Boka rum & Paket

maj 2017
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
AFTER BEACH
Fullt ös på solgården Hotel Tylösand!
sommar i tylösand
Det blir inte mer svensk sommar än på Hotel Tylösand. Det är något med miljön, omgivningarna, havet och människorna. Här finns Sveriges vackraste strand, sju km lång. Maten smakar lite bättre, barnen är lite gladare och människorna lite roligare.

BO

Vi har 230 rum att välja mellan, de flesta endast en sanddyn från havet. Du vill stanna här, njuta av allt och bara ha det bra. Prova gärna våra deluxerum – stilrent och trivsamt med stora ljusinsläpp för den magiska utsiktens skull.

ÄT OCH DRICK

Med fyra olika restauranger och ett flertal barer har vi något för alla smaker. Välj mellan svenska klassiker, tapas, grillat, pizza, sushi och skaldjur, läs mer HÄR  
Boka bord HÄR eller ring 035-333 05.

LEIF’S LOUNGE

Under sommarens varma nätter förvandlas Leif’s Lounge till en av Sveriges hetaste nattklubbar med goda drinkar, skön musik och dans hela natten. Nattklubb måndag, torsdag, fredag, lördag och efter konserterna på onsdagar. Läs mer HÄR

SOLGÅRDEN/KONSERTER

Solgården är Tylösands mittpunkt med stor utomhusscen och flera restauranger i anslutning. På onsdagskvällarna uppträder Sveriges artistelit. Se alla konserter i sommar HÄR

AFTER BEACH

Varje dag med start klockan fyra är det fullt ös på Solgården. En självklar avslutning efter en härlig dag på stranden. Mycket folk, härlig stämning och bra musik. Se alla våra band i sommar HÄR

PIANOBAR

I pianobaren i Restaurang Tylöhus är det underhållning med CM Carlsson hela sommarsäsongen tisdag-lördag . 2017 firar vi dessutom 15-års jubileum, så i år bjuder vi på lite extra sköna överraskningar vid pianot. Fri entré, kom och häng i baren och sjung med.
Läs mer HÄR

DANSBANDSMÅNDAG

Under fyra måndagar i sommar förvandlas Restaurang Tylöhus till ett gungande danspalats. På programmet står Sveriges populäraste dansband, Sannex, Barbados, Perikles och Scotts. Det blir helkvällar fyllda med god mat och dryck, härlig musik och massor av dans.

Läs mer HÄR


TUFFERS CLUB

På vår egen barnklubb Tuffers Club händer det saker varje dag. Aktiviteter, pyssel, minidisco och annat skoj. Perfekt för barnen. Och för dig som förälder.

TRES HOMBRES ART

Hotellet har Sveriges största konstgalleri med ca 430 verk och fotokonst i världsklass.

HOTELLPAKET

Sommar & Nöjespaketet
Sommarpaket med övernattning, stor frukostbuffé i Restaurang Tylöhus. Tillgång till hotellets sommarutbud med after beach (alla dagar), pianobar (tis-lör) och barnklubb (alla dagar). Fri entré till natt-klubben Leif's Lounge före kl 23.00 i mån av plats (mån, tor, fre, lör). Sveriges största konstgalleri.

BOKA

Boka via länken nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se

BOKA

Production by Cityweb and Hotel Tylösand