NJUT PÅ THE SPA
The Spa ligger en sanddyna från vattenbrynet med en strålande utsikt genom de stora glaspartierna ut mot havet. För att maximera må-bra-faktorn har du som hotellgäst fri tillgång till allt. En av Sveriges bästa spaanläggningar, gymmet och alla träningspass. Vi har mängder av paket att välja på.
TRES HOMBRES ART

Tres Hombres Art grundades i slutet av 80-talet av Per Gessle och Lars Nordin. Galleriet tillhör idag en av landets mest välkända aktörer inom fotokonst och på Hotel Tylösand finns världsberömda fotografer så som Albert Watson, Terry O’Neill, Anton Corbijn, Mary McCartney m.fl. representerade. I menyn till vänster hittar ni flera av våra fotografer med ett urval av deras verk. 


Utöver en stor samling av fotografiska verk visas måleri, skulptur och grafik av nutida skandinaviska och internationella konstnärer. Galleriet är i ständig förändring och för tillfället hänger ca 400 verk runt om på hotellet. Merparten av dessa är till salu eller går att skaffa fram (dvs vid upplaga/edition). Man behöver ej vara hotellgäst för att besöka oss och galleriet är öppet dygnet runt med undantag för vissa lokaler. Konsthäften finns att hämta i receptionen.


Varje sommar arrangeras en större fotoutställning. I årets utställning presenterades en svartvit retrospektiv av Lennart Nilsson, en av vår tids största fotografer. Tidigare utställningar har gjorts med bland andra Albert Watson, Terry O´Neill, Mary McCartney, Hans Hammarskiöld och Ulf Berglund. Mer information  kring dessa hittas under fliken tidigare utställningar.


Önskas en guidad visning? Har ni sett ett verk ni är intresserade av? Eller behöver ni kanske hjälp med rådgivning/förslag? Kontakta vår gallerist Malin Henningsson. 

KONTAKT

TRES HOMBRES ART AB

 

Gallerist Malin Henningsson
Telefon: +46 733 60 06 69, +46 703 35 17 09
Mail: info@treshombresart.com


KONTAKT

TRES HOMBRES ART AB

 

Lars Nordin
Telefon: +46 706 42 30 30, +46 733 600 669
Mail: lars@larsnordin.se

Production by Cityweb and Hotel Tylösand