NJUT PÅ THE SPA
The Spa ligger en sanddyna från vattenbrynet med en strålande utsikt genom de stora glaspartierna ut mot havet. För att maximera må-bra-faktorn har du som hotellgäst fri tillgång till allt. En av Sveriges bästa spaanläggningar, gymmet och alla träningspass. Vi har mängder av paket att välja på.
Strandhuset - Deluxe
Havet, sanden, tallarna, ljuset och de allra vackraste färgerna. Utekänslan har flyttat in i det nybyggda Strandhuset. Rummen är generöst rymliga och luftiga med stora ljusinsläpp för den magiska utsiktens skull. Möbler och material är genomtänkta och av hög kvalitet, ljussättningen är smickrande när det skymmer och sängarna är breda och sköna. Välutrustat och lite extra av allt, men ändå sparsmakat och stilrent superior. Du är exklusivt välkommen.
TRES HOMBRES ART
Tres Hombres grundades i slutet av 80talet av Per Gessle och Lasse Nordin, som en kul hobbygrej. Det övergick i galleriverksamhet i början på 90talet och tidigt började man arbeta med fotokonst.

Idag tillhör Tres Hombres Art en av landets mest välkända aktörer inom fotokonst. Man är bla agent i Sverige för de världsberömda fotograferna Terry O´Neill, Albert Watson och Anton Corbijn.

På Hotel Tylösand visar Tres Hombres Art alltid  4-500 verk. Vissa delar byts ständigt ut.
De flesta verken som visas är till salu eller går att skaffa fram (dvs vid upplaga / edition).
Större fotoutställningar har bla gjorts med Albert Watson, Terry O´Neill, Mary Mc Cartney, Henry Diltz mfl. Den 26 april 2014 startar utställningen Elected med Ulf Berglund.

Konstvisningar kan bokas via receptionen.
Kommande utställning - THE ELECTION - 26 april 2014
THE ELECTION - Mandelas väg från apartheid till president
Svart eller vitt. Situationen var mer komplex än så i apartheidstaten Sydafrika, grupperingarna många fler än vad som ofta beskrivs. I denna politiska röra i ett sönderfallande system träder Nelson Mandela upp på den politiska scenen efter 27 år i fängelse. Han blir en enande, helande kraft som får människor att våga hoppas på ett rättvist samhälle. 1993-1994 åkte fotograf Ulf Berglund till Sydafrika för att skildra denna omvälvande period i landet, och Nelson Mandelas väg till presidentposten.

KONTAKT

TRES HOMBRES ART AB

 

Gallerist Malin Henningsson
Telefon: +46 733 60 06 69, +46 703 35 17 09
Mail: info@treshombresart.com


KONTAKT

TRES HOMBRES ART AB

 

Lars Nordin
Telefon: +46 706 42 30 30, +46 733 600 669
Mail: lars@larsnordin.se

Production by Cityweb and Hotel Tylösand