NJUT PÅ THE SPA
The Spa ligger en sanddyna från vattenbrynet med en strålande utsikt genom de stora glaspartierna ut mot havet. För att maximera må-bra-faktorn har du som hotellgäst fri tillgång till allt. En av Sveriges bästa spaanläggningar, gymmet och alla träningspass. Vi har mängder av paket att välja på.
Strandhuset - Deluxe
Havet, sanden, tallarna, ljuset och de allra vackraste färgerna. Utekänslan har flyttat in i det nybyggda Strandhuset. Rummen är generöst rymliga och luftiga med stora ljusinsläpp för den magiska utsiktens skull. Möbler och material är genomtänkta och av hög kvalitet, ljussättningen är smickrande när det skymmer och sängarna är breda och sköna. Välutrustat och lite extra av allt, men ändå sparsmakat och stilrent superior. Du är exklusivt välkommen.
TRES HOMBRES ART

Tres Hombres Art grundades i slutet av 80-talet av Per Gessle och Lars Nordin. Galleriet tillhör idag en av landets mest välkända aktörer inom fotokonst med världsberömda fotografer så som Alberts Watson, Terry O’Neill, Anton Corbijn, Mary McCartney i vår katalog.

 

Vi har på senare tid knutit till oss en rad svenska fotografer och letar ständigt efter nya lovande talanger. I menyn här till vänster hittar ni flera av våra fotografer med ett urval av deras verk.  Utöver en stor samling av fotografiska verk visas på Hotel Tylösand måleri, skulptur och grafik av nutida skandinaviska och internationella konstnärer.

 

Galleriet är i ständig förändring och större fotoutställningar har gjorts med Albert Watson, Terry O´Neill, Mary McCartney, Hans Hammarskiöld, Ulf Berglund m fl För tillfället hänger ca 450 verk runt om på hotellet. Merparten av dessa är till salu eller går att skaffa fram (dvs vid upplaga/edition). Galleriet är öppet dygnet runt med undantag för vissa lokaler.

 

Man behöver ej vara hotellgäst för att besöka oss. Konsthäften finns att hämta i receptionen. Önskas en guidad visning? Har ni sett ett verk ni är intresserade av? Eller behöver ni kanske hjälp med rådgivning/förslag? Kontakta vår gallerist Malin Heningsson.

KONTAKT

TRES HOMBRES ART AB

 

Gallerist Malin Henningsson
Telefon: +46 733 60 06 69, +46 703 35 17 09
Mail: info@treshombresart.com


KONTAKT

TRES HOMBRES ART AB

 

Lars Nordin
Telefon: +46 706 42 30 30, +46 733 600 669
Mail: lars@larsnordin.se

Production by Cityweb and Hotel Tylösand