Hitta hit!
WEBBKAMERA & VÄDER
arbeta hos oss

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Sedan dess har hotellet förvandlats till västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på inspiration, välbefinnande och modern popkultur. Här kombineras designledande hotellboende och konferensrum med innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. Och ett leende på läpparna.


LEDIGA JOBB JUST NU 

BAGARE/KONDITOR

Vi söker bagare/konditor till vårt köksteam på hotellet. Du är noggrann, ansvarsfull, ambitiös, positiv, samarbetsvillig och har servicekänsla. Minst sex års dokumenterad yrkesvana. Tillträde 1 maj 2018. Tillsvidareanställning 80 %. Sista ansökningsdag 1 april.

Ansök via vår jobbportal HÄR


FRUKOSTANSVARIG

Brinner du också för att ge våra gäster den bästa starten på dagen? Vi söker frukostansvarig till Hotel Tylösand på 75 %.

Som frukostansvarig ansvarar du för att effektivitet, kvalitet och service alltid är på topp i vår restaurang. Du arbetar aktivt i frukostserveringen och det är viktigt att du är kvalitetsmedveten, serviceinriktad och stresstålig. Sista ansökningsdag 11/2.

Ansök via vår jobbportal HÄR


FRISÖR

Vi söker en duktig, drivande och kreativ frisör som har känsla för ansvar. Du bör ha ett par års erfarenhet som utbildad frisör.

Ansök via vår jobbportal HÄR


SOMMARPERSONAL 2018

Var med och gör sommarsäsongen 2018 till en höjdpunkt för våra gäster.

Till Restaurang Tylöhus, Bettans Bar, Titus Tapas, Solgården, Leifs Lounge och Leifs Terrasser söker vi, bartendrar och serveringspersonal. Till hotellet söker vi städpersonal, fastighetspersonal och receptionister. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha servicekänsla. Minst två års erfarenhet av liknande arbete och 18 års ålder är krav (såvida du inte kan övertyga oss om annat). Tjänsterna gäller sommaren 2018.

Ansök via vår jobbportal HÄR


KOCKAR SOMMARSÄSONG

Vi söker kockar till vårt köksteam på hotellet. Du är noggrann, ansvarsfull, ambitiös, positiv, samarbetsvillig och har servicekänsla. Minst sex års dokumenterad yrkesvana. Sommarsäsong med eventuell förlängning på hösten/vintern.

Ansök via vår jobbportal HÄRProduction by Cityweb and Hotel Tylösand