Hitta hit!
WEBBKAMERA & VÄDER
arbeta hos oss

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Sedan dess har hotellet förvandlats till västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på inspiration, välbefinnande och modern popkultur. Här kombineras designledande hotellboende och konferensrum med innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. Och ett leende på läpparna.


LEDIGA JOBB JUST NU


MARKNADSKOORDINATOR MED KÄNSLA FÖR GRAFISK DESIGN

Just nu söker vi en positiv, ansvarsfull och effektiv Marknadskoordinator med känsla för grafisk design till vår marknadsavdelning.

Läs mer om tjänsten och ansök HÄR


SÄLJARE B2B

Just nu söker vi en driven, social och målmedveten säljare till vårt härliga B2B team. 

Läs mer om tjänsten och ansök HÄR


SOMMARJOBB   

Vill du också jobba på Sveriges skönaste sommarresort - Hotel Tylösand? Nu är det dags att söka för sommaren 2017. Till Restaurang Tylöhus, Bettans Bar, Solgården, Titus Tapas, Leif’s Lounge och Leif’s Terrasser söker vi kockar, bartendrar och serveringspersonal. Till hotellet söker vi ekonomiassistent, städpersonal. Till vårt spa söker vi en frisör. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och serviceminded. Vi ser gärna att du har två-tre års erfarenhet av liknande arbete och är minst 18 år. Tjänsterna gäller sommaren 2017.

ANSÖK Klicka här för att skicka in din ansökan


FRISÖR

Vi söker en frisör till vårt spateam under sommarsäsongen. Erfarenhet inom håruppsättning, manikyr, make up eller liknande är meriterande. Då vi arbetar med Redken produkter är erfarenhet med märket extra meriterande.

ANSÖK Klicka här för att skicka in din ansökan

  

SERVITÖR/SERVITRIS TILL BETTANS BAR

Bettans Bar är vår populära sushi- och skaldjursrestaurang med en magisk utsikt över havet. Till årets sommarsäsong söker vi dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har minst tre års yrkesvana, gärna från liknande verksamhet. Mötet med nya människor och gästkontakt är en del av din vardag vilket ställer höga krav på din sociala kompetens och din anpassningsförmåga.  Säsongsanställning 100% 12/6 - 27/8. 

ANSÖK Klicka här för att skicka in din ansökan

Production by Cityweb and Hotel Tylösand