Hitta hit!
WEBBKAMERA & VÄDER
arbeta hos oss

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Sedan dess har hotellet förvandlats till västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på inspiration, välbefinnande och modern popkultur. Här kombineras designledande hotellboende och konferensrum med innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. Och ett leende på läpparna.


LEDIGA JOBB JUST NU

SOMMARJOBB

Vill du också jobba på Sveriges skönaste sommarresort - Hotel Tylösand? Nu är det dags att söka för sommaren 2017. Till Restaurang Tylöhus, Bettans Bar, Solgården, Titus Tapas, Leif’s Lounge och Leif’s Terrasser söker vi kockar, bartendrar och serveringspersonal. Till hotellet söker vi städpersonal. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och serviceminded. Vi ser gärna att du har två-tre års erfarenhet av liknande arbete och är minst 18 år. Tjänsterna gäller sommaren 2017.

ANSÖK Klicka här för att skicka in din ansökan


MASSÖR/MASSAGETERAPEUT

Vi söker en erfaren massör/massageterapeut till vårt spateam med goda kunskaper i sälj och service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kroppsbehandlingar men inget krav. 

ANSÖK Klicka här för att skicka in din ansökan


HUDTERAPEAUT

Vi söker en erfaren hudterapeaut till vårt spateam för ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, manikyr, aromamassage och fotvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Dermalogica men inget krav. 

ANSÖK Klicka här för att skicka in din ansökan


SERVITÖR/SERVITRIS

Vill du arbeta i en spännande och kreativ miljö? Vi söker nu en glad och kunnig servitör/servitris. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har minst tre års yrkesvana. Mötet med nya människor och gästkontakt är en del av din vardag vilket ställer höga krav på din sociala kompetens och din anpassningsförmåga. 

 ANSÖK Klicka här för att skicka in din ansökan

Production by Cityweb and Hotel Tylösand