Hitta hit!
WEBBKAMERA & VÄDER
arbeta hos oss

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Sedan dess har hotellet förvandlats till västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på inspiration, välbefinnande och modern popkultur. Här kombineras designledande hotellboende och konferensrum med innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. Och ett leende på läpparna.


LEDIGA JOBB JUST NU

RECEPTIONSCHEF

Som Receptionschef ansvarar du för att leda arbetet i receptionen och säkerställa att våra gäster får en förstklassig service och hög kvalitet. Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete i ledande befattning.

Läs mer om tjänsten - Klicka HÄR


SERVITÖR/SERVITRIS

Vill du arbeta i en spännande och kreativ miljö? Vi söker nu en glad och kunnig servitör/servitris. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har minst tre års yrkesvana. Mötet med nya människor och gästkontakt är en del av din vardag vilket ställer höga krav på din sociala kompetens och din anpassningsförmåga.

Ansökan sker genom vår jobbportal - Klicka HÄR


HUDTERAPEAUT

Vi söker en hudterapeut på 75-100% fast anställning. Vi ser att du är glad, driftig, noggrann och tycker om att ta ansvar. Vi arbetar med Dermalogica och Eminenc'e produkter. Är du den vi söker?  Ansökan sker genom vår jobbportal - Klicka HÄR


MASSAGETERAPEAUT

Vi söker dig som vill arbeta med massage och/eller spa behandlingar. Tjänsten är på 50-100% fast anställning. Kan även kombineras med receptionsarbete för rätt person.
Ansökan sker genom vår jobbportal - Klicka HÄR

TRÄNINGSINSTRUKTÖR

Träning är en viktig del i vårt spakoncept och i vår fitnessavdelning kan gästerna välja på en mängd träningspass, året om. Just nu söker vi en licensierad Body Balance instruktör till vårt team.  Ansökan sker genom vår jobbportal - Klicka HÄR
Production by Cityweb and Hotel Tylösand