Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Två män och två kvinnor som äter och skålar på Titus veranda

TRERÄTTERS SUPÉ

Välkommen till en smakupplevelse för alla sinnen. Restaurang Tylöhus har förgyllt besöken till Tylösand sedan 1915 och är idag en uppdaterad klassiker, där innovationer och traditioner harmonierar på tallriken. Resultatet skapar kulinariska ögonblicksbilder som dröjer sig kvar i minnet och blir tidlösa. Ungefär som fotokonsten du ser på väggarna.

Visa mer
Visa mindre
Glad kock som lagar mat i ett restaurangkök

MENY MÅNDAG

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Dubbelmarinerad ryggbiff med örtconfiterad äggula, betor, friterad kapris, dijonsenapskräm, schalottenlök och riven Manchego
  • Panerad blomkålskrokett med black garlic majonnäs, picklad blomkål, bakad purjolök och pumpafrön

VARMRÄTT

  • Smörstekt Torskrygg med krispig skaldjursboll, pak choi, brynt sojasmörsås, chiligravad gurka, rostade sesamfrön och potatiskrisp
  • Rosastekt ankbröst med portvinsky, morotspuré, sockersaltade valnötter, sotad silverlök och potatiskaka med smak av Gammel Knas ost
  • Friterad halloumi med vitlöksyoghurt och stekta grönsaker - sparris, pumpa, zucchini, paprika, sockerärtor, kikärtor och granatäpple

DESSERT

  • Chokladfondant med körsbärskompott, pekannötsglass och inkokta pekannötter
  • Fläderpannacotta med rulltårta, marinerade jordgubbar och vaniljgranola
Visa mer
Visa mindre

MENY TISDAG

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Smörstekta pilgrimsmusslor med krispigt sidfläsk, forellrom, koriander, syrlig lök och yuzumajonnäs
  • Rödbetscarpaccio med burrata, tryffelkräm, rostade pinjenötter, senapsört, rödbetspulver och surdegsflarn

VARMRÄTT

  • Smörstekt honungsglaserat kycklingbröst med smörad cidersky, rostad minimajs, ugnsbakade rötter och tryffelpotatispuré
  • Halstrad Röding med champagnevelouté, ärtor, bakad vit sparris, sockerärtor, fänkål och spräckt hummersmör
  • Wokad aubergine med chili- och sesammarinerad tofu, rostade nötter, grillad paprika, ingefärsångat jasminris och yakinikusås

DESSERT

  • Hallonpavlova med syrlig färskostkräm, hallonkompott och kanderad vit choklad
  • Raw chokladbar med passionsfruktsmaräng, citronsorbet och rårörda hallon
Visa mer
Visa mindre
Kockar lagar mat i kök.
Kockar lagar lunch på Hotel Tylösand.

MENY ONSDAG

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Biff tataki med sojamarinerade sobanudlar, rostad vitlök, rättika, salladslök och misomajonnäs
  • Gravad laxrygg med potatisfondant, Kalixlöjrom, syrad dillgrädde och picklad rödlök

VARMRÄTT

  • Grillad Kalv tri tip med kapris- och dragonkräm, jordärtskocka, broccolisparris, rödvinssås, rotfruktchips och chimichurri rostad färskpotatis
  • Halstrad kummel med Sandefjordsås, forellrom, stekt grön sparris, vit sparriscrudité, potatisstomp med dill och gräslök
  • Grön curry med sockerärtor, champinjoner, röd chili, kokosgrädde, kefir, tofu, krispig selleri, chilikryddade rischips och rostad kokos

DESSERT

  • Chokladmousse med pistagenötsbrownie, chokladjord, bärkompott och hallonmaräng
  • Limemousse med kokos- och vit chokladkaka, ananassorbet, vit chokladganache och kokos crumble
Visa mer
Visa mindre

MENY torsdag

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Dubbelmarinerad ryggbiff med örtconfiterad äggula, betor, friterad kapris, dijonsenapskräm, schalottenlök och riven Manchego
  • Panerad blomkålskrokett med black garlic majonnäs, picklad blomkål, bakad purjolök och pumpafrön

VARMRÄTT

  • Smörstekt Torskrygg med krispig skaldjursboll, pak choi, brynt sojasmörsås, chiligravad gurka, rostade sesamfrön och potatiskrisp
  • Rosastekt ankbröst med portvinsky, morotspuré, sockersaltade valnötter, sotad silverlök och potatiskaka med smak av Gammel Knas ost
  • Friterad halloumi med vitlöksyoghurt och stekta grönsaker - sparris, pumpa, zucchini, paprika, sockerärtor, kikärtor och granatäpple

DESSERT

  • Chokladfondant med körsbärskompott, pekannötsglass och inkokta pekannötter
  • Fläderpannacotta med rulltårta, marinerade jordgubbar och vaniljgranola
Visa mer
Visa mindre
Middag i Restaurang Tylöhus
Middag i Tylösand

MENY fredag

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Smörstekta pilgrimsmusslor med krispigt sidfläsk, forellrom, koriander, syrlig lök och yuzumajonnäs
  • Rödbetscarpaccio med burrata, tryffelkräm, rostade pinjenötter, senapsört, rödbetspulver och surdegsflarn

VARMRÄTT

  • Smörstekt honungsglaserat kycklingbröst med smörad cidersky, rostad minimajs, ugnsbakade rötter och tryffelpotatispuré
  • Halstrad Röding med champagnevelouté, ärtor, bakad vit sparris, sockerärtor, fänkål och spräckt hummersmör
  • Wokad aubergine med chili- och sesammarinerad tofu, rostade nötter, grillad paprika, ingefärsångat jasminris och yakinikusås

DESSERT

  • Hallonpavlova med syrlig färskostkräm, hallonkompott och kanderad vit choklad
  • Raw chokladbar med passionsfruktsmaräng, citronsorbet och rårörda hallon
Visa mer
Visa mindre

MENY lördag

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Biff tataki med sojamarinerade sobanudlar, rostad vitlök, rättika, salladslök och misomajonnäs
  • Gravad laxrygg med potatisfondant, Kalixlöjrom, syrad dillgrädde och picklad rödlök

VARMRÄTT

  • Grillad Kalv tri tip med kapris- och dragonkräm, jordärtskocka, broccolisparris, rödvinssås, rotfruktchips och chimichurri rostad färskpotatis
  • Halstrad kummel med Sandefjordsås, forellrom, stekt grön sparris, vit sparriscrudité, potatisstomp med dill och gräslök
  • Grön curry med sockerärtor, champinjoner, röd chili, kokosgrädde, kefir, tofu, krispig selleri, chilikryddade rischips och rostad kokos

DESSERT

  • Chokladmousse med pistagenötsbrownie, chokladjord, bärkompott och hallonmaräng
  • Limemousse med kokos- och vit chokladkaka, ananassorbet, vit chokladganache och kokos crumble
Visa mer
Visa mindre
Middag i Tylösand
Middag på Hotel Tylösand

MENY SÖNDAG

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 29 april.

FÖRRÄTT

  • Klassisk toast Skagen med smörstekt surdegsbröd, dressad primörsallad, dillolja och citron
  • Krispig fläsksida med morotspuré, marinerad rotfruktsslaw, syrlig lök, gemsallad och koriander

VARMRÄTT

  • Ramslöksmarinerade lammracks med chili- och citronkorv, haricots verts, vaxbönor, saltbakade tomater, smörad sherrysky och råstekt potatis
  • Rågbrödsstekt sejrygg med beurre blanc, ljummen primör- och potatissallad, rostad pumpernickel, Kalixlöjrom och picklad rödlök
  • Smörstekt gnocchi med pistagepesto, citron- och mascarponefylld portabello, parmesan och babyspenat

DESSERT

  • Rabarberpaj med karamelliserad mjölkglass, hasselnötter och isad rabarbercrudité
  • Kvällens Ostbricka från Arla unika med päronmarmelad och bageriets fruktchips
Visa mer
Visa mindre