Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Två män och två kvinnor som äter och skålar på Titus veranda

TRERÄTTERS SUPÉ

Välkommen till en smakupplevelse för alla sinnen. Restaurang Tylöhus har förgyllt besöken till Tylösand sedan 1915 och är idag en uppdaterad klassiker, där innovationer och traditioner harmonierar på tallriken. Resultatet skapar kulinariska ögonblicksbilder som dröjer sig kvar i minnet och blir tidlösa. Ungefär som fotokonsten du ser på väggarna.

Visa mer
Visa mindre
En manlig kock i ett restaurangkök iklädd kockmössa

MENY MÅNDAG - gäller till 28/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 28 april.

FÖRRÄTT

  • Örtmarinerad King Oyster svamp med kålrotskräm, rostad jordärtskocka, smörbrynta paranötter och picklade guldrussin
  • Kallrökt laxrullad med sesam, ponzudressad rödkål, wasabiärtor och krispig ostronskivling

VARMRÄTT

  • Marinerat lamminnanlår med chilikorv, rosmarinsky, ugnsbakade betor, syltad lök, rostad vitlökskräm och smörbakad potatis
  • Halstrad torskrygg med Sandefjordssås, lökfräst spenat, citronpärlor, rädisa- och fänkålscrüdité, dillslungad potatis och krispig torskkind
  • Svampgulasch med krämig polenta, parmesan, kidneybönor och krispig svartkål

DESSERT

  • Chokladpannacotta med citruskompott, vit chokladblondie och hallon
  • Mazarinkaka med äppelkompott, kardemummaglass och saltrostade macadamianötter
Visa mer
Visa mindre

MENY MÅNDAG - gäller från 29/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Dubbelmarinerad ryggbiff med örtconfiterad äggula, betor, friterad kapris, dijonsenapskräm, schalottenlök och riven Manchego
  • Panerad blomkålskrokett med black garlic majonnäs, picklad blomkål, bakad purjolök och pumpafrön

VARMRÄTT

  • Smörstekt Torskrygg med krispig skaldjursboll, pak choi, brynt sojasmörsås, chiligravad gurka, rostade sesamfrön och potatiskrisp
  • Rosastekt ankbröst med portvinsky, morotspuré, sockersaltade valnötter, sotad silverlök och potatiskaka med smak av Gammel Knas ost
  • Friterad halloumi med vitlöksyoghurt och stekta grönsaker - sparris, pumpa, zucchini, paprika, sockerärtor, kikärtor och granatäpple

DESSERT

  • Chokladfondant med körsbärskompott, pekannötsglass och inkokta pekannötter
  • Fläderpannacotta med rulltårta, marinerade jordgubbar och vaniljgranola
Visa mer
Visa mindre
Glad kock som lagar mat i ett restaurangkök

MENY TISDAG - gäller till 28/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 28 april.

FÖRRÄTT

  • Älgrostbiff med rostad persiljerot, ädelost, äpple- och chilichutney, rostade valnötter och syltade lingon
  • Tonfisktartar med soja- & habanerodressad sallarossa, picklat Granny Smith, rädisa, gurka, friterad nori, sesam, koriander och garikräm

VARMRÄTT

  • Stekt Svenskt tuppbröst med teriyakisås, stekt kimchispetskål, shiitakesvamp, wasabisesam och sötpotatispuré
  • Sotad Regnbågsforell med dillvelouté, ugnsbakad gulbeta, rimmad gurka, picklad kålrabbi och potatisstomp med brynt smör
  • Svamprisotto med grönkålskrokett, friterad ostronskivling, mirininlagd enoki och rostad minimorot

DESSERT

  • Tebakad ananas med kokossorbet, ananaskompott och rostad chokladdoppad kokoskaka
  • Vit chokladkaka med nötkola, hasselnötglass, nougatmacaron och syltade havtorn
Visa mer
Visa mindre

MENY TISDAG - gäller från 29/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Smörstekta pilgrimsmusslor med krispigt sidfläsk, forellrom, koriander, syrlig lök och yuzumajonnäs
  • Rödbetscarpaccio med burrata, tryffelkräm, rostade pinjenötter, senapsört, rödbetspulver och surdegsflarn

VARMRÄTT

  • Smörstekt honungsglaserat kycklingbröst med smörad cidersky, rostad minimajs, ugnsbakade rötter och tryffelpotatispuré
  • Halstrad Röding med champagnevelouté, ärtor, bakad vit sparris, sockerärtor, fänkål och spräckt hummersmör
  • Wokad aubergine med chili- och sesammarinerad tofu, rostade nötter, grillad paprika, ingefärsångat jasminris och yakinikusås

DESSERT

  • Hallonpavlova med syrlig färskostkräm, hallonkompott och kanderad vit choklad
  • Raw chokladbar med passionsfruktsmaräng, citronsorbet och rårörda hallon
Visa mer
Visa mindre
Kockar lagar mat i kök.

MENY ONSDAG - gäller till 28/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 28 april.

FÖRRÄTT

  • Burrata med ört- och citrondressad hummer, Kalixlöjrom, tryffel, semibakat fikon, saltrostade pistagenötter och rotfruktchips
  • Ruccolamarinerad kalvfilé med grönkålsslaw, pumpafröolja, friterad kapris och grönärtsaioli

VARMRÄTT

  • Rosastekt flankstek med cognacsås, äpple- och rotselleripuré, broccolisparris, rotfruktsgratäng och potatiskrisp
  • Halstrad sejrygg med friterad pilgrimsmussla, pepparrotssmör, bakad purjolök, jordärtskockspuré och picklad rödlök
  • Rostad zuccini med asiatisk ratatouille, teriyaki, tofu, quinoa, kimchidipp och wasabiärtor

DESSERT

  • Rispudding med körsbärsmousse, lönnsirap och saltrostad karamelliserad mandel
  • Chokladrulltårta med citroncheesecake, honungscrunch och myltade hallon
Visa mer
Visa mindre

MENY ONSDAG - gäller från 29/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Biff tataki med sojamarinerade sobanudlar, rostad vitlök, rättika, salladslök och misomajonnäs
  • Gravad laxrygg med potatisfondant, Kalixlöjrom, syrad dillgrädde och picklad rödlök

VARMRÄTT

  • Grillad Kalv tri tip med kapris- och dragonkräm, jordärtskocka, broccolisparris, rödvinssås, rotfruktchips och chimichurri rostad färskpotatis
  • Halstrad kummel med Sandefjordsås, forellrom, stekt grön sparris, vit sparriscrudité, potatisstomp med dill och gräslök
  • Grön curry med sockerärtor, champinjoner, röd chili, kokosgrädde, kefir, tofu, krispig selleri, chilikryddade rischips och rostad kokos

DESSERT

  • Chokladmousse med pistagenötsbrownie, chokladjord, bärkompott och hallonmaräng
  • Limemousse med kokos- och vit chokladkaka, ananassorbet, vit chokladganache och kokos crumble
Visa mer
Visa mindre
Kockar lagar lunch på Hotel Tylösand.

MENY TORSDAG - gäller till 28/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 28 april.

FÖRRÄTT

  • Örtmarinerad King Oyster svamp med kålrotskräm, rostad jordärtskocka, smörbrynta paranötter och picklade guldrussin
  • Kallrökt laxrullad med sesam, ponzudressad rödkål, wasabiärtor och krispig ostronskivling

VARMRÄTT

  • Marinerat lamminnanlår med chilikorv, rosmarinsky, ugnsbakade betor, syltad lök, rostad vitlökskräm och smörbakad potatis
  • Halstrad torskrygg med Sandefjordssås, lökfräst spenat, citronpärlor, rädisa- och fänkålscrüdité, dillslungad potatis och krispig torskkind
  • Svampgulasch med krämig polenta, parmesan, kidneybönor och krispig svartkål

DESSERT

  • Chokladpannacotta med citruskompott, vit chokladblondie och hallon
  • Mazarinkaka med äppelkompott, kardemummaglass och saltrostade macadamianötter
Visa mer
Visa mindre

MENY torsdag - gäller från 29/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Dubbelmarinerad ryggbiff med örtconfiterad äggula, betor, friterad kapris, dijonsenapskräm, schalottenlök och riven Manchego
  • Panerad blomkålskrokett med black garlic majonnäs, picklad blomkål, bakad purjolök och pumpafrön

VARMRÄTT

  • Smörstekt Torskrygg med krispig skaldjursboll, pak choi, brynt sojasmörsås, chiligravad gurka, rostade sesamfrön och potatiskrisp
  • Rosastekt ankbröst med portvinsky, morotspuré, sockersaltade valnötter, sotad silverlök och potatiskaka med smak av Gammel Knas ost
  • Friterad halloumi med vitlöksyoghurt och stekta grönsaker - sparris, pumpa, zucchini, paprika, sockerärtor, kikärtor och granatäpple

DESSERT

  • Chokladfondant med körsbärskompott, pekannötsglass och inkokta pekannötter
  • Fläderpannacotta med rulltårta, marinerade jordgubbar och vaniljgranola
Visa mer
Visa mindre
Middag i Restaurang Tylöhus

MENY FREDAG - gäller till 28/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 28 april.

FÖRRÄTT

  • Älgrostbiff med rostad persiljerot, ädelost, äpple- och chilichutney, rostade valnötter och syltade lingon
  • Tonfisktartar med soja- & habanerodressad sallarossa, picklat Granny Smith, rädisa, gurka, friterad nori, sesam, koriander och garikräm

VARMRÄTT

  • Stekt Svenskt tuppbröst med teriyakisås, stekt kimchispetskål, shiitakesvamp, wasabisesam och sötpotatispuré
  • Sotad Regnbågsforell med dillvelouté, ugnsbakad gulbeta, rimmad gurka, picklad kålrabbi och potatisstomp med brynt smör
  • Svamprisotto med grönkålskrokett, friterad ostronskivling, mirininlagd enoki och rostad minimorot

DESSERT

  • Tebakad ananas med kokossorbet, ananaskompott och rostad chokladdoppad kokoskaka
  • Vit chokladkaka med nötkola, hasselnötglass, nougatmacaron och syltade havtorn
Visa mer
Visa mindre

MENY fredag - gäller från 29/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Smörstekta pilgrimsmusslor med krispigt sidfläsk, forellrom, koriander, syrlig lök och yuzumajonnäs
  • Rödbetscarpaccio med burrata, tryffelkräm, rostade pinjenötter, senapsört, rödbetspulver och surdegsflarn

VARMRÄTT

  • Smörstekt honungsglaserat kycklingbröst med smörad cidersky, rostad minimajs, ugnsbakade rötter och tryffelpotatispuré
  • Halstrad Röding med champagnevelouté, ärtor, bakad vit sparris, sockerärtor, fänkål och spräckt hummersmör
  • Wokad aubergine med chili- och sesammarinerad tofu, rostade nötter, grillad paprika, ingefärsångat jasminris och yakinikusås

DESSERT

  • Hallonpavlova med syrlig färskostkräm, hallonkompott och kanderad vit choklad
  • Raw chokladbar med passionsfruktsmaräng, citronsorbet och rårörda hallon
Visa mer
Visa mindre
Middag i Tylösand

MENY LÖRDAG - gäller till 28/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 28 april.

FÖRRÄTT

  • Burrata med ört- och citrondressad hummer, Kalixlöjrom, tryffel, semibakat fikon, saltrostade pistagenötter och rotfruktchips
  • Ruccolamarinerad kalvfilé med grönkålsslaw, pumpafröolja, friterad kapris och grönärtsaioli

VARMRÄTT

  • Rosastekt flankstek med cognacsås, äpple- och rotselleripuré, broccolisparris, rotfruktsgratäng och potatiskrisp
  • Halstrad sejrygg med friterad pilgrimsmussla, pepparrotssmör, bakad purjolök, jordärtskockspuré och picklad rödlök
  • Rostad zuccini med asiatisk ratatouille, teriyaki, tofu, quinoa, kimchidipp och wasabiärtor

DESSERT

  • Rispudding med körsbärsmousse, lönnsirap och saltrostad karamelliserad mandel
  • Chokladrulltårta med citroncheesecake, honungscrunch och myltade hallon
Visa mer
Visa mindre

MENY lördag - gäller från 29/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller från och med 29 april-27 juni och 5 augusti-15 september 2024.

FÖRRÄTT

  • Biff tataki med sojamarinerade sobanudlar, rostad vitlök, rättika, salladslök och misomajonnäs
  • Gravad laxrygg med potatisfondant, Kalixlöjrom, syrad dillgrädde och picklad rödlök

VARMRÄTT

  • Grillad Kalv tri tip med kapris- och dragonkräm, jordärtskocka, broccolisparris, rödvinssås, rotfruktchips och chimichurri rostad färskpotatis
  • Halstrad kummel med Sandefjordsås, forellrom, stekt grön sparris, vit sparriscrudité, potatisstomp med dill och gräslök
  • Grön curry med sockerärtor, champinjoner, röd chili, kokosgrädde, kefir, tofu, krispig selleri, chilikryddade rischips och rostad kokos

DESSERT

  • Chokladmousse med pistagenötsbrownie, chokladjord, bärkompott och hallonmaräng
  • Limemousse med kokos- och vit chokladkaka, ananassorbet, vit chokladganache och kokos crumble
Visa mer
Visa mindre
Middag i Tylösand

MENY SÖNDAG - gäller till 28/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 28 april.

FÖRRÄTT

  • Chili- och vitlöksstekta rödräkor med grillat tomatbröd, citronmajonnäs och pico de gallo
  • Honungsrostade rödbetor med gratinerad chevré, rödbetskräm, surdegskrutong, sockrade valnötter och mâchesallad

VARMRÄTT

  • Cajunrostad Kalv tri tip med chimichurri, sourcream friterad potatis, bakad tomat och grillade medelhavsgrönsaker
  • Smörstekt Hälleflundra, brynt smöremulsion, variation på kål, rostade hasselnötter, picklad blomkål, örtrostad potatis och citrusdressade blåmusslor
  • Gnocchi med salviakräm, parmesan, pinjenötter, chilidrops, ruccola, tomat och sparris

DESSERT

  • Dulce de leche mousse med brownie, mörk chokladganache, blåbärscoulis och havrecrumble
  • Hjortronglass med hjortronkaka, pistagekräm, vitchoklad och nötkross
Visa mer
Visa mindre

MENY SÖNDAG - gäller från 29/4

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 29 april.

FÖRRÄTT

  • Klassisk toast Skagen med smörstekt surdegsbröd, dressad primörsallad, dillolja och citron
  • Krispig fläsksida med morotspuré, marinerad rotfruktsslaw, syrlig lök, gemsallad och koriander

VARMRÄTT

  • Ramslöksmarinerade lammracks med chili- och citronkorv, haricots verts, vaxbönor, saltbakade tomater, smörad sherrysky och råstekt potatis
  • Sprödbakad sej med beurre blanc, ljummen primör- och potatissallad, rostad pumpernickel, Kalixlöjrom och picklad rödlök
  • Smörstekt gnocchi med pistagepesto, citron- och mascarponefylld portabello, parmesan och babyspenat

DESSERT

  • Rabarberpaj med karamelliserad mjölkglass, hasselnötter och isad rabarbercrudité
  • Kvällens Ostbricka från Arla unika med päronmarmelad och bageriets frukt- och nötchips
Visa mer
Visa mindre
Middag på Hotel Tylösand