Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

BUFFÉmiddag i tylösand

I sommar gör en favorit comeback på Restaurang Tylöhus: vi dukar upp lyxiga bufféer istället för à la carte-menyn söndag-onsdag 29 juni-30 juli. Missa inte chansen att njuta av våra efterlängtade bufféer!

Söndagar, måndagar och tisdagar blir det en Sommarbuffé, dvs ett dignande bord med fokus på svenska klassiska rätter – fast självklart med en spännande twist. Lyxigt, läckert och frestande med trancherande kock och överdådigt dessertbord. Välkomna från kl 18.

På onsdagarna är det ju konsertdags på Solgården, så vad kan väl passa bättre än att ladda upp batterierna med vår Rock’n Roll-buffé?

Här snackar vi crossover, grymma smakupplevelser och en svårslagen greatest hits-samling från våra restauranger Leif’s, Titus och Bettans. Och för att du ska kunna njuta i lugn och ro innan konserten drar igång öppnar vi dörrarna redan kl 17.

boka bord

Visa mer
Visa mindre
Buffé med räkor.

sommarBUFFÉ

Söndagar, måndagar och tisdagar från klockan 18 (27 juli öppet från klockan 17)

PRIS: 545 kr/p. Barn: 1-14 år 20 kr/år, 15 år och äldre ordinarie pris.

KALLT

  • Sommarsallad med jordgubbar, vattenmelon, mynta, honung och limedressing
  • Mixad grönsallad
  • Marinerad tomatsallad med minimozzarella och balsamvinäger
  • Äpple- och mangosallad med chili, koriander och jordnötter
  • Vispat smör
  • Brödkorg med surdegsbröd, fröknäcke och focaccia
  • Rhode Island-dressing
  • Kryddiga rostade nötter
  • Vitlöksgratinerat flatbread
  • Västerbottensostpaj
  • Färska räkor
  • Citronklyftor
  • Örtmarinerade blåmusslor
  • Sill
  • Svensk långlagrad brännvinsost
  • Fuet, lufttorkad kryddig korv
  • Tryffelsalami
  • 18-månaders Jamón Serrano
  • Aioli
  • Chilimajonnäs
  • Ramslöksmajonnäs
  • Tylösands Skagen på crostini med citron och dill
  • Kallrökt laxcarpaccio med färsk pepparrot, gräslök, dill och syrlig kaprismajonnäs
  • Kryddinkokt lax med rostad fänkål, anis och dillfrö
  • Dillkokt färskpotatis

VARMT

  • Stekt svensk ryggbiff
  • Sockerärtor med rödlök, sparris med chilidrops, stekt tomat med vitlöksolja
  • Örtbakade kycklingbröst
  • Tylöprins lammkorv
  • Potatisgratäng
  • Bearnaisesås
  • Rödvinssås
  • Cognac- och pepparsås

DESSERT

  • Pavlova med citroncurd, passionfrukt och rostad vit choklad
  • Tiramisu med limoncello
  • Fruktsallad med melon, mango, ananas, passionsfrukt och mynta
  • Petit-choux med vaniljkräm
  • Brownie med dulce de leche och Valrhona nugget
  • Sommartartelett med jordgubbar, mynta och citron
  • Hallonmousse

boka bord

Visa mer
Visa mindre
Middagsbuffé på Hotel Tylösand.

ROCK’N ROLL-BUFFÉ

Onsdagar från klockan 17.

PRIS: 495 kr/p. Barn: 1-14 år 20 kr/år, 15 år och äldre ordinarie pris.

KALLT

  • Brödkorg med cornbread, surdegsbröd och krispigt knäckebröd
  • Fuet, lufttorkad kryddig korv
  • Tryffelsalami
  • 18-månaders Jamón Serrano
  • Marinerade oliver och parmesan
  • Smör
  • Spicy shrimp cocktail
  • Romansallad med caesardressing, parmesan och krutonger
  • Marinerad tomatsallad med minimozzarella och balsamvinäger
  • Sotade padrones med olivolja och flingsalt
  • Krämig coleslaw
  • Taco med kryddmarinerad tonfisk, kimchisesam och salladslök

Varmt

  • Slider med kycklinglårfilé, sesampicklad gurka och teriyakisås
  • Slider med krispig fläsksida, kimchikål och kryddig majonnäs
  • Krispiga pankoräkor
  • Vegetarisk gyoza med sojasås
  • Asiatisk rostbiff med gari, krispig chiliolja, soja och mirin
  • Flatbread-pizza med färskost, Västerbottensost och tryffel
  • Jalapeño poppers
  • Grillad minimajs med kryddsmör
  • Patatas bravas-chips med ost och het bravas-sås
  • Kimchiaioli
  • Citronmajonnäs
  • Asian barbecue-sås

DESSERT

  • Double chocolate chip cookies
  • Mini-donuts med kanelsocker och choklad
  • Pekannötspaj
  • Rocky Road-brownie med massor av jordnötter
  • Fruktfat med svenska jordgubbar och lättvispad grädde samt rostad vit choklad
  • Godis

boka bord

Visa mer
Visa mindre