Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Hotel Tylösand Kvinna får ansiktsbehandling

SÖKES: HUDTERAPEUTER & MASSÖRER

Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade resort med inriktning på inspiration och välbefinnande. Här kombineras designledande hotellboende med kreativa konferenser, innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, ett pulserande nöjesliv och Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.

ARBETET

Just nu söker vi diplomerade hudterapeuter och massörer. Vi är ett härligt team som jobbar för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse på vårt spa genom att alltid se lösningar, ge högklassig service och välbefinnande.

Egenskaper som noggrann, effektiv, positiv inställning och flexibel ligger naturligt hos dig. Arbetsuppgifterna består till stor del av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård och massage. Vi ser även att försäljning och rekommendationer av produkter ligger dig varmt om hjärtat då detta är en stor och mycket viktig del i jobbet.

Vi har en 7-dagarsverksamhet, där av förekommer helgarbete. Hos oss finns det goda utbildnings- samt utvecklingsmöjligheter.

ERFARENHETER

  • Utbildad hudterapeut eller massör
  • ​Minst 2 års yrkeserfarenhet
  • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift
  • God kännedom i branschen

EGENSKAPER

  • Levererar med hög kvalitet
  • Noggrann och ansvarstagande
  • Service- och försäljningsinriktad
  • Flexibel och har god samarbetsförmåga
  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är extra vid behov med tillträde enligt överenskommelse. Lönen är avtalsbaserad och säljbaserad provision tillkommer.

DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG

Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen.

Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriär utvecklas eller vidareutbilda dig här.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan via vår jobbportal! ❤

jobbansökan

Visa mer
Visa mindre