Lilla spa & nöje

Spa & Nöje är ett av våra mest populära hotellpaket där det mesta ingår. Välj antal nätter och förbered dig på en rolig och härlig vistelse vid havet. Vissa helger händer det även något extra hos oss, läs mer i vårt helgprogram eller ring oss så berättar vi mer.

Prisexempel:
En natt från 1 495 kr/person, del i dubbelrum
En övernattning med frukostbuffé, supé och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och en mängd träningspass.

Två nätter från 2 500 kr/person, del i dubbelrum
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och en mängd träningspass.

Spa & Nöjespaketen går att boka fr o m 11 augusti.

Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.
Boka bord
Boka bord på någon av våra trevliga restauranger. Här finns något för alla smaker. Är ni fler än 8 personer vänligen kontakta hovmästaren på 035-333 05 eller mail: hovmastare@tylosand.se
DRYCKESPROVNINGAR
Vinprovning

Låt dig lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter. Lär dig mer om dryckens historia, smakerna, dofterna, färgerna och imponera på dem därhemma. Välkommen till en trevlig, lärorik och rolig kväll. Provningarna ingår i ditt Spa & Nöjespaket, anmälan görs i samband med bokning. Begränsat antal platser. 

Tips! Våra dryckesprovningar är populära så se till att boka dessa helger i tid och anmäl er till provningen samtidigt som ni bokar rum. 


DRYCKESPROVNINGAR HÖST 2017

23/9 Vinprovning med Johan Lidby

Rhônedalen har under de senaste åren seglat upp som det bäst säljande vindistriktet för rött vin från Frankrike på den svenska marknaden. Med en tydlig skillnad mellan den norra och den södra delen av vindistriktet, hög andel ekologiska vinodlingar och ett stort antal kvalitetsmedvetna producenter så finns det mycket att upptäcka. Prova viner från flera appellationer, lär dig skillnaderna och hitta dina favoriter.


29-30/9 Vinprovning med The Wineagency - Gessleprovning 

The Per Gessle Selection är samlingsnamnet på den serie viner som musikern och världsartisten Per Gessle tagit fram i samarbete med några av världens mest framstående vinmakare. I serien finns Champagne, röda, vita och alkoholfria viner. På provningen kommer ett urval av Per Gessles viner provas. 


6-7/10 Tjejhelg - Bubbelprovning med Bibendum 

”Champagne skall vara kall, torr och gratis” sa Churchill. Vi provar olika mousserande och lär oss skillnaden mellan de olika bubblande dryckerna.Det finns många myter om bubbel som vi reder ut och provar allt från ”äkta” Champagne till Cava från Spanien och Prosecco från Italien. 


13-14/10 Vinprovning med Galatea

I Stellenbosch i Sydafrika ligger vinhuset Bellingham med anor från 1600-talet. Den nya serien Homestead hedrar vinmakarparet Podlashuk som tog över gården på 1940-talet. Med sina påhittiga idéer och nyskapande viner banade de väg för dagens framgångar.


27-28/10 Vinprovning med Divine

Vi tar er med på en tur runt Medelhavet - från Valencia i Spanien, via Frankrike och

Languedoc-Roussillon/Costières de Nîmes, till Italien och Toscana. Vi provar 2 vita samt 3 röda viner, där vi utforskar olika druvor och mikroklimat och hur de påverkar den slutliga drycken som vi har i glasen.


3-4/11 Drinkprovning med Bacardi 

Bacardi är på plats och lär er grunderna för att bli er egen bartender till vinterns fester. 


18/11 Vinprovning med Hermansson & Co 

Tillsammans med Fredrik Norell från Hermansson & Co provar vi viner från den Italienska producenten Tommasi. Historien om familjen Tommasi började 1902 i Valpolicellaregionen och dom är kanske mest kända för sitt Amaronevin men nu äger man flera vingårdar runt om i Italien och vi provar viner från deras olika gårdar denna dag.


24-25/11 Bubbelprovning med Ward Wines

Följ med på en rundvandring i de mousserande vinernas värld. Är det någon större skillnad på mousserande viner och champagne? Hur får vinet sina bubblor? Varför är det så stor skillnad i pris på Cava och champagne? Välkommen på en provning i bubblornas tecken där vi reder ut begreppen kring mousserande viner. Vi provar Cava, Prosecco, Cremant och Champagne.


TID 

Dryckesprovningarna hålls på hotellet ovannämnda datum klockan 17.30. 

Begränsat antal platser så anmäl er till provningen i samband med er rumsbokning.


BOKA

Dryckesprovningen ingår för dig som bokat vårt Spa & Nöjespaket och kommer på en av ovanstående helger. Klicka på bokningsknappen nedan, kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se 

Spa & Nöjespaketet går att boka vår, höst och vinter, ej sommar. Anmälan till dryckesprovningen sker i steg 2 när du bokar via webben.

BOKA


Program för våren 2018 kommer inom kort.

Production by Cityweb and Hotel Tylösand