Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kvinna som behandlas med röd laser i ansiktet

LASERBEHANDLING

De senaste åren har lasertekniken gjort stora framsteg när det gäller att stimulera kroppen att själv lösa en lång rad problem. Det kan handla om allt från fettreducering till smärtlindring, minskade hudbesvär, ökad prestationsförmåga, stimulerad mental balans och mycket mer.

Vi använder oss av den senaste lasertekniken för att uppnå olika resultat. Det kan handla om att med hjälp av grön laser tömma fettceller som leder till önskad viktminskning. Eller om att med lila laser ta bort akne och rosacea. Eller att med röd laser minska smärta, skärpa den mentala förmågan eller öka prestationsförmågan rent allmänt.

boka

Visa mer
Visa mindre
Man som behandlas med röd laser på axeln

PERFORMANCE - 50 MIN

Oavsett om du spelar golf, löptränar eller ägnar dig åt andra fysiska aktiviteter vill du säkert utvecklas, få bättre rörlighet och rent allmänt känna att kroppen blir starkare. Din kropp ger dig redan idag den energi du behöver, men vill du ha en energikick till? Den här behandlingen tillför mer energi till cellerna, vilket gör kroppen starkare och smidigare. När ljuset absorberas av cellerna skapas möjlighet för snabb celltillväxt, vilket leder till snabbare återhämtning och att kroppen fungerar bättre.

PRIS

1 behandling: 1 495 kr, 8 behandlingar 11 160 kr, 12 behandlingar 15 960 kr.

BOKA

Boka via knappen eller ring 035-333 75

boka

Visa mer
Visa mindre

MENTAL PERFORMANCE - 25 MIN

Hjärnan behöver energi för att fungera optimalt och energin kommer i form av ljus. Laserljuset tillför den extra energi som behövs för att hjärnan lättare ska kunna hantera alla strukturer och på så sätt få din kropp att fungera så bra som möjligt. Behandlingen gör att signalsubstanser som t ex dopamin och serotonin hamnar i balans. Resultatet är minskade stresskänslor, ökat fokus och bättre sömn.

PRIS

1 behandling: 995 kr, 8 behandlingar 7 560 kr, 12 behandlingar 10 680 kr.

boka

Visa mer
Visa mindre
Kvinna som behandlas med röd laser i ansiktet
Man som behandlas med röd laser på sitt knä

LONGEVITY - 50 MIN

Längtar du också efter lite mer energi? Du vet väl att det är ljus som aktiverar och ökar energin i dina celler? Med den här ljusbehandlingen tillför vi lite välbehövligt extra ljus, vilket ytterligare stimulerar den process som redan pågår naturligt. Resultatet blir en vitaliserande och uppiggande energikick som skapar välmående i hela kroppen.

PRIS

​1 behandling: 1 995 kr, 8 behandlingar: 14 800 kr, 12 behandlingar: 21 480 kr.

BOKA

Boka via knappen eller ring 035-333 75.

boka

Visa mer
Visa mindre

HUDBESVÄR - 25 MIN

För dig som har problem med akne, rosasea, sår, eksem eller andra hudåkommor. Det violetta och högeffektiva ljuset triggar cellerna att tillverka väteperoxid, vilket är kraftigt antiseptiskt och hjälper kroppen att bekämpa och hantera akne och sår. Behandlingen är kliniskt bevisat effektiv mot akne och hudinflammationer, godkänd av USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet FDA samt snabb, effektiv och helt smärtfri.

PRIS

1 behandling: 895 kr, 8 behandlingar: 6 760 kr, 12 behandlingar 9 360 kr.

BOKA

Boka via knappen eller ring 035-333 75.

boka

Visa mer
Visa mindre
Man som behandlas med lila laser i ansiktet
Kvinna som ligger på en bänk och behandlas med grön laser

FETTREDUKTION - 50 MIN

Vill du minska i vikt på ett naturligt, smärtfritt och varaktigt sätt? Med grön laserbehandling töms dina fettceller istället för att som tidigare bränna, frysa eller operera bort dem. Denna metod är kliniskt bevisad och är den enda i sitt slag som har godkänts av USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet FDA. Omfångsminskningen startar omgående efter behandling och räknas som permanent med bibehållen livsstil.

PRIS

1 behandling: 2 795 kr, 8 behandlingar: 20 760 kr, 12 behandlingar: 29 880 kr, 20 behandlingar: 47 800 kr.

boka

Visa mer
Visa mindre

HUR FUNGERAR DET?

Kroppen läker väldigt mycket utan att vi behöver anstränga oss. Men ibland saknar kroppen den energi som startar en läkningsprocess. Laser tillför ljus som omvandlas till energi i dina celler. Det går snabbt, är effektivt, naturligt och beprövat.

PRESTATION

- röd laser för smärtlindring, smidighet och mental balans

Röd laser är bra för så mycket i kroppen att det ibland är svårt att beskriva dess positiva effekter utan att det låter som en skönmålning. På Hotel Tylösand ser vi tre fokusområden för den röda lasern:

• Öka prestationsförmågan

Oavsett om du är en vanlig motionär eller en prestationsinriktad toppidrottare kan du vilja öka din prestationsförmåga.

Den röda lasern fokuserar på ryggraden och muskellinjerna i syfte att stimulera energinivån i cellerna för att på så vis minska mjölksyra och oxidativ stress, dämpa inflammationer och öka syresättningen.

Resultatet är ökad smidighet och förbättrad prestation.

• Stimulera mental balans

Brist på fokus, stress eller initiativlöshet kan handla om att hjärnans signalsubstanser dopamin och serotonin är i obalans. Den röda lasern bidrar till att återskapa balansen, vilket skärper fokus och höjer energinivån.

• Smärtlindring

När det gäller smärtlindring har röd laser visat på mycket goda resultat. Har du återkommande ont i nacken, ryggen eller någon annanstans i kroppen? Behandling med röd laser kan tillföra den energi som får cellerna att starta läkningsprocessen.

Kroppen känns lättare och begränsande smärtkänslor avtar eller försvinner helt. Din hållning förbättras och din andning påverkas positivt.

HUDBESVÄR

- lila laser mot hudbesvär som akne och rosacea

Den här handhållna lila lasern från det välkända amerikanska företaget Erchonia är en lågenergilaser som stimulerar den cellulära energin i den underliggande vävnaden, vilket har visat sig vara mycket effektivt vid behandling av hudbesvär som akne och rosacea.

FETTREDUKTION

- grön laser som reducerar fett

Fettreducering med grön laserbehandling är ett naturligt sätt att få kroppen att själv sätta igång en viktminskningsprocess.

Den gröna lasern tar inte bort några fettceller, eftersom kroppen har en tendens att kompensera det genom att öka fettmängden på annat håll – vilket alltså inte löser problemet.

Istället startar ljusstrålarna en process som tömmer fettcellerna på en del av sitt innehåll, vilket är ett långsiktigt mer effektivt sätt att tillsammans med en livsstilsförändring åstadkomma en varaktigt minskad vikt.

Hotel Tylösand har den senaste tekniken med grön laser, den enda i sitt slag som har godkänts av USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet FDA.

Visa mer
Visa mindre