Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Norrsken över Hotel Tylösand

BIOHACKING - TEKNIKEN FÖR ÖKAT VÄLMÅENDE

Biohacking är samlingsnamnet för de banbrytande nya behandlingsformer som tillsammans med vårt övriga utbud skapar ett unikt erbjudande här på Hotel Tylösands prisbelönta spa- och wellnessavdelning.

VAD ÄR BIOHACKING?

Biohacking som företeelse har sina rötter i USA, kallas ibland för ”gör det själv-biologi” och är ett vitt begrepp. Den del av biohackingkulturen som vi nu introducerar på The Spa handlar i korthet om att med hjälp av den senaste tekniken och beprövad vetenskap stimulera kroppen att själv sätta igång processer som på olika sätt ökar energin och maximerar ditt välbefinnande.

LASER- OCH IR-TEKNIK

Vi använder oss till exempel av den senaste lasertekniken för att uppnå olika resultat. Det kan handla om att med hjälp av grön laser tömma fettceller som leder till önskad viktminskning. Eller om att med lila laser ta bort akne och rosacea. Eller att med röd laser öka prestationsförmågan rent allmänt.

Men det handlar också om att med en behagligt medelvarm IR-behandling låta infraröda ljusstrålar subtilt behandla värk, påskynda läkning av träningsskador och öka välbefinnandet – en teknik man länge använt på sjukhus och nu sprider sig allt snabbare som hälsotrend.

CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin som med sin innovativa blandning av värme och kyla har blivit en ledande behandlingsform för att strama upp och släta ut huden i ansiktet och på hakan.

Värme ökar kollagenproduktionen som ger huden spänst, medan kyla stramar upp huden och gör den slätare. Kombinationen av värme och kyla ger huden en omedelbar lyster och ett naturligt lyft.

RADIOVÅGOR OCH VACUUM

Behandling med radiofrekvenser och vacuum är ett effektivt sätt att minska smärta och återställa kraften i ömmande och svullna muskler, samtidigt som orörliga leder snabbt blir mjuka och flexibla igen.

Behandlingen förenar två teknologier i en maskin – vid ansiktsbehandling blir huden slätare och vid muskelbehandling återhämtar sig ömmande eller slitna muskler snabbt.

LJUS OCH LJUD

Listan på nya biohacking-behandlingar hos oss är lika lång som den är spännande:

• Med en Led-ljusmask över ansiktet stimuleras cellåterväxten och hudens åldrande bromsas effektivt. Behandlingen är även mycket verksam mot akne, fet hud och andra orenheter.

• Ljudterapi med hörlurar är en annan glödhet trend, där toner med olika frekvenser samverkar för att läka obalanser och skapa ny energi medan du vilar en halvtimme.

KROPPEN GÖR JOBBET

För oss på Hotel Tylösand handlar biohacking om olika sätt att stimulera kroppen att själva skapa positiva processer för en ny och bättre balans – allt självklart med hjälp av ny teknik och beprövad forskning från några av världens främsta på sina områden.

Med denna genomgripande satsning tar Hotel Tylösand en ny tätposition som ledande internationell spa-resort med nytänkande matupplevelser, internationell konst, inspirerat boende och naturupplevelser som aldrig upphör att fascinera. Välkommen hit som start på ditt nya liv.

Visa mer
Visa mindre
En man som får en laserbehandling

LASER GER NY ENERGI SOM LÄKER KROPPEN

De senaste åren har lasertekniken gjort stora framsteg när det gäller att stimulera kroppen att själv lösa en lång rad problem.

Det kan handla om allt från smärtlindring till minskade hudbesvär, ökad prestationsförmåga, stimulerad mental balans och mycket mer.

Vi använder oss av den senaste lasertekniken för att uppnå goda resultat där kroppen själv gör jobbet – med lite hjälp av ljusenergi.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre

CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin som med sin innovativa blandning av värme och kyla har blivit en ledande behandlingsform för att strama upp och släta ut hud i ansiktet och på hakan.

Genom att kombinera hypertermi (värme) och kryoterapi (kyla) på ett tempererat och kontrollerat sätt påskyndas såväl cellaktivitet som kollagenproduktion.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre
En kvinna som får en cryo behandling i ansiktet
En man som får en radiofrekvens-behandling

RADIOFREKVENS & VACUUM

Behandling med radiofrekvenser och vakuum är ett effektivt sätt att minska smärta och återställa kraften i ömmande och svullna muskler, samtidigt som orörliga leder snabbt blir mjuka och flexibla igen.

Behandlingen förenar två teknologier i en maskin – radiofrekvens och vacuum – för snabbare och effektivare resultat.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre

IR-BEHANDLING GER VÄLMÅENDE PÅ DJUPET

Med vår IR-behandling tar du plats i en bastuliknande kabin där infrarött ljus värmer upp såväl luften i rummet som din kropp.

Trots att värmen bara är medelhög höjs kroppstemperaturen så effektivt att det sätter igång välmåendeprocesser som känns på djupet.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre
En tjej som sitter i en IR-bastu
Två personer i badrock och med ledmaskar på sig

LJUS & LJUD

Bland våra nya biohacking-behandlingar tar vi även hjälp av ansiktsmasker och ljudfrekvenser. Med en Led-ljusmask över ansiktet stimuleras cellåterväxten och hudens åldrande bromsas effektivt.

I ljudterapi med hörlurar samverkar toner med olika frekvenser för att läka obalanser och skapa ny energi medan du vilar en halvtimme.

LÄS MER

Visa mer
Visa mindre