Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Hotel Tylösand kockar i köket förbereder grönsaker

KOCK SÖKES

Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade resort med inriktning på inspiration och välbefinnande. Här kombineras designledande hotellboende med kreativa konferenser, innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, ett pulserande nöjesliv och Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. På Hotel Tylösand behöver man inte välja mellan fun och fine dining. Allt som tillagas har inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass.

ARBETET

Just nu söker vi en kock till vårt härliga köksteam. Vi siktar alltid framåt med både kreativitet, kvalitet och utveckling.

Som person är du noggrann, ambitiös, har en positiv inställning och uppvisar god samarbetsförmåga. Du har relevant arbetslivserfarenhet och givetvis ett genuint intresse för matlagning. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag.

Med våra 4 olika säsongsbetonade restaurangkoncept, finns det mycket goda möjligheter till variation och utveckling inom världens matlagning.

ERFARENHETER

  • Minst 3 års dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet
  • Mångkulturell matlagning, gärna internationellt är meriterande
  • Behärskar svenska eller engelska flytande i både tal och skrift

EGENSKAPER

  • Kvalitetsmedveten
  • Kreativ
  • Noggrann och ansvarstagande
  • Stresstålig och flexibel
  • Serviceminded och samarbetsvillig

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 100%.

DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG

Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen.

Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.

Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan via vår jobbportal! ❤

jobbansökan

Visa mer
Visa mindre