Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Stand up show på Solgården i Tylösand

RAW COMEDY CLUB

Skrattfest på Solgården! Är du redo för sommarens roligaste nyhet? Eller åtminstone den nyhet som kommer att locka fram sommarens mesta och högsta skrattsalvor.

För första gången på 15 år åker nämligen RAW Comedy Club med Måns Möller, Mårten Andersson och Özz Nûjen ut på turné för att besöka ett antal utvalda sommarpärlor i Sverige – och söndagen den 28 juli kommer de till Solgården på Hotel Tylösand.

Räkna med en helkväll fylld av komiska och skarpa betraktelser tillsammans med tre av Sveriges absolut roligaste ståuppare.

Så vad väntar denna afton?

• Måns Möllers vassa humor och fenomenala improvisationer har gjort honom känd som träffsäker retsticka med parodier av kändisar och aktuella företeelser som får publiken att vika sig av skratt.

• Mårten Andersson är den Grammynominerade och flerfaldigt prisbelönta komikern som har tillhört den svenska ståuppeliten i över 20 år. Just nu är han aktuell med den galna, kritikerrosade och flerfaldigt utsålda publiksuccén ”Mårten Cvetkovic”, som har setts av över 25 000 besökare.

• Özz Nûjen är en av Sveriges populäraste och mest rutinerade komiker, som med otrolig energi och improvisationsförmåga har lämnat sin publik med träningsvärk i magen i 25 år. Den egna fullängdshowen ”Dålig stämning” hade premiär på ett fullsatt Cirkus 2012, vilken följdes av publiksuccén ”Statsminister Özz Nûjen” två år senare. Just nu är han aktuell med andra säsongen av SVT:s tittarsuccé "Flykten till Östermalm".

Låter inte det som ett måste en skön sommarkväll vid Kattegatt?

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett lyxigt showpaket med grillade delikatesser på våra vädersäkra terrasser. En perfekt start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

DATUM

Söndagen den 28 juli.

TIDER

Insläpp: Klockan 19.

På scen: Ca klockan 20.30.

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år (15 år i målsmans sällskap).

KÖP BILJETT

Visa mer
Visa mindre
Boendepaket på Hotel Tylösand

HOTELLPAKET

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och entré till spaavdelningen.

Pris: från 1 095 kr/person i delat dubbelrum.

Kostnad för konsertbiljett tillkommer (545 kr/pers) och köpet sker i steg 2.

Psst! Boka bord till våra restauranger i tid.

BOKA RUM

Visa mer
Visa mindre

LEIF’S SHOWPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, plats på Leif’s vädersäkrade terrasser med en trerätters middag och biljett till showen. Menyn består av förrätt med kryddig skaldjursröra, huvudrätt med Leif’s mixed grill och dessert med brownie och svenska jordgubbar.

Pris: 1 275 kr/person.

BOKA BORD

Visa mer
Visa mindre
Leifs showpaket med middag och platser till showen på terrasserna
Event på Solgården, Hotel Työlösand

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården.

Pris: 545 kr (inkl serviceavgift).

KÖP BILJETT

Visa mer
Visa mindre