Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Man som får en ryggmassage

MASSAGE

Stilla massage – 50 eller 75 minuter

En härligt avslappnade och väldoftande spamassage som ger total avkoppling och återhämtning för en stressad kropp. Välgörande helkroppsmassage som ökar cirkulationen och lättar upp stela leder och muskler.

Pris: 50 minuter 895 kr, 75 minuter 1 195 kr

Stenmassage – 50 eller 75 minuter

Med varma och rogivande stenar kombineras naturens kraft med mjuk kroppsmassage. En avslappnande helkroppsmassage som måste upplevas.

Pris: 50 minuter 895 kr, 75 minuter 1 195 kr

Koppningsmassage – 50 eller 75 minuter

Koppning och klassisk massage varvas för att öka blodflödet och lösa upp bindväven så vi kan jobba djupare med musklerna. Koppningen löser upp muskelspänningar, sätter fart på cirkulation, ökar utrensningen i kroppen och motverkar även celluliter.

Pris: 50 minuter 995 kr, 75 minuter 1 295 kr

Klassisk massage – 50 eller 75 minuter

En traditionell svensk djupgående massage som löser upp spänningar och ger en behaglig avkoppling.

Pris: 50 minuter 895 kr, 75 minuter 1 195 kr

Lymfdränage - 50 minuter

Behöver du få i gång cirkulationen och minska svullnad och vätska i kroppen är detta en behandling för dig. Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och immunförsvar. Den manuella massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort. Behandlingen är lugnande och befriande och därmed bra för stressreducering, sömnbesvär och regelbundna behandlingar kan förebygga uppkomsten av huvudvärk och migrän.

Pris: 995 kr

Golfmassage - 25 eller 50 minuter

Unna dig en djupgående massage som är speciellt anpassad för dig som spelar golf. Vår golfmassage utgår från klassisk svensk massage, men fokuserar på just de muskelgrupper som belastas extra av frekvent golfspel. Och den förstärker effekten med en behandling där golfbollar bidrar till det extra djupgående resultatet. Resultatet? En skön känsla av avslappning och rörlighet i hela kroppen. Och självklart får du med dig en kvalitetsgolfboll från Hotel Tylösand som framtida turboll.

Pris: 25 minuter 625 kr, 50 minuter 825 kr

boka

Visa mer
Visa mindre