Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kvinna som behandlas med cryo

CRYO T-SHOCK

Cryo T-Shock är en medicintekniskt godkänd maskin som med sin innovativa blandning av värme och kyla har blivit en ledande behandlingsform för att strama upp och släta ut hud i ansiktet och på hakan.

Genom att kombinera hypertermi (värme) och kryoterapi (kyla) på ett tempererat och kontrollerat sätt påskyndas såväl cellaktivitet som kollagenproduktion.

HUR FUNGERAR DET?

Cryo T-Shock ger huden en så kallad termisk chock, där kombinationen av

värme och kyla ger huden en omedelbar lyster och ett naturligt lyft. Värme ökar kollagenproduktionen som ger huden spänst, medan kyla stramar upp huden och gör den slätare.

Hudens serum stelnar och blir som ett hårt vax, vilket skyddar hudens mikrober när huden kommer i kontakt med en temperatur på under nio grader. Detta ökar hudens motståndskraft. Kärlväggarna stärks eftersom de vidgas av värmen och dras ihop av kylan - så oavsett om du får en behandling eller en kur har du ökat cellförnyelsen och aktiverat huden, vilket resulterar i ett omedelbart lyft och en slätare hy.

Och det bästa av allt: behandlingarna kan kombineras i oändlighet.

INGA BIVERKNINGAR

Behandlingen är helt säker utan några kända biverkningar. Ett fåtal kunder har upplevt en lätt rodnad samt viss avdomnad, som dock försvinner efter några dagar.

FÖRDELAR MED CRYO T-SHOCK

• Icke-kirurgisk och smärtfri

• Inga farliga kemikalier

• Ökar cirkulationen

• Lindrar muskelinflammation

• Stimulerar kollagen och hudens elasticitet

• Synliga resultat oftast efter första behandlingen

• Testad i stor utsträckning i Europa och USA

BEHANDLINGAR

Uppstramning – 50 minuter

För dig som vill strama upp hakan, definiera käklinjen och reducera slapp hy under hakan. Vi kombinerar Cryo T-Shock med massage.

Pris: 1 695 kr

Lyster & Lyft – 50 minuter

Värme ökar kollagenproduktionen som ger din hud spänst. Kyla gör att huden stramas upp och blir slätare. Unikt anpassade program för olika problem och hudtyper.

Behandlingen börjar med en djupgående rengöring innan vi jobbar med spänst och uppstramning med vår effektfulla Cryo T-shock. Behandlingen avslutas med en uppstramande mask och kraftfull käkmassage med produkter som är rika på stamcellsteknologi från växtriket.

Pris: 1 695 kr

boka

Visa mer
Visa mindre