Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Man som behandlas med radiofrekvens

RADIO OCH VACUUM

Behandling med radiofrekvenser och vacuum är ett effektivt sätt att minska smärta och återställa kraften i ömmande och svullna muskler, samtidigt som orörliga leder snabbt blir mjuka och flexibla igen.

Behandlingen förenar två moderna teknologier i en maskin – radiofrekvens och vacuum – för snabbare och effektivare resultat.

HUR FUNGERAR DET?

Med radiofrekvensbehandling uppnås en terapeutisk temperatur i muskeln, medan vacuum ger ett effektivt grepp om muskulaturen. Du får en mer djupgående behandling som ger bättre struktur i bindväven och ökar såväl blod- som lymfcirkulationen.

RADIOVÅGOR

Radiovågorna genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när de tränger igenom vävnaden. När ett område värms upp i kroppen sätts kroppens egna kylsystem igång, vilket stimulerar cirkulation, syre- och näringstillförsel och ämnesomsättning, samtidigt som blockeringar i vävnad och muskler frigörs.

Resultatet är en välbehövlig skjuts som får kroppens egna läkningsförmåga att sätta full fart.

VACUUM

En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet, cirkulation och välbefinnande. Den finns överallt i kroppen; runt muskler, inre organ, mellan celler, i blodkärl, senor och under huden.

Vacuumbehandling ger en effektiv bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen. Vid ansiktsbehandling stimuleras kollagenproduktionen som stärker hudbarriären och gör huden fastare och slätare. Vid muskelbehandling återhämtar sig ömmande eller slitna muskler och blir mycket mjukare efter bara en liten stunds behandling.

FÖRDELAR

  • Snabbare resultat, kortare behandlingstid
  • Återställer kraften i dina muskler
  • Minskad smärta i samband med arbete mot triggerpunkter och ömmande och svullna muskler
  • Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
  • Förbättrad struktur i bindväv
  • Ökad lymfcirkulation
  • Ökad blodcirkulation

VÅRA BEHANDLINGAR

Behandlingarna bygger på radiofrekvens - en smärtfri och icke-kirurgisk metod där radiovågorna stimulerar kollagenet i huden. Effekten blir en direkt synlig uppstramning av huden, men ger även en långsiktig positiv effekt på slapp hud och rynkor.

Cellulitbehandling - 75 min

En effektiv behandling som får fart på cirkulationen och reducerar dina celluliter med en metod av radiofrekvens, vacuum och cryo. Du torrborstas och därefter jobbas ditt område igenom med en kroppskräm som har kraften från nigarisalt och rödalg för att minska förekomsten av ojämnheter och främja en finare, jämnare hud. Därefter jobbar radiofrekvens och vacuum effektivt på ditt problemområde. Vi fortsätter med vår effektiva cryo som med kyla och värme ökar cirkulationen maximalt, detta gör att lymfcirkulationen blir bättre och huden kan renas från slaggprodukter. Låga temperaturer har också en utslätande effekt på huden och renar kroppen på gifter. För optimalt resultat rekommenderas en kur på 5 gånger kombinerat med IR-behandling. Rådfråga gärna din terapeut.

Pris: 1 195 kr

Djupgående kroppsmassage - 25 min

Vi behandlar ett område med radiofrekvens, vacuum och LED-ljus för att hjälpa musklerna att slappna av och jobba djupt med att lösgöra bindväven. Radiofrekvensbehandlingen gör att vi kan jobba fyra gånger djupare och effektivare än med manuell massage.

Pris 700 kr

Klassisk massage med radiofrekvens och vacuum - 50 minuter

För dig som känner att du är extra stel och öm i musklerna. Radiofrekvens och vacuum används som med en behaglig känsla jobbar djupare och värmande.

Pris: 995 kr

boka

Visa mer
Visa mindre