Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Danny Saucedo kommer till Solgården på Hotel Tylösand.

DANNY TILL SOLGÅRDEN!

Gillar du svensk pop och mello är det bara att sätta en stor röd ring runt den 31 juli, för då sveper Danny Saucedo in på Solgårdens scen med sitt band och sin glödheta popshow.

Danny slog igenom i Idol 2006, där han blev stor publikfavorit som slutade på en sjätteplats. Därefter har framgångarna kommit slag i slag.

Debutalbumet ”Heart Beats” toppade svenska albumlistan 2007 – och tre av singlarna från albumet toppade den svenska singellistan.

Han har staplat upp topplaceringar i Melodifestivalen, både med gruppen E.M.D och som soloartist, och i år kan det bli femte gången gillt med låten ”Happy That You Found Me”.

Men med avstamp i musiken har Danny utvecklats till en fullblodsentertainer som under 2017-18 befäste sitt grepp om publiken med 140 000 sålda biljetter till showen ”Nu” på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg.

Han följde upp med ”The Run(a)way Show” som först gick 35 fullsatta föreställningar på Cirkus i Stockholm och Gothia i Göteborg, innan den under 2022 togs ut på en arenaturné som nådde sitt klimax på en utsåld Malmö Arena.

Med fem fullängdsalbum och singelhits som ”Brinner i bröstet”, ”Dör för dig och ”Snacket på stan” har Danny en diger repertoar med egna hits och hyllade ”Så mycket bättre”-tolkningar.

Han gör bara ett fåtal spelningar i sommar, så konserten på Solgården den 31 juli är en exklusiv möjlighet att uppleva Danny Saucedo en het sommarkväll vid havet. Vi ses framför scen!

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En perfekt start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

DATUM

Onsdagen den 31 juli.

TIDER

Insläpp: 19.

På scen: ca 21.

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år (13-17 år i målsmans sällskap)

Visa mer
Visa mindre
Superior rum på Hotel Tylösand.

HOTELLPAKET

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och entré till spaavdelningen.

Pris: från 1 695 kr/person i delat dubbelrum.

Kostnad för konsertbiljett tillkommer (645 kr/pers) och köpet sker i steg 2.

boka rum

Visa mer
Visa mindre

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré och fördrink. Förrätt med charkuterier, huvudrätt med Leif’s skaldjur och dessert med chokladkonfektyr på Leif’s vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett.

Pris: 1 595 kr/person.

boka bord

Visa mer
Visa mindre
Leif's terasser på Hotel Tylösand.
Konsert på Solgården på Hotel Tylösand.

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården.

Pris: 645 kr (inkl serviceavgift).

köp biljett

Visa mer
Visa mindre