Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Carola kommer till Solgården på Hotel Tylösand.

CAROLA 3 JULI

Onsdagen den 3 juli kommer Carola att trollbinda hela Solgården med sin oefterhärmliga scenshow.

Förra året firade Carola smått ofattbara 40 år som en av Sveriges största artister. 1983 vann hon som 16-åring den svenska Melodifestivaluttagningen när ”Främling” rakade hem juryns maxpoäng. Hon gick in på scen som den okända ”Carola Häggkvist”, men efter tävlingen hade hon blivit ”Carola” med hela svenska folket.

Hon återkom till Melodifestivalen med ”Mitt i ett äventyr” 1990, snuvades på förstaplatsen av Edin-Ådahl och tog revansch när hon redan året därpå befäste sin position som obestridlig schlagergudinna genom att sopa hem den internationella finalen i Eurovision Song Contest med ”Fångad av en stormvind”.

Men Carolas karriär har varit fylld av många andra minnesvärda ögonblick och stora framgångar där hon trollbundit publiken med sin sensationella röst, karismatiska scenframträdanden och en repertoar som sträcker sig från internationella samarbeten som den Miami-inspelade och Bee Gee’s-producerade ”Runaway” till gospel, musikaler, jullåtar, popklassiker som ”Evighet” och mycket mer.

De senaste åren har hon dessutom lyckats hitta en ny publik genom intressanta samarbeten med nutida stjärnor som Benjamin Ingrosso och Zara Larsson. Och under jubileumsåret 2023 firade hon sina 40 år som svensk megastjärna med turnén ”4 faces”, där bland annat Avicii arena blev utsåld på mindre är 48 timmar.

Så vad återstår egentligen mer att säga än: ”Kom igen, Solgården – den 3 juli köööör vi!”.

Biljetterna släpps tisdag 20 februari kl 10.00. Häng på låset!

DATUM

Onsdagen den 3 juli.

TIDER

Insläpp: 19.

På scen: ca 21.

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år (13-17 år i målsmans sällskap)

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En perfekt start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

Visa mer
Visa mindre
Superior rum på Hotel Tylösand.

HOTELLPAKET

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och entré till spaavdelningen.

Pris: från 1 695 kr/person i delat dubbelrum. Kostnad för konsertbiljett tillkommer (645 kr/pers) och köpet sker i steg 2.

Psst! Boka bord till våra restauranger i tid.

boka rum

Visa mer
Visa mindre

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré och fördrink. Förrätt med charkuterier, huvudrätt med Leif’s skaldjur och dessert med chokladkonfektyr på Leif’s vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett.

Pris: 1 595 kr/person.

boka bord

Visa mer
Visa mindre
Leif's terasser på Hotel Tylösand.
Konsert på Solgården på Hotel Tylösand.

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården.

Pris: 645 kr (inkl serviceavgift).

köp biljett

Visa mer
Visa mindre