Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Julbord med julshow i Tylösand, we love 90s med Da Buzz, Drömhu

Julshow: We Love 90’s

Årets julshow på Hotel Tylösand är ”We Love 90’s”, det spektakulära konsertpaketet med 90-talsfavoriterna Da Buzz, Basic Element och Drömhus.

Så om ni gillar 90-tal – och handen på hjärtat, vem gör inte det – då kan vi utlova en bubblande partygryta med hitsen som du hörde på radio, dansade till på klubben och tryckte in i bilens kassettbandspelare.

Och eftersom det har gått några decennier sedan dess kan en snabbrepris vara på plats:

• Da Buzz är Karlstadstrion som fick sitt stora genombrott med ”Do You Want Me” 2000, vilken följdes upp med hits som "Wanna Be With Me?", ”Alive” och ”Last Goodbye”.

• Basic Element från Malmö fyllde 90-talets dansgolv med eurodancehitsen ”Promise Man” ”The Ride”, ”This Must be a Dream”, ”Queen of love”, ”Touch you right now” och är fortfarande flitigt turnerande på Europas 90-talsfestivaler.

• Drömhus från Stockholm frontas av sångerskan Therese Grankvist och slog igenom massivt med sin Trackstoppande version av Freestyles ”Vill ha dej” 1998. Året därpå knep de andraplatsen i Melodifestivalen med "Stjärna på himmelen".

Längs de dukade långborden kommer dessutom julstämningen att maxas med Hotel Tylösands utsökta och härlagade julbord, med julens alla läckerheter i långa rader. Klassiska smaker med modern twist.

Självklart fortsätter sedan julfesten inne på Leif’s, där kvällens DJ pumpar upp högtrycket på dansgolvet. Medan temperaturen sjunker där ute höjer vi högtrycket på nattklubben.

Missa inte chansen att kickstarta julen på ett sätt som håller smilbanden uppe ända fram till att julgranen dansas ut. Sedan är det bara att återgå till sommarens soliga dagar. Ho, ho, ho!

DATUM

28, 29 och 30 november. 5, 6, 7, 13 och 14 december.

PRIS

Torsdagar: 1 095 kr inkl. moms och serviceavgift, 992 kr exkl. moms.

Fredagar: 1 295 kr inkl. moms och serviceavgift, 1 181kr exkl. moms.

Lördagar: 1 195 kr inkl. moms och serviceavgift, 1 087 kr exkl. moms.

Allt detta ingår: Vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb och garderob.

OBS! Åldersgräns 18 år.

HOTELLWEEKEND MED JULSHOW

Från 2 395 kr/person inkl moms i delat dubbelrum.

Allt detta ingår: Övernattning, frukost, tillgång till spa, vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb.

BOKA

Klicka på bokningsknappen för att boka plats till showen. Klicka HÄR för att boka weekendpaket. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.

BOKA

Visa mer
Visa mindre