Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Konsert på Solgården, Hotel Tylösand

90-talet tillbaka på Solgården!

Kan inte du heller få nog av 90-talet? Välkommen i klubben -och ännu mer välkommen till Solgården lördagen den 3 augusti.

Då kommer 90-talsfavoriterna Drömhus, Da Buzz och Basic Element samt showmästarna Duo Jag att hålla partygrytan kokande med hitsen som fyllde både radiovågor, topplistor och dansgolv när det begav sig.

En snabb repris om du skulle ha glömt:

• Drömhus frontas av sångerskan Therese Grankvist och slog igenom massivt med sin Trackstoppande version av Freestyles ”Vill ha dej” 1998.

• Da Buzz är Karlstadstrion som fick sitt stora genombrott med ”Do You Want Me” 2000, vilken följdes upp med hits som "Wanna Be With Me?", ”Alive” och ”Last Goodbye”.

• Basic Element fyllde dansgolven med eurodancehiten ”Promise Man” 1994 och är fortfarande flitigt turnerande på Europas 90-talsfestivaler.

• Tylösandsfavoriterna Duo Jag behöver ingen närmare presentation, mer än att de är ett av Sveriges skickligaste och mest bokade showband.

Och du vet väl att det lyxigaste sättet att avnjuta denna 90-talskavalkad är på våra vädersäkra terrasser. Så boka plats och njut av ett lyxigt partypaket med grillade delikatesser. En perfekt start på en härlig sommarkväll och natt i Tylösand.

Och när partyt på Solgården är slut fortsätter såklart festen på Leif’s Lounge nattklubb med Simonsaxx till långt in på småtimmarna. För vem vill inte dansa av sig en kväll som denna?

Psst! 90-talet blir förresten årets julklapp här på Hotel Tylösand. We Love 90’s kommer nämligen att svara för årets julshow då Basic Element, Da Buzz och Drömhus kommer tillbaka till Tylösand. Biljetterna släpps den 3 augusti, så missa inte tåget!

TIDER

Insläpp: från klockan 20

Första bandet på scen: klockan 21

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns: 23 år

DATUM

Lördagen den 3 augusti.

KÖP BILJETT

Visa mer
Visa mindre
Hotellrum Superior på Hotel Tylösand

HOTELLPAKET

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och entré till spaavdelningen.

Psst! Boka bord till våra restauranger i tid.

BOKA RUM

Visa mer
Visa mindre

LEIF’S KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, plats på Leif’s vädersäkrade terrasser med en trerätters middag och biljett till showen. Menyn består av förrätt med kryddig skaldjursröra, huvudrätt med Leif’s mixed grill och dessert med brownie och svenska jordgubbar.

Pris: 1 195 kr/person.

BOKA BORD

Visa mer
Visa mindre
Leifs terrasser på Solgården
Konsert på Solgården, Hotel Tylösand

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården.

Pris: 425 kr (inkl serviceavgift).

KÖP BILJETT

Visa mer
Visa mindre