Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Darin kommer till Solgården på Hotel Tylösand.

DARIN

Skriv in onsdagen den 10 juli i kalendern, för då kommer Darin tillbaka till Tylösand för första gången sedan 2018. Och han lär vara mer taggad än någonsin.

Sedan genombrottet i Idol 2004 – ja, han kan faktiskt fira sitt 20-årsjubileum under 2024 – har han år efter år radat upp framgångar i en lång rad. Förutom Idol har vi sett honom förvandlas till en av landets mer folkkära artister via en lång rad hits och framträdanden i tv-klassiker som Melodifestivalen, Allsång på Skansen och Så mycket bättre.

Och han har knappast dragit ner på tempot. I januari i år fick han sin första Topp 40-låt i Storbritannien med “Can’t Stay Away” och under året har han både gett ut sitt nionde studioalbum och sin 50:e (!) singel ”Satellit”. Dessutom genomförde han under hösten sin största svenska arenaturné hittills.

Och i sommar har alltså turen kommit till Tylösand. Räkna med en sommarkonsert att ta med sig långt in i höstmörkret när Darin äntrar Solgårdens scen den 10 juli. Vi ses i vimlet!

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En perfekt start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

DATUM

Onsdagen den 10 juli.

TIDER

Insläpp: 19.

På scen: ca 21.

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år (13-17 år i målsmans sällskap)

OBS! Våra konserter klassificeras som allmänna sammankomster. Det innebär att det just nu finns ett förbud mot större väskor, och endast väskor med måtten max 40x40x20 är tillåtna. Kontroller av medhavda väskor inom godkända mått kommer att ske.

Visa mer
Visa mindre
Superior rum på Hotel Tylösand.

HOTELLPAKET

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och entré till spaavdelningen.

Pris: från 1 695 kr/person i delat dubbelrum.

Kostnad för konsertbiljett tillkommer (645 kr/pers) och köpet sker i steg 2.

PSST... Boka bord till våra restauranger i tid.

boka rum

Visa mer
Visa mindre

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré och fördrink. Förrätt med charkuterier, huvudrätt med Leif’s skaldjur och dessert med chokladkonfektyr på Leif’s vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett.

Pris: 1 595 kr/person.

boka bord

Visa mer
Visa mindre
Leif's terasser på Hotel Tylösand.
Konsert på Solgården på Hotel Tylösand.

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården.

Pris: 645 kr (inkl serviceavgift).

köp biljett

Visa mer
Visa mindre