Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Family First på Hotel Tylösand.

FAMILJEFEST PÅ SOLGÅRDEN!

Söndagen den 16 juni brakar sommarens stora familjefest igång på Hotel Tylösand. Då är det nämligen dags för Family First – familjeevenemanget som med fokus på alla barn lockar fram glada leenden, gör det omöjligt att stå still och stillar suget efter alla tänkbara godsaker.

På Solgården blir det fullt tryck med barnfavoriterna Dolly Style, Samir & Viktor samt DJ Tagg, på terrasserna serverar vi en läckert barnvänlig sommarmeny och barerna är laddade med söndagsgodis i alla former.

• Dolly Style har seglat upp som en av Sveriges mest färgstarka svenska popgrupper med en helt egen subkultur i sociala medier. De slog igenom med debutsingeln ”Hello Hi” i Melodifestivalen 2015 och har följt upp det med hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”. Dolly Style har idag närmare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på sin YouTube-kanal.

• Samir & Viktor har ritat om den svenska konsertkartan genom att göra allsång till ett stående inslag i Mellon. De har fått Sverige att shuffla, ta en groupie och om du har sett någon bada naken på Sergels torg, så vet du vad det beror på.

• DJ Tagg sätter alla spralliga ben i dans och håller trycket uppe med låtarna som garanterat håller humöret på topp.

Självklart blir det möjlighet att träffa artisterna på plats och köpa tröjor, kepsar och annat kul!

Missa inte att boka bord på Leif’s Terrasser, där vi serverar en läckert barnanpassad sommarmeny med popcorn på bordet när ni kommer. Det blir bl a grillspett på kalvfärs, friterad krispig kyckling, primörer, pommes frites och goda såser. Som dessert tronar förstås de svenska jordgubbarna med vaniljglass, plättar och grädde på bordet.

Men det roliga tar inte slut där. Eftersom vi förvandlar hela Solgården till en stor familjefest laddar vi även Strandbaren och Solgårdsbaren med alla tänkbara godsaker: korv med bröd, hamburgare, chips, bullar, godis och mycket mer.

Pssst! Ni vet väl att Hotel Tylösands Sommarlovspaket med övernattning, vår läckra frukostbuffé, Tuffers Club, spa och mycket mer precis har börjat gälla under Family First. Läs mer och boka här!

DATUM

Söndagen 16 juni.

TIDER

Insläpp: 11.30.

På scen: ca 13.

ÅLDERSGRÄNS

Alla är välkomna!

Barn under 3 år har fri entré på eventet. Barnvagnar får ej tas med på Solgården eller terrasserna men det är ok att ha med dem inne på Leif's Lounge.

Visa mer
Visa mindre
Två lekande barn på stranden i Tylösand.

SOMMARLOVSPAKET

Dra igång sommarlovet på bästa sätt med vårt sommarlovspaket! Allt detta ingår: Övernattning, stor frukostbuffé, trerätters middag till de vuxna (för barn ingår en varmrätt från barnmenyn), barnklubben Tuffers Club och entré till spaavdelningen (barn under 15 år har tillgång till nedre plan på vårt spa till och med kl 18 alla dagar)

Prisexempel en natt,16-17 juni: från 4 660 kr/rum för två vuxna och två barn (7 och 8 år)

Kostnad för eventbiljett tillkommer (295 kr/pers) och köpet sker i steg 2.

Psst! Boka bord till våra restauranger i tid.

BOKA RUM

Visa mer
Visa mindre

LEIF’S EVENTPAKET

VIP-paket med egen entré, plats på Leif’s vädersäkrade terrasser med lunch och biljett till eventet. Barnanpassad sommarmeny med popcorn på bordet när ni kommer. Det blir bl a grillspett på kalvfärs, friterad krispig kyckling, primörer, pommes frites och goda såser. Som dessert tronar förstås de svenska jordgubbarna med vaniljglass, plättar och grädde på bordet.

Pris: 595 kr/person.

Barn under 3 år har fri entré på eventet. Barnvagnar får ej tas med på Solgården eller terrasserna men det är ok att ha med dem inne på Leif's Lounge.

BOKA BORD

Visa mer
Visa mindre
Leif's terasser på Hotel Tylösand.
Fyra barn som springen på stranden i Tylösand

EVENTBILJETT

Eventbiljett med ståplats på Solgården.

Biljettpris: 295 kr/person inkl serviceavgift

Familjebiljett: 995 kr (fyra biljetter) inkl serviceavgift

Barn under 3 år har fri entré på eventet. Barnvagnar får ej tas med på Solgården eller terrasserna men det är ok att ha med dem inne på Leif's Lounge.

KÖP BILJETT

Visa mer
Visa mindre