Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Julbord med julshow i Tylösand, You're the voice med Angelica A

JULSHOW: YOU'RE THE VOICE

I år kommer alla som bokar Hotel Tylösands julbord i Restaurang Tylöhus att få en upplevelse som bara kan beskrivas som ”extra allt”. Vi talar förstås om artistduon Angelica Alm och Anna Berggrensson, som bjuder på sin glädjespridande julshow ”You’re The Voice”.

Angelica Alm är pianisten som medverkat i flera TV-program, bl a som lagledare och musiker i ”Så ska det låta”. Anna Berggrensson är den mångsidiga musikertalangen som har turnerat världen runt med sitt band Calaisa.

När Angelica och Anna drar igång med både piano, fiol, trummor, gitarr och sång är det inte bara lätt att glömma tid och rum – deras medryckande entusiasm och härliga musikalitet lockar fram allsångaren och artisten hos alla i publiken.

Det betyder allt från svängiga hits till irländska jigar. Det betyder julstämning, värme och glimten i ögat. Och det betyder att du plötsligt kan se dig själv stå upp och utmana någon annan av gästerna på spontan sångtävling. Det är sådant som händer på ”You’re The Voice”.

Tillsammans skapar vi en glädjefylld och färgsprakande allsångskväll i julens tecken. Lägg därtill Hotel Tylösands utsökta och härlagade julbord med julens alla läckerheter i långa rader. Klassiska smaker med nutida touch.

Självklart fortsätter sedan julfesten i nattklubben, där kvällens DJ pumpar upp högtrycket på dansgolvet. Medan temperaturen sjunker där ute höjer vi högtrycket på nattklubben. Vi ses väl?

DATUM

29 och 30 november. 6, 7, 13, 14, 20 och 21 december.

PRIS

795 kr/person inkl. moms, 712 kr/person exkl. moms.

Allt detta ingår: Vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb och garderob.

HOTELLWEEKEND MED JULSHOW

Från 1 995 kr/person inkl moms i delat dubbelrum.

Allt detta ingår: Övernattning, frukost, tillgång till spa, vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb.

BOKA

Klicka på bokningsknappen för att boka plats till showen. Klicka HÄR för att boka weekendpaket. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.

BOKA

Visa mer
Visa mindre