Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Konsert med Peg Parnevik och Duo jag på Solgården, Hotel Tylösand

PEG PARNEVIK & DUO JAG

Lördagen den 29 juni är datumet vi har väntat på sedan löven började falla i höstas: Tylöpremiären kickar igång sommarsäsongen 2024.

Peg Parnevik och Duo Jag ger järnet på Solgården och när det blir dags för efterfest inne på Leif’s Lounge väntar Simonsaxx och Fabian Wennerbeck på att pumpa upp trycket ytterligare – om det går.

Peg Parnevik blev 2015 rikskänd i TV3:s realityserie Parneviks, där svenska kändisar kom och bodde hos familjen Parnevik i Florida. Året därpå gav hon ut debutsingeln "Ain't No Saint". Under 2023 turnerade hon över hela Sverige och nominerades i år till en Grammis i kategorin ”Årets pop”. Hennes första svenska singel ”Misslyckad & hatad” närmar sig fem miljoner streams på Spotify.

Duo Jag är ett av Sveriges skickligaste och mest bokade showband. De behärskar många musikstilar, men lägger tonvikten på modernare musik.

De har turnerat över hela Norden sedan 1990 och gör fortfarande ca 130 uppträdanden varje år inför en publik som helt enkelt inte kan få nog.

Och kom ihåg: för bästa premiärfeeling, boka plats på våra terrasser och njut av ett lyxigt partypaket med grillade delikatesser på våra vädersäkra terrasser. En perfekt start på en härlig sommarkväll och natt i Tylösand.

Och när partyt på Solgården är slut fortsätter festen på Leif’s Lounge med nattklubb, DJ:s och het dansmusik till långt in på småtimmarna. Vi ses väl?

TIDER

Insläpp: kl 20

Första bandet på scen: kl 21

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns: 23 år

KÖP BILJETT

Visa mer
Visa mindre
Hotellrum Superior på Hotel Tylösand

HOTELLPAKET

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och entré till spaavdelningen.

Psst! Boka bord till våra restauranger i tid.

BOKA RUM

Visa mer
Visa mindre

LEIF’S KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, plats på Leif’s vädersäkrade terrasser med en trerätters middag och biljett till showen. Menyn består av förrätt med kryddig skaldjursröra, huvudrätt med Leif’s mixed grill och dessert med brownie och svenska jordgubbar.

Pris: 1 195 kr/person.

BOKA BORD

Visa mer
Visa mindre
Leif's Terrasser på Solgården
Konsert på Solgården, Hotel Tylösand

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården.

Pris: 425 kr (inkl serviceavgift).

KÖP BILJETT

Visa mer
Visa mindre