Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

konferenser som gör skillnad
Konferens konferenslokal Konferensmiddag hotellrum

Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad.

Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. Hotel Tylösand är skapat för att trigga alla sinnen. Med enastående naturscenerier, världsunik popkonst, fun dining, högklassiga hotellrum och möteslokaler för alla behov.


Vill du veta vad er nästa konferens kostar? Gör en offerförfrågan här på webben. Säg vad du vill uppnå, så ger vi förslag på bästa vägen dit.

Klicka här för OFFERT

RUM FÖR ALLA

Med ett trettiotal konferensrum i olika storlekar, en stor kongresshall, 20 000 kvm utställningsyta, all tänkbar teknisk utrustning, ljus och ljud, har vi kapacitet för alla typer av möten. Här finns rum för kongresser och toppmöten, seminarier och workshops, konferenser och kickoffer med plats för upp till 750 personer. Och för de mest förtroliga samtalen rekommenderar vi den sju kilometer långa stranden. Läs mer om våra konferenslokaler HÄR


FYRA RESTAURANGER

Maten är en viktig del av upplevelsen. Våra köksmästare Torsten Kjörling, som med 10-årig erfarenhet från Svenska Kocklandslaget och flertalet nobelmiddagar är en veteran i matlagningssammanhang, och Henrik Andersson, vår nya stjärna i köket och innovativa matkreatör, skapar menyer med härlagade delikatesser från noggrant utvalda råvaror. Hotellet stoltserar med fyra restauranger som bjuder på olika smakupplevelser i elitklass; Leif's Bar & Grill, Restaurang Tylöhus och sommarrestaurangerna Titus Tapas och Bettans Bar. Vi har även ett eget bageri.


LÄTT ATT TA SIG HIT

Flyg: Halmstad City Airport ligger sex kilometer från hotellet. Flyg tur och retur till Bromma flera gånger om dagen. Flygtid ca en timme.

Tåg: Centralstationen ligger nio kilometer från hotellet. Avgångar med X2000 non-stop till Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Bil: E6 motorväg. 135 kilometer från Malmö och Göteborg. Bra vägar även österut till och från Småland. Fri parkering vid hotellet.

FAKTA

Antal rum 230 

Deluxerum 66
Classicrum 137
Enkelrum  18
Grand Deluxe-sviter 4
Deluxe-sviter 3
Classic-sviter 2
Varav handikappanpassade rum 5
Konferenslokaler 32
Varav grupprum 13
Max antal i största lokal 750
Skolsittning 400

Restauranger 4

Nattklubb 1

Strand 7 km, precis utanför hotellet

Halmstad City Airport 6 km

Halmstad Centralstation 9 km

2 våningar nyrenoverat spa, läs mer HÄR

Sveriges största konstgalleri


Hotel Tylösand är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008 och har trippel A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.


NORRA EUROPAS BÄSTA AFFÄRSHOTELL 2017

Hotel Tylösand har fått två nya prestigefulla utmärkelser att hänga på väggen. Vid prisutdelningen för World Luxury Spa Awards på Marriott Hotel i Hanoi vann Hotel Tylösand kategorierna ”Best Luxury Business Hotel Spa” och ”Best Luxury Resort Spa” i konkurrens med alla andra spa- och konferensanläggningar i norra Europa. Läs mer om utmärkelsen HÄR


OFFERT

Gör din offertförfrågan direkt via webben. Enkelt, snabbt och smidigt.

KLICKA HÄR FÖR OFFERTFÖRFRÅGAN


KONTAKT
Gör en prisförfrågan direkt här på webben OFFERTFÖRFRÅGAN eller kontakta någon av våra säljare så hjälper vi dig att göra ditt möte till en succé.
SÄLJTEAM
Peter Högardh +46 35-260 96 46, peter.hogardh@tylosand.se
Anders Nordstrand +46 35-260 96 95, anders.nordstrand@tylosand.se 
Helene Sundberg +46 35-17 23 56, helene.sundberg@tylosand.se
Marcus Wennnergren +46 35-260 96 40, marcus.wennergren@tylosand.se
Production by Cityweb and Hotel Tylösand