Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

Möten som gör skillnad

Hotel Tylösand är som en egen värld mitt i sanddynerna. Avskilt och naturskönt, men ändå så tillgängligt med Halmstads flygplats bara några kilometer bort.


Vill du veta vad er nästa konferens kostar? Gör en offerförfrågan här på webben.

KLICKA HÄR FÖR OFFERT

Med ett trettiotal konferensrum i olika storlekar, en stor kongresshall, 20 000 kvm utställningsyta, all tänkbar teknisk utrustning, ljus och ljud, har vi kapacitet för alla typer av möten.

Här finns rum för kongresser och toppmöten, seminarier och workshops, konferenser och kickoffer med plats för upp till 750 personer. Och för de mest förtroliga samtalen rekommenderar vi den sju kilometer långa stranden.


Konferens - och inspirationsanläggning sedan 1906

Ett avbrott i det vardagliga, en möjlighet att höja blicken och ta avstamp mot något nytt. Hotel Tylösand är ett bra ställe att göra det på. Här finns rum för många och teknik som gör mötet precis så effektivt som alla hoppas på – men det är i pauserna vi får chans att briljera.


Nya upplevelser väntar runt varje hörn. Havsutsikten, ljuset och de inspirerande konstverken bidrar till att kittla sinnena och hålla energin på topp.


Varje gäst har sitt eget svar på vad som är bäst med Hotel Tylösand. Maten med de halländska smakerna, den avslappnade stämningen på The Spa, nöjespulsen under kvällsaktiviteterna eller det nybakade surdegsbrödet från vårt eget bageri vid frukosten.


Hotel Tylösand har utsetts till en av Sveriges främsta konferensanläggningar. Kanske just för att vi lägger lika stor omsorg i allt vi gör. Och för att vi ständigt utmanar oss själva att gå vidare.


Lätt att ta sig hit

Flyg: Halmstad City Airport ligger sex kilometer från hotellet. Flyg tur och retur till Bromma flera gånger om dagen. Flygtid ca en timme.

Tåg: Centralstationen ligger nio kilometer från hotellet. Avgångar med X2000 non-stop till Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Bil: E6 motorväg. 135 kilometer från Malmö och Göteborg. Bra vägar även österut till och från Småland. Fri parkering vid hotellet.

Fakta

Antal rum 230
Deluxerum 66
Classicrum 137
Enkelrum  18
Grand Deluxe-sviter 4
Deluxe-sviter 3
Classic-sviter 2
Varav handikappanpassade rum 5
Konferenslokaler 32
Varav grupprum 13
Max antal i största lokal 750
Skolsittning 400

Restauranger 4

Nattklubb 1

Strand 7km, precis utanför hotellet

OFFERTFÖRFRÅGAN

Gör din offertförfrågan direkt via webben. 

Enkelt, snabbt och smidigt.


KLICKA HÄR FÖR OFFERTFÖRFRÅGAN


Production by Cityweb and Hotel Tylösand