Bookboost's chat icon
You are in a preview mode.
Search results: Search term

THE FRONT HOUSE - HOTEL TYLÖSANDS NYA FRAMSIDA

Det är med glädje och stolthet vi hälsar välkomna till The Front House – den nya hotellbyggnaden som förstärker Hotel Tylösands kapacitet med 39 nya rum, en utställningshall med Per och Åsa Gessles unika samling av Ferraribilar – och den topputrustade konferenslokalen Ronnie Peterson.

NYTT OCH BEFINTLIGT SMÄLTER SAMMAN

Fasaden i The Front House har fått samma vita puts som resten av hotellet och knyter även arkitektoniskt an till den befintliga huvudbyggnaden på ett sätt som nästan trollar bort känslan av att en ny byggnad har tillkommit.

39 NYA DUBBELRUM I DESIGN AV ÅSA GESSLE

De 39 hotellrummen i The Front House är dubbelrum på ca 28 kvm, designade av Åsa Gessle och inredda i varma och milda färger med Tylösands strand, sand och dyner som främsta inspirationskälla.

BEKVÄMT, BEKVÄMARE, HOTEL TYLÖSAND

Samtliga rum i The Front House har liksom det övriga hotellet Carpe Diem-sängar, soffa, skrivplats, badrum med dubbla handfat, dusch, separat toalett och Chromecast för bekväm tillgång till dina favoritkanaler. Några av rummen har dessutom terrass.

GESSLES FERRARISAMLING

I bottenplanet på The Front House bjuds det på unika upplevelser för alla med minsta intresse av exklusiva bilar. Här kommer nämligen att finnas en permanent utställning med delar av Per och Åsa Gessles unika bilsamling, i de flesta fall Ferraribilar som är tillverkade i ytterst begränsat antal.

- Mitt bilintresse började när jag var liten och fick se bilderna på John Lennons psykedeliskt målade Rolls-Royce. Snacka om inspiration – en sådan ville man ju ha. Men just då fick jag nöja mig med att samla på Corgi Toys-leksaksbilar och bygga upp Scalextric-bilbanan med min storebror Bengt.

- Det var Ferrari Dino som fick mig att bli såld på Ferraribilar. Tony Curtis körde en röd Dino i ”Snobbar som jobbar” och på innerkonvolutet till George Harrisons ”Living In The Material World”-album ser man alla musiker ha picknick i hans trädgård och i bakgrunden står det en brun Dino. Det var något att fantisera om för en tonåring i Vilshärad, ler Per Gessle.

Läs mer om utställningen HÄR

KONFERENSLOKALEN RONNIE PETERSON

Hotel Tylösand är ett av Sveriges mest uppbokade konferenshotell och därför har vi förstärkt vår kapacitet med den topputrustade och specialdesignade konferenslokalen Ronnie Peterson i The Front House.

Den 60 kvm stora konferenslokalen i The Front House är inredd som en hyllning till den legendariske svenska racingstjärnan. Perfekt för styrelsemöten, ledningsgrupper och mindre grupper på upp till 20 personer.

Välkommen till de nordiska konferenshotellens Ferrari. Boka på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se.

boka rum

Show more
Show less