Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Bästa julklappen: Hotel Tylösand!

Här är bästa klapptipset att lägga under granen i år: ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand.

Köp ett presentkort hos oss och gör någon du tycker om riktigt glad. Ett Spa & Nöjespaket med ett besök på någon av våra restauranger, en underbar dag på The Spa och kanske en skön behandling. 

Vi har något för alla smaker. Bara att beställa, slå in i ett paket och vänta på att ögonen ska börja tindra. 
 

Julklappserbjudande

Boka Spa & Nöjespaketet fram t om den 24 december 2020 med ankomst januari-mars 2021 söndag-fredag. Begränsat antal platser så boka NU!

PRIS
Från 1 095 kr

Behandlingar

Varför inte ge bort en skön behandling? Vi har ett stort utbud med behandlingar för både kropp och själ. Allt från klassisk ansiktsbehandling till vår lyxkur för dig som vill ha välbefinnande som vara länge.
 

dagspa

Njut av två våningar spa över dagen. Som dagspagäst har du fri tillgång till spa med pool, utomhuspool, feel good pool, fotbad, ångbastu, soft sauna och Happy Lounge. Det ingår dessutom en lunch och möjlighet att träna i vårt gym och en 50 minuters behandling. 

JULÖPPET! Under mellandagarna 28/12-30/12 har vi öppet för dagspa.
 

shop

I vår shop hittar du allt från skönhetsprodukter till roliga prylar, böcker och smycken. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta julklappen. Vår shop är öppen alla dagar fram till kl 20. Välkommen! 

ÖPPETTIDER JUL
VECKA 51
Måndag-fredag 14-18/12, kl. 8-17 
Lördag 19/12, kl. 10-15
Söndag 20/12 Stängt
 
VECKA 52
Måndag-tisdag 21-22/12, kl. 8-17 
Onsdag 23/12, kl. 8-15
Torsdag-söndag 24-27/12 Stängt

LAMPOR DESIGNADE AV ÅSA GESSLE

Fred och kärlek är något som alltid tål att belysas. Åsa Gessle har designat en serie bordslampor med olika budskap som finns till försäljning på hotellet. Perfekt julklapp!

presentkort

Fastnade du för något av våra presentförslag? Det går utmärkt att beställa ett presentkort. Presentkortet skickas med rekommenderad post till angiven adress och du betalar med ditt betal- och kreditkort vid beställningen.