Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Bästa julklappen: Hotel Tylösand!

Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand och se hur det börjar tindra i ögonen vid tankarna på att slappna av i vårt spa, en god natts sömn i våra Carpe Diem sängar, njuta av kockarnas smaksensationer under en trerättersmeny eller öka välmåendet under en skön behandling.

Julklappserbjudande -25%

Boka vårt julklappserbjudande med upp till 25% rabatt på hela paketet inklusive övernattning, frukost, trerätters supé och begränsad entré till spaavdelningen. Gäller utvalda datum januari-februari 2024, med bokning fram t.o.m. 24 dec 2023. Gäller utvalda datum och begränsat antal platser, så boka NU!

DANS MED PERIKLES

På trettondagsafton den 5 januari 2024 förvandlar skånska dansbandsfavoriterna Perikles Restaurang Tylöhus till ett enda stort och gungande dansgolv. Det blir trerätters supé, där musik och dans självklart ingår för alla som bokar vårt Vinterpaket eller Middagspaket denna natt. Och efter en god natts sömn väntar vår stora frukostbuffé med bästa tänkbara start på dagen.

Spabehandlingar

The Spa bjuder ständigt på nytänkande välbefinnandekickar – från våra banbrytande biohackingbehandlingar till The Spa-favoriter som klassisk eller super food glow ansiktsbehandling, ekologisk sockerskrubb och förstås Tylösands deluxebehandling med polerande kroppspeeling, inpackning med närande mjölksyror och en ansiktskur med extra allt.

BIOHACKINGBEHANDLING

En lång rad spännande nyheter som hjälper till att maximera välmåendet. Med hjälp av den senaste tekniken och beprövad vetenskap stimuleras kroppen att själv sätta igång processer som på olika sätt ökar energin och maximerar ditt välbefinnande.

shop

I vår shop hittar du allt från skönhetsprodukter till roliga prylar, böcker och smycken. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta julklappen. Välkommen!

presentkort

Osäker på vad som passar? Köp ett presentkort som gäller på hela vår resort. Presentkortet gäller i två år, det skickas med rekommenderad post till angiven adress och du betalar med ditt betal- och kreditkort vid beställningen.