Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Bästa julklappen: Hotel Tylösand!

Här är bästa klapptipset att lägga under granen i år: ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand.

Köp ett presentkort hos oss och gör någon du tycker om riktigt glad. Ett Spa & Nöjespaket med ett besök på någon av våra restauranger, en underbar dag på The Spa och kanske en skön behandling. 

Vi har något för alla smaker. Bara att beställa, slå in i ett paket och vänta på att ögonen ska börja tindra. 

Julklappserbjudande

Boka Spa & Nöjespaketet fram t om den 24 december 2019 med ankomst januari-mars 2020 så får du upp till 20% rabatt på hela paketet inklusive övernattning, frukost, trerätters supé och entré till spaavdelningen. Begränsat antal platser så boka NU!

Behandlingar

Varför inte ge bort en skön behandling? Vi har ett stort utbud med behandlingar för både kropp och själ. Allt från klassisk ansiktsbehandling till vår lyxkur för dig som vill ha välbefinnande som vara länge.
 
BOKA på 035-333 75

dagspa

Njut av två våningar spa över dagen. Som dagspagäst har du fri tillgång till spa med pool, utomhuspool, feel good pool, fotbad, ångbastu, soft sauna och Happy Lounge. Det ingår dessutom en lunch och möjlighet att träna i vårt gym. 

JULÖPPET! Under mellandagarna 27/12-30/12 har vi öppet för dagspa - perfekt att varva ner efter julafton med släkten. 

BOKA på 035-333 75

shop

I vår shop hittar du allt från skönhetsprodukter till roliga prylar, böcker och smycken. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta julklappen. Vår shop är öppen alla dagar fram till kl 20. Välkommen! 

LAMPOR DESIGNADE AV ÅSA GESSLE

Fred och kärlek är något som alltid tål att belysas. Åsa Gessle har designat en serie bordslampor med olika budskap som finns till försäljning på hotellet. Perfekt julklapp!

presentkort

Fastnade du för något av våra presentförslag? Det går utmärkt att beställa ett presentkort. Presentkortet skickas med rekommenderad post till angiven adress och du betalar med ditt betal- och kreditkort vid beställningen.