Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JOBBET VÄNTAR I TYLÖSAND

Välkommen till ett spännande och omväxlande säsongsjobb på västkustens mest nytänkande upplevelseresort.
Under sommaren går Hotel Tylösand in i högtryck med gäster från världens alla hörn. Ett team på ca 400 medarbetare jobbar för att ge varje gäst en oförglömlig upplevelse. Vill du bli en av oss?

Läs mer om tjänsterna nedan och välkommen med din ansökan via vår jobbportal.❤

 

RESTAURANG & BAR

På Hotel Tylösand erbjuder vi allt från fun dining till tapas, sushi, after beach och ett pulserande nattklubbsliv. Under sommarsäsongen 2023 öppnar vi upp våra fyra nytänkande restauranger i toppdivisionen: från klassiska svenska rätter till grillat, pizza, tapas, sushi och skaldjur. Vi har after beach, nattklubbar, stora konserter och event. 

BARTENDER
Vi söker bartenders med stort intresse för service, dryck och cocktails. Du har arbetat som bartender innan, gärna i cocktailbar eller nattklubb, och har en relevant bartenderutbildning. Du är positiv, effektiv och gillar att arbeta i ett skönt team.

Du kommer att arbeta i någon av Hotel Tylösands barer med allt från klassiska cocktails till nattklubb eller after beach. Du är minst 20 år och tillträde sker löpande under våren. Tjänsterna är säsongsbaserade men stor chans till förlängning finns.  Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger. Intervjuer kommer att ske löpande.

SERVERINGSPERSONAL
Vi är ett grymt team som behöver förstärkning. Du brinner för service, mat och dryck, vill ge våra gäster det lilla extra och känner för att utvecklas - för det kommer du att göra hos oss. Vi har fyra restauranger med olika inriktningar: från sushi till tapas, pizza och à la carte.

Genom vårt unika arbetssätt kan vi erbjuda tjänster både för dig som har minst två års yrkesvana till du som har lite mindre och vill lära dig mer. Vi berättar mer när du har skickat in en ansökan.

Hos oss jobbar man stundtals i högt tempo i ett bra team och en miljö med fantastisk utsikt över 1,5 mil lång strand, där artister i världsklass och topp-DJ:s håller tempot uppe.
Du är minst 18 år och behärskar både svenska och engelska. Tillträde sker löpande under våren.

RUNNER
Som Runner vill du alltid lära dig mer. Du har ett gediget servicetänk, det är just du som bidrar med de hjälpande händerna – och fötterna - till restauranger, barer, nattklubb och after beach.

Här söker vi därför dig som gillar service, att servera, plocka disk, fylla på i barer och jobba i en skön miljö i ett högt tempo. Om du inte har en massa erfarenhet kan du söka ändå och utvecklas. Vi har många spännande tjänster att erbjuda eftersom vi har högt tryck i ett flertal restauranger, nattklubb, after beach och konserter med välkända toppartister m m. Vi berättar mer vid en eventuell intervju.

Du är minst 18 år och tillträde sker löpande under våren. Tjänsterna är säsongsbaserade och kan variera i sysselsättningsgrad. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger med möjlighet till eventuell förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande.

HOVMÄSTARE
Gillar du också att ha många bollar i luften? Om du har tydliga ledaregenskaper och har en del erfarenhet inom restaurangbranschen, då är det här jobbet för just dig.

Det är viktigt att du är lösningsorienterad, stresstålig och att du behärskar svenska och engelska. Du kommer ansvara, koordinera, leda och fördela den dagliga restaurangverksamheten, som omfattar allt från luncher, kvällar eller after beach. Dessa är fördelade på olika tjänster som vi berättar mer om vid en eventuell intervju.

Du är minst 22 år och tillträde sker löpande under våren. Tjänsterna är säsongsbaserade och kan variera i sysselsättningsgrad. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger med möjlighet till eventuell förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande.


Välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

KÖK

På Hotel Tylösand behöver man inte välja mellan fun eller fine dining. Under sommarsäsongen öppnar vi upp våra fyra innovativa och högklassiga restauranger som erbjuder allt från en magnifik symfoni till glödhet rock’n’roll. Allt med inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass.

Här är våra fyra restauranger:

Restaurang Tylöhus – klassisk svensk à la carte-meny med inspiration från det franska köket, på vårt vis.
Bettans Bar - sushi, skaldjur och asiatisk fusion där vi skapar nya konstfulla smaksensationer med det asiatiska köket och havets läckerheter som vägledare. 
Leif’s Bar & Grill – högkvalitativa grillrätter med influenser från Medelhavet och exklusiva stenugnsbakade pizzor i en rustik och avspänd miljö.
Titus Tapas – vår version av det spanska kökets läckraste smårätter med inspiration och smaker från hela världen.

Vill du arbeta i denna spännande och kreativa miljö?

Vi söker kockar och diskpersonal med relevant yrkesvana: souschefs, à la carte-kockar, ansvariga kockar för köksluckan, grillkockar, frukostkockar, sushikock, pizzabagare samt diskpersonal.

Ett krav för samtliga tjänster är relevant arbetslivserfarenhet, kvalitetsmedvetenhet och förmåga att leverera på hög nivå i alla situationer. Vi ser att du är stresstålig, flexibel och givetvis har ett genuint intresse för matlagning. Du är noggrann, ambitiös, positivt lagd och har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av mångkulturell matlagning, gärna i internationell miljö, är meriterande.

Tjänsterna innefattar både tidsbegränsade anställningar, tillsvidare och extra vid behov. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger och det finns stora möjligheter till förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

HOTELL

STÄDPERSONAL
Till sommarsäsongen 2023 söker vi städpersonal. Arbetet innebär lokalvård i samtliga utrymmen som exempelvis hotellrum, spa, restauranger, konferenslokaler, allmänna ytor och personalutrymmen. Du har mycket gästkontakt, vilket innebär att du måste kunna svara och hjälpa gästerna med det de önskar.

Vi söker därför dig som är serviceorienterad och har ett positivt och hjälpsamt sätt. För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta i ett högt tempo, ha god samarbetsförmåga och intresse för god service och hög kvalitet med gästen står i fokus. Du är noggrann, van att arbeta självständigt och kan ge det lilla extra när det behövs.

Då man har mycket gästkontakt och behöver kunna läsa och förstå instruktioner på svenska är det ett krav att behärska svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter eller annat serviceyrke, men en positiv inställning och ambition är nog så viktigt.

RECEPTIONIST 
Brinner du för service, är stresstålig, gillar att jobba i team och träffa nya människor? Då kan receptionist vara rätt jobb för dig i sommar. 
Som receptionist på Hotel Tylösand finns du tillhands för hotellets gäster och brinner för att erbjuda service i världsklass.

Vanligen förekommande arbetsuppgifter är in- och utcheckning, lobbybarsservering, ta bokningar och en hel del andra administrativa uppgifter. Vi har tydliga rutiner som vi följer men den ena dagen är inte den andra lik och arbetsuppgifterna har stor variation. I rollen behöver du vara lyhörd, kunnig och engagerad.

Krav för tjänsten är tidigare arbetslivserfarenhet av service. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och är stresstålig. Det är meriterande om du har kunskap i programmen PMS Opera, Trivec och WaiterAid sedan tidigare och även kunskap om Hotel Tylösand i allmänhet.  
 
ENTRÉVÄRD 
Som entrévärd träffar du mycket sommarglada gäster där du i entrén till hotellreceptionen kommer vara den första personen som välkomnar dem till hotellet.

Dina främsta arbetsuppgifter i entrén kommer vara att få gästen att känna sig bekväm, välkommen och viktig. Likväl som att säkerställa att alla gäster får service i världsklass och att de får ett positivt första intryck av Hotel Tylösand. 

Arbetstiderna är till största del kvälls- och nattetid men även dagtid kan förekomma. För att söka tjänsten behöver du vara serviceminded, social, noggrann samt ha en gnutta skinn på näsan.  
Meriterande är om du redan har generell kunskap om Hotel Tylösands faciliteter, upplevelser, nöjen samt kunskap om närområdet. 

Som entrévärd på Hotel Tylösand kan vi erbjuda dig en rolig och minnesvärd sommar där du får möjlighet att träffa mycket nya människor samt utvecklas och förbättra din redan goda känsla för service.

Anställningen är från 50 % och du behöver vara över 20 år för att söka tjänsten. 
 
BARNKLUBBSVÄRD TUFFERS CLUB 
Tuffers Club är Hotel Tylösands barnklubb. Under sommarsäsongen erbjuder barnklubben en mängd roliga aktiviteter varje dag för alla våra små hotellgäster. För att söka tjänsten som barnklubbsvärd på Tuffers Club behöver du ha erfarenhet av att umgås med barn. Du har stor ansvarskänsla samt klarar av att på egen hand anpassa och hitta på aktiviteter som är lämpliga för barnen beroende på ålder och antal.

Vi har ett Tuffers Club lekrum, pingisrum, filmsalong och även andra ytor att hitta på roliga och spännande aktiviteter på, både utomhus och inomhus.  Vi ser att du är påhittig och kommer göra allt för att barnen som besöker Hotel Tylösand ska få en minnesvärd och rolig upplevelse.

Arbetstiderna är främst dagtid men då vi också erbjuder privat barnpassning kan även kvällstid förekomma. Som barnvärd på Tuffers Club kan vi erbjuda dig en mycket lärorik sommar fylld av skratt med våra fantastiska, små hotellgäster.  
 
NATTPORTIER 
Som nattportier på Hotel Tylösand finns du tillhands för hotellets gäster och brinner för att erbjuda service i världsklass. Vanligen förekommande arbetsuppgifter är in- och utcheckning, lobbybarsservering, ta bokningar och en hel del andra administrativa uppgifter. Arbetet sker nattetid men vid behov kan även dagtidsarbete förekomma.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av nattarbete. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi söker dig som är engagerad, noggrann och serviceinriktad där nöjda gäster står i fokus. Det är meriterande om du har kunskap i programmen PMS Opera, Trivec och WaiterAid sedan tidigare.  


Tjänsterna är säsongsanställningar och kan variera i sysselsättningsgrad. Arbetstiden innefattar dagar, kvällar och helger, även nattarbete kan i vissa fall förekomma. Det kan finnas möjlighet till eventuell förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

THE SPA

TERAPEUT
Nu har du möjlighet att jobba på ett av Sveriges bästa spahotell. Till sommarsäsongen under juni, juli och augusti söker vi utbildade terapeutstjärnor. Vi är ett härligt team som jobbar med glädje och entusiasm för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse på vårt spa genom att alltid se lösningar, ge högklassig service och välbefinnande till alla våra gäster.

Vi söker dig som har ett självklart driv i ditt yrke med känsla för kvalitet och service på hög nivå. Du är utbildad hud- eller massageterapeut, har ett gediget intresse för detta och god kännedom om branschen. Du är noggrann, effektiv, positiv och flexibel. Vi ser även att försäljning och rekommendationer av produkter är intressant för dig, då detta är en viktig del av jobbet.

Tjänsterna är säsongsbaserade och kan variera i sysselsättningsgrad. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger med möjlighet till eventuell förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤