Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

the spa

Inne eller ute. Eller både och. På The Spa suddas gränserna ut. Här väntar upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där avslappning och njutning går hand i hand med att prata, skratta och ha kul.
 
Se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt Spalabb, liva upp livsandarna med en ekologisk behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.

Välkommen in i värmen

På entréplan hälsas du välkommen in i poolområdet med stora poolen, bubbelpooler, gemensam bastu och kallbad. Njut av en förfriskning och ett läckert hälsotilltugg i poolbaren eller gå in i maximalt chill-läge med en av dagens många swim in-filmer – såvida du inte hellre vill köra hårt på ett av våra tuffa aquapass.
 
20 rum med nytänkande behandlingsformer, frisör, nagelsalong, Spalabb och spashop - vart du än vänder dig finns det nya sköna möjligheter att bli utpumpad och bortskämd. Känn dig som en kung. Eller drottning. Eller både och.

Ta dig till ett högre plan

På övre plan är åldersgränsen 15 år. Här väntar vår Happy Lounge. Du förstår namnet när tankarna skingras och välbefinnandet långsamt börjar sprida sig i hela kroppen.
 
Njut av utomhus- och feelgoodpool, fotbad, ångbastu, softsauna, dusch, vilrum, fitnessområde och spaterrass med utsikten man aldrig tröttnar på. Allt detta och ett kallt glas champagne därtill. Ibland är livet rättvist.

Din kropp kommer att tacka dig

Med en mängd träningspass i veckan prickar Hotel Tylösand in formtoppen året om. För oss är träningsdelen en central del i vårt spaerbjudande och i fitnessavdelningen kan man välja mellan instruktörsledda eller virtuella pass där du följer en instruktör på filmduk.
 
Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför. Välj mellan yoga, aqua, spinning, zumba, booty och så vidare - allt utan extra kostnad för dig som är spagäst. Samtliga pass är drop-in och åldersgränsen 15 år, både för passen och gymmet. Aktuellt träningsschema hittar du här.

Nytänkande sätt att njuta

The Spa var det första spahotellet att erbjuda Shandithimassage, som påverkar kroppens energisystem och ger omedelbar effekt. Vi fortsätter nytänkandet med Tylösands lyxkur och godsaker som tranbärsskrubb, ryggmassage i champagneolja och inpackning i päronsufflé.
 
Vår halländska specialitet, ansiktsmasken med grönkål, ger ansiktet nytt liv. Utöver det kan du förstås också få klassiska massager, detoxbehandling, massage med varma stenar eller mangoinpackning - ibland för avslappning, ibland för att öka energin och lystern.
 

Mixa, matcha och må väl

På The Spa får du näring både på in- och utsidan med snacks, smörj och skrubb. Testa till exempel vår mixologibricka med ekologisk rengöring, peeling, ansiktsmask, fotsalt, skrubb och kräm i regnbågens alla färger.
 
Ett måste är vårt Spalabb, som vi är först med i Sverige. Här mixar och tillverkar du egen skrubb tillsammans med andra efter våra ekologiska recept. Blanda, smaka, smörj och skratta – allt som du tillverkar får du självklart ta med och fortsätta njuta av hemma.
 

och just det...

Glöm allt du vet om musik på spa. Musik och popkonst är en del av vår själ. Därför är musiken också central för din behandlingsupplevelse. Musik som känns. Musik som triggar välmåendet. Musik på riktigt.

ÖPPETTIDER/INFO

ÖPPETTIDER VÅREN 2021
Söndag-torsdag: klockan 6-21 (entré till klockan 20)
Fredag-lördag: klockan 6-24 (entré till klockan 23)
Sommarens öppettider kommer inom kort.

OBS!
På grund av rådande situation med Covid-19 gäller en maxgräns för antalet gäster som samtidigt kan vistas på spa vilket betyder att om det blir för många gäster får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. I varje enskild pool, bastu och gym finns riktlinjer kring antal gäster och skyltar med uppmaningar om att hålla avstånd. Med våra olika logipaket har man har tillgång till vårt spa vid olika tillfällen. Allt detta för att ge alla gäster möjlighet att hålla de avstånd som rekommenderas.