Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

THE SPA – VÄLMÅENDE PÅ DJUPET

Inne eller ute. Eller både och. På The Spa suddas gränserna ut. Här väntar upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där avslappning och njutning går hand i hand med att prata, skratta och ha kul.
 
Njut av en biohackingbehandling som får kroppen att själv starta unika välmåendeprocesser, se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt Spalabb, liva upp livsandarna med en ekologisk behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.

BIOHACKING – EN LYSANDE IDÉ

Vinnande koncept mår alltid bäst av att uppdateras och därför är The Spa alltid en plats som förändras med nya idéer som hjälper till att maximera ditt välmående.
 
Som första spa i Sverige kan vi introducera biohacking - en lång rad spännande och smarta behandlingsformer som hjälper kroppen att själv trigga igång immunförsvaret, öka energin, bränna fett och mycket mer.
 
Våra biohackingbehandlingar skapar tillsammans med vårt övriga utbud ett unikt erbjudande här på vår spa- och wellnessavdelning. Missa inte chansen till en riktig välmåendekick.
 

BEHANDLINGAR MED GULDKANT

The Spa bjuder ständigt på nytänkande välbefinnandekickar – från våra banbrytande biohackingbehandlingar till The Spa-favoriter som klassisk eller vegansk ansiktsbehandling, ekologisk sockerskrubb, mangoinpackning och förstås Tylösands deluxebehandling med polerande kroppspeeling, inpackning med närande mjölksyror och en ansiktskur med extra allt.
 
Och glöm allt du vet om musik på spa. Musik och popkonst är en del av vår själ. Därför är musiken också central för din behandlingsupplevelse. Musik som känns. Musik som triggar välmåendet. Musik på riktigt.
 

VÄLKOMMEN IN I VÄRMEN

På entréplan hälsas du välkommen in i poolområdet med stora poolen, bubbelpooler, gemensam bastu och kallbad. Njut av en förfriskning och ett läckert hälsotilltugg i poolbaren eller gå in i maximalt chill-läge med en av dagens många swim in-filmer – såvida du inte hellre vill köra hårt på ett av våra tuffa aquapass.
 
20 rum med nytänkande behandlingsformer, frisör, nagelsalong och spashop - vart du än vänder dig finns det nya sköna möjligheter att bli utpumpad och bortskämd. Känn dig som en kung. Eller drottning. Eller både och.
 

TA DIG TILL ETT HÖGRE PLAN

På övre plan är åldersgränsen 15 år. Här väntar vår Happy Lounge. Du förstår namnet när tankarna skingras och välbefinnandet långsamt börjar sprida sig i hela kroppen.
 
Njut av utomhus- och feelgoodpool, fotbad, ångbastu, softsauna, dusch, vilrum, fitnessområde och spaterrass med utsikten man aldrig tröttnar på. Allt detta och ett kallt glas champagne därtill. Ibland är livet rättvist.

DIN KROPP KOMMER ATT TACKA DIG

Med en mängd träningspass i veckan prickar Hotel Tylösand in formtoppen året om. För oss är träningsdelen en central del i vårt spaerbjudande och i fitnessavdelningen kan man välja mellan instruktörsledda eller virtuella pass där du följer en instruktör på filmduk.
 
Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför. Välj mellan yoga, aqua, spinning, Body Pump och så vidare - allt utan extra kostnad för dig som är spagäst. Samtliga pass är drop-in och åldersgränsen 15 år, både för passen och gymmet.

Mixa, matcha och må väl

På The Spa finns aktiviteter som triggar både kropp och själ. Testa till exempel vår sparitual med sex lyxiga produkter från Elemis. Njut av att bli skönt ren och len med produkter för både ansikte och kropp. 

Ett måste är att boka vårt Spalabb innan du anländer. I spalabbet mixar och tillverkar du egen skrubb tillsammans med andra efter våra ekologiska recept. Allt som du tillverkar får du självklart ta med och fortsätta njuta av hemma.

ÖPPET ALLA DAGAR

ÖPPETIDER SOMMAR 2023
Gäller 23 juni-6 augusti
Måndag-söndag 06.00-20.00 (entré till klockan 19)

ORDINARIE ÖPPETTIDER
Måndag-torsdag och söndag klockan 6-21 (entré till klockan 20).
Fredag-lördag klockan 6-23 (entré till klockan 22).

 

THE SPA FÅR ETT ANSIKTSLYFT

Eftersom inget är så fräscht att det inte kan bli ännu fräschare har vi bestämt oss för att uppdatera The Spa till nya kreativa höjder. Under december, januari och februari renoverar vi därför vår spa-anläggning för att förhöja upplevelsen ytterligare.
 
Arbetet görs i två omgångar under slutet av november till februari, vilket innebär att bara en av våningarna kommer att vara öppen medan den andra renoveras – plus att det förstås kan låta lite från arbetet under tiden.
 
Här är tiderna:
Övre plan har stängt 20 november och öppnar igen den 29 december med uppdaterade inne- och utepooler, inredning, gym och spinningsal. Nedre plan renoveras från den 11 december till 11 februari och den längre renoveringstiden får sin belöning i form av fler påtagliga åtgärder. Läs mer om vad som väntar HÄR