Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. 

Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Spa & nöjespaket
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och träningspass.

Pris från 2 295 kr/person, del i dubbelrum (Gäller fr o m 11/8 -14)
Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. 

Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
the spa

DIT SINNEN ÅKER FÖR ATT TRIGGAS 

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Sedan dess har hotellet förvandlats till västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på inspiration, välbefinnande och modern popkultur. Här kombineras designledande hotellboende med innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. Och ett leende på läpparna.


LITE MER AV DET GODA 

Inne eller ute. Eller både och. På vårt spa suddas många gränser ut med upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där utgångspunkten är ”aaahh!” snarare än ”schhh!”. En miljö som bäddar för gemenskap med andra livsnjutare. Där det faktiskt är tillåtet att prata, skratta och ha kul. Se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt mixologilabb, liva upp livsandarna med en ekologisk behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.


VÄLKOMMEN IN I VÄRMEN 

På entréplan hälsas du välkommen in i poolområdet med stora poolen, bubbelpooler, gemensam bastu och kallbad. Njut av en förfriskning och ett läckert hälsotilltugg i poolbaren. Eller gå in i maximalt chill-läge med en av dagens många swim in-filmer. När såg du en film i viktlöst tillstånd senast - kanske är det ”Interstellar” idag? Eller inled besöket med att köra hårt på ett av våra tuffa aquapass. 20 rum med nytänkande behandlingsformer, frisör, nagelsalong, mixologilabb och spashop - vart du än vänder dig finns det nya sköna möjligheter att bli utpumpad och bortskämd. Känn dig som en kung. Eller drottning. Eller både och.


TA DIG TILL ETT HÖGRE PLAN 

På övre plan är åldersgränsen 15 år. Här väntar vår Happy Lounge. Du förstår namnet när tankarna skingras och välbefinnandet långsamt börjar sprida sig i hela kroppen. Utomhus- och feelgood pool, fotbad, ångbastu, soft sauna, dusch, vilorum, fitnessområde och spaterrass med utsikten man aldrig tröttnar på. Allt detta och ett kallt glas champagne därtill. Ibland är livet rättvist.


DIN KROPP KOMMER ATT TACKA DIG 

Med en mängd träningspass i veckan prickar Hotel Tylösand in formtoppen året om. För oss är träningsdelen en central del i vårt spaerbjudande och i vår fitnessavdelning kan man välja mellan instruktörsledda eller virtuella pass där du följer en instruktör på filmduk. Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför. Välj mellan yoga, aqua, spinning, zumba, booty och så vidare - allt utan extra kostnad för dig som är spagäst. Samtliga pass är drop-in och åldersgränsen 15 år, både för passen och gymmet. Aktuellt träningsschema hittar du HÄR


HUR BRA KAN MAN MÅ? 

The Spa var det första spahotellet som erbjöd Shandithimassage, som påverkar kroppens energisystem och ger omedelbar effekt. Vi fortsätter nytänkandet med Tylösands lyxkur där godsaker som tranbärsskrubb, ryggmassage i champagneolja och en ljuvlig inpackning i päronsufflé tar dig till sjunde himlen. Sedan har vi förstås vår halländska specialitet, ansiktsmasken med grönkål, som ger ansiktet nytt liv. Utöver det kan du förstås också få klassiska massager, detoxbehandling, massage med varma stenar eller mangoinpackning - ibland för avslappning, ibland för att öka energin och lystern. Och glöm allt du vet om musik på spa. Musik och popkonst är en del av vår själ. Därför är musiken också central för din behandlingsupplevelse. Musik som känns. Musik som triggar väl- måendet. Musik på riktigt. Läs mer om våra spabehandlingar och boka HÄR


 MIXA, MATCHA OCH MÅ VÄL 

På The Spa får du näring både på in- och utsidan med snacks, smörj och skrubb. Testa till exempel vår mixologibricka med ekologisk rengöring, peeling, ansiktsmask, fotsalt, skrubb och kräm i regnbågens alla färger. Eller varför inte prova mixologiboxen med både snacks och smörj. Ett måste är vårt mixologilabb, som vi är först med i Sverige. Här mixar och tillverkar du egen skrubb tillsammans med andra efter våra ekologiska recept. Blanda, smaka, smörj och skratta – allt som du tillverkar får du självklart ta med och fortsätta njuta av hemma.


SPA & NÖJESPAKET 

Det är ingen tillfällighet att Spa & Nöje är ett av de mest populära paketen på Hotel Tylösand. Här får du både av- och påkoppling på samma glänsande silverbricka. Samla ihop bästa kompisarna eller den du tycker allra mest om och gör dig redo för några underbara dagar vid havet. Vissa helger händer det extra spännande saker hos oss, som till exempel dryckesprovningar, tjejhelg eller liknande. Kolla in vårt aktuella nöjesprogram på tylosand.se eller ring, så berättar vi mer. 

 Allt detta ingår: 

• Övernattning

• Stor frukostbuffé med frukostkock 

• Fri tillgång till två våningar spa 

• Gym och träningspass 

• Lån av badrock - tofflor att ta med hem 

• Trerätters supé 

• Sveriges största konstgalleri 

• Fritt trådlöst internet i hela hotellet 

• Nöjesprogram* 

*Vissa helger, kolla vår kalender HÄR 

 

Boka

Klicka på bokningsknappen nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se  

Spa & Nöjespaketet går att boka vår, höst och vinter, ej sommar. 

BOKA 


SPA PÅ VÅRT SÄTT 

 Vi är ett socialt spa och vill inspirera dig med glädje, musik och härliga aktiviteter. Detta innebär att musiken finns med på hela vårt spa och det är alltid tillåtet att skratta och samtala hos oss. Du kan njuta av ekologiska snacks, lättare rätter och även champagne och andra drycker.

Vi är inte så förtjusta i att ha regler utan gillar mer att vända lite upp och ner på saker, men det finns några punkter vi vill att du ska tänka på när du är på vårt spa:
• Barn är mycket välkomna, men på övervåningen är det åldersgräns 15 år 
• Skratta och ha roligt men håll det på en lugn och avslappnad nivå 
• Drick en sparsam mängd med alkohol helst efter behandling och bastubad, inte innan 
• Tyvärr - bomben i poolen är inte tillåtet :) 


NORRA EUROPAS BÄSTA SPAHOTELL 2017

Hotel Tylösand har fått två nya prestigefulla utmärkelser att hänga på väggen. Vid prisutdelningen för World Luxury Spa Awards på Marriott Hotel i Hanoi vann Hotel Tylösand kategorierna ”Best Luxury Resort Spa” och ”Best Luxury Business Hotel Spa” i konkurrens med alla andra spa- och konferensanläggningar i norra Europa. Läs mer om utmärkelsen HÄR

Production by Cityweb and Hotel Tylösand