{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

THE SPA MAXAR VÄLBEFINNANDET

The Spa har fått en genomgripande uppdatering som har lyft vårt uppskattade center för välbefinnande till nya höjder. Det har investerats i en lång rad förbättringar som vi tror kommer att kännas i hela kroppen.
 
Det som kanske syns minst, men gör desto mer, är fokuset på hållbarhet med energioptimering. Men det du som spabesökare främst kommer att lägga märke till är en lång rad högst synliga åtgärder.
 
Nya pooler och teknik
På övre plan har både inne- och utepoolerna byggts om, medan gym och spinningssal utrustats med ny teknik. Den virtuella spinningen har fått en ny skärm av toppkvalitet och ett nytt högklassigt ljudsystem från Technogym. En extra lyxig bastu från Tylö finns också med bland nyheterna.
 
Infinitypool och spa-DJ
På nedre plan har inomhuspoolen byggts om och höjts upp för att få en infinitylook. All inredning har bytts ut och intill poolen finns nu en snyggt designad bar, som dessutom har blivit större. Musiken finns ju i Hotel Tylösands DNA, så på fredagar och lördagar kommer bartendern att få sällskap av en DJ som maxar välbefinnandet med väl vald musik för kropp och själ.
 
Nytt blir även en fiberoptisk teknik som i det svarta taket kan skapa olika mönster i rummet och på vattenytan i poolen. Även poolbion har uppdaterats med ny teknik för bättre bild- och ljudupplevelser.
 
Biohacking, film, skrubb eller träning?
På The Spa har du alla möjligheter att hitta just din form av välbefinnande. Njut av en biohackingbehandling som får kroppen att själv starta unika välmåendeprocesser, se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt Spalabb, liva upp livsandarna med en ekologisk behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.
 
Kort sagt, på uppdaterade The Spa väntar ännu fler upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där välmående, avslappning och träning går hand i hand med att prata, skratta, lyssna på bra musik och känna hur energiförrådet fylls på igen.
 
Obs! Barn under 15 år har tillgång till nedre plan på vårt spa till och med klockan 18 alla dagar.

BIOHACKING – EN LYSANDE IDÉ

Vinnande koncept mår alltid bäst av att uppdateras och därför är The Spa alltid en plats som förändras med nya idéer som hjälper till att maximera ditt välmående.
 
Som första spa i Sverige introducerade vi 2021 en lång rad spännande och smarta biohackingbehandlingar som hjälper kroppen att själv trigga igång immunförsvaret, öka energin, bränna fett och mycket mer.
 
Tillsammans med vårt övriga utbud skapar de ett unikt erbjudande på vår spa- och wellnessavdelning, så missa inte chansen till en riktig välmåendekick.

BEHANDLINGAR MED GULDKANT

The Spa bjuder ständigt på nytänkande välbefinnandekickar – från våra banbrytande biohackingbehandlingar till The Spa-favoriter som klassisk eller vegansk ansiktsbehandling, ekologisk sockerskrubb, mangoinpackning och förstås Tylösands deluxebehandling med polerande kroppspeeling, inpackning med närande mjölksyror och en ansiktskur med extra allt.
 
Och glöm allt du vet om musik på spa. Musik och popkonst är en del av vår själ. Därför är musik som triggar välmåendet också central för din behandlingsupplevelse. På fredagar och lördagar vässar vi upplevelsen ytterligare med en DJ som maxar känslan med väl vald musik för kropp och själ.

VÄLKOMMEN IN I VÄRMEN

På entréplan hälsas du välkommen in i poolområdet med den stora infinitypoolen, bubbelpooler, gemensam bastu och kallbad. Njut av en förfriskning och ett läckert hälsotilltugg i poolbaren eller gå in i maximalt chill-läge med en av dagens swim in-filmer – såvida du inte hellre vill köra hårt på ett av våra tuffa aquapass.
 
20 rum med nytänkande behandlingsformer, frisör, nagelsalong och spashop - vart du än vänder dig finns det nya sköna möjligheter att bli utpumpad och bortskämd. Känn dig som en kung. Eller drottning. Eller både och.

TA DIG TILL ETT HÖGRE PLAN

På övre plan är åldersgränsen 15 år. Här väntar vår Happy Lounge. Du förstår namnet när tankarna skingras och välbefinnandet långsamt börjar sprida sig i hela kroppen.
 
Njut av utomhus- och feelgoodpool, fotbad, ångbastu, softsauna, dusch, vilrum, fitnessområde och spaterrass med utsikten man aldrig tröttnar på. Allt detta och ett kallt glas champagne därtill. Ibland är livet rättvist.

DIN KROPP KOMMER ATT TACKA DIG

Med en mängd träningspass i veckan prickar Hotel Tylösand in formtoppen året om. För oss är träningsdelen en central del i vårt spaerbjudande och i fitnessavdelningen kan man välja mellan instruktörsledda eller virtuella pass där du följer en instruktör på filmduk.
 
Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför. Välj mellan yoga, aqua, spinning, Body Pump och så vidare - allt utan extra kostnad för dig som är spagäst. Samtliga pass är drop-in och åldersgränsen 15 år, både för passen och gymmet.

Mixa, matcha och må väl

På The Spa finns aktiviteter som triggar både kropp och själ. Testa till exempel vår sparitual med sex lyxiga produkter från Elemis. Njut av att bli skönt ren och len med produkter för både ansikte och kropp.
 
Ett måste är att boka vårt Spalabb innan du anländer. I spalabbet mixar och tillverkar du egen skrubb tillsammans med andra efter våra ekologiska recept. Allt som du tillverkar får du självklart ta med och fortsätta njuta av hemma.

ÖPPET ALLA DAGAR

Måndag-torsdag och söndag klockan 6-21 (entré till klockan 20).
Fredag-lördag klockan 6-23 (entré till klockan 22).