Nattklubb-leif's lounge
Leif's Lounge är Hotel Tylösands välkända nattklubb. Leif's Lounge är en av Sveriges hetaste nattklubbar med goda drinkar, skön musik och fullt ös hela natten. Allt med en Roxette- och Gyllene Tider-samling som ger stället en unik känsla. På sommaren ringlar kön extra lång utanför hotellet, alla vill till Leffes. 

Hotellets gäster har fri entré före kl 23 .00 , i mån av plats, mot uppvisande av nyckelfodral.


SOMMARKLUBBAR 2016:

 

LEFFES MIDSOMMARFEST
Midsommarafton
Öppettider: 22:00-03:00

Åldersgräns: 20 år

Midsommarafton firas enligt traditionen på Leffes. 
Skön musik, goda drinkar och fullt ös hela natten.  

 

CLUB CIRCUS
Midsommardagen 25 juni
Öppettider: 21:00-03:00

Åldersgräns: 19 år

Förköp via appen VIP Monkey, läs mer HÄR

Hotellets gäster har fri entré före kl 22 .00  denna kväll, i mån av plats, mot uppvisande av nyckelfodral.
En kväll om året gästar Club Circus Tylösand och Leif's Lounge. Denna kväll infinner sig alltid dagen efter midsommarafton och kallas då midsommardagen. Med grym stämning och skönt folk som orkar festa två dagar i rad är detta klubben du skall vara på då detta är kvällen då vi kickar igång sommaren på allvar.

 

CLUB MONDAY
Måndagar 20 juni-8 augusti
Öppettider: 22.00-03.00

Åldersgräns: 21 år
I över tre decennier har Club Monday varit en klippa i Sveriges klubbliv och erhåller nu platsen som en av de absolut främsta och största klubbarna. Vi har miljön, musiken och människorna. Allt i en härlig blandning som gör att måndagarna i Halmstad alltid blir sommarens höjdpunkt! Tre dansgolv, utomhusscen, terrasser & Solgården gör Leifs Lounge till Sveriges bästa klubbscen. I sommar skriver vi ett nytt kapitel i Club Monday historia. Se till att du blir en del av den.

We Love Mondays!

Läs mer om förköp och erbjudanden på  www.clubmonday.com

LEFFES BEACHCLUB
Torsdagar 7 juli-11 augusti
Öppettider: 22.00-03.00

Åldersgräns: 19 år
Ni vet dom där magiska sommarkvällarna man aldrig glömmer? Dom som börjar med världens bästa förfest och avslutas med en sen efterfest i tills solen går upp? För att dessa kvällar verkligen ska gå till historien krävs även ett besök på torsdagsklubben Leffes Beachclub, Halmstads skönaste sommarklubb. Med livebandet Semesterorkestern och DJ Gretchen skapar vi magiska sommarkvällar tillsammans!

FREDAGSKLUBBEN NYHET 2016!
Fredagar 8 juli-12 augusti
Öppettider: 21:00-03:00

Åldersgräns: 23 år

Fredagsklubben är det nya exklusiva klubbkonceptet för sommarfredagarna på Hotel Tylösand. En helkväll som börjar med skönt loungehäng på terrasserna som sedan förvandlas till en exklusiv upplevelse när nattklubben drar igång. Här levereras högklassiga kvällar, med goda drinkar och sköna DJs som spelar mixen av nya hits och klassiker vilket gör att stämningen snabbt går upp i topp. För att sedan stämningen verkligen ska explodera adderar vi Hotel Tylösands magiska sommarmiljö. Denna oslagbara kombo gör att vi tillsammans lyfter taket varje fredag hela sommaren ute på Leifs Lounge.

  

LEIF'S NATTKLUBB
Dagar: Lördagar och onsdagar efter konsert
Öppettider: 22:00-03:00

Åldersgräns: 23 år

Nattklubb på Leif's behöver egentligen ingen närmare presentation, detta är helt magiskt. Alla är här! Kom i tid.


NYHET 2016! 

För dig som inte gillar att stå i kö, vill ha en egen VIP ingång och vara säker på att komma in är ett hett tips att köpa PRIORITY PASS via appen VIP Monkey. Ladda hem appen via Appstore eller Google Play. OBS! Begränsat antal. 

Production by Cityweb and Hotel Tylösand