Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Bettans Bar


Med Kattegatt som närmast oändligt panorama är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang som sommar efter sommar förvandlar havets läckerheter till konstfulla matupplevelser.
 
Bettans Bar har en inriktning med skaldjur, sushi och asiatisk fusion som spännande kulinarisk twist. Nyfiken på nytänkande smaksensationer med det asiatiska köket och havets läckerheter som vägledare? Välkommen till oss för en middag i solnedgången eller en bubblig lunch. Inte hungrig? Njut av en sval drink i baren.

Vi fortsätter med förra årets succé där du även kan njuta av Bettans favoriter hemma eller på stranden med vår take away.

ÖPPETTIDER 2023
Kvällar
2 juni - 27 augusti öppet från klockan 18
Lågsäsong: 2 - 4 juni, 8 - 11 juni, 15 - 18 juni, 17 - 20 augusti, 24 - 27 augusti.
Högsäsong: 22 juni - 13 augusti alla kvällar.

Dagtid
Högsäsong: 30 juni - 5 augusti
Öppet alla dagar från klockan 12

Se våra menyer här:
Menyer kommer inom kort.

BOKA BORD
På Bettans Bar är det drop in som gäller. Om du vill garantera plats kan du förbeställa skaldjursplateau eller Chefs Choice för hela sällskapet. Pris Skaldjursplateau/Chefs Choice: 865 kr/pers

Psst! Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort
 

BETTANS DJ-CHILL

Varje tisdagskväll från den 5 juli till 2 augusti ökar Bettans Bar dragningskraften ytterligare med nysatsningen Bettans DJ-chill. Med start klockan 21 kommer en sommarcool DJ att spinna musiken som sätter pricken över i när det gäller avslappnad sommarstämning med solnedgången över Kattegatt som panorama.
 
Vi talar skönt gungande och klassiska tongångar från de allra bästa årgångarna; soul, reggae och all annan musik som förstärker sommarkänslan i menyns kulinariska läckerheter eller den svala drinken du har i handen.
 
Inte hungrig? Kom och häng i baren och njut av Bettans lyxiga och coola cocktails. En god cocktail förlänger sommaren.
 
Vem som står vid skivspelaren? Välkommen till Bettans DJ-chill och se själv.