Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Boka bord

Varför välja mellan fun eller fine dining? Våra specialiserade restauranger bjuder på en lång rad kittlande smakupplevelser i toppdivisionen: från klassiska svenska rätter till tapas, grillat, pizza, sushi och skaldjur.

Boka bord nedan eller ring 035-333 05.

Psst... Våra restauranger och barer är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort <3

RESTAURANG TYLÖHUS

Välkommen till vår största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder våra köksmästare och innovativa matkreatörer Henrik Andersson och Andreas Nicklasson en klassisk svensk à la carte-meny med egen twist från noggrant utvalda råvaror.

LEIFS PIZZERIA

På Leif's Pizzeria serverar vi ångande nygräddade pizzor du inte får nog av. Lyxiga pizzor med spännande topping, riktigt bra pizzabottnar och goda tomatsåser. Alla våra pizzor går även att beställa som take away. Öppet året runt.

LEIFS BAR & GRILL

Leif’s Bar & Grill är vår köttkrog med grillat och pizza i skönt avspänd miljö med öppna dörrar till terrasserna hela sommaren. Utgångsläget i köket är rustikt, fräckt, överraskande och smakrikt - rock’n’roll för gommen helt enkelt. Öppet under vår sommarsäsong.

BETTANS BAR

Med Kattegatt som närmast oändligt panorama är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang som sommar efter sommar förvandlar havets läckerheter till konstfulla matupplevelser. På Bettans Bar står nämligen skaldjur och sushi högst i kurs. Öppet vår sommarsäsong och för julbord.

TITUS TAPAS

Titus Tapas är vår version av det spanska kökets läckraste smårätter – vilket betyder att vi hämtar influenserna, inspirationerna och smakerna från hela världen – i Harplinge eller på andra sidan jordklotet. På Titus Tapas är det opretentiös stämning, crossoverkänsla och högsta kvalitet som gäller. Öppet under vår sommarsäsong.