Boka bord
Boka Bord

Med fyra olika restauranger, ett flertal barer och en nattklubb har Hotel Tylösand något för alla smaker. Välj mellan svenska klassiker, tapas, grillat, pizza, sushi och skaldjur.


TIPS! På sommaren har  vi extra högt tryck i våra restauranger, därför rekommenderar vi att alltid boka bord vilket du gör online i rutan till vänster eller ring 035-333 05.

 
Restaurang Tylöhus 
På Restaurang Tylöhus bjuder menyn på utsökta exempel från det klassiska svenska köket. Råvaror från noga utvalda producenter och ett inspirerat hantverk i köket ger matupplevelser utöver det ovanliga. Och liksom det du får på tallriken är utsikten över strand och hav lika njutbar oavsett årstid.
Öppet året runt för frukost, lunch och middag.

Leif's Bar & Grill
På vår köttkrog Leif’s Bar & Grill är det rustikt, fräckt och smakrikt som gäller. Rock’n’roll för gommen med öppna dörrar till terrasserna hela sommaren.  Fantastiskt kött och lyxiga pizzor. Även take away pizza!
Öppet april-december.
Bettans Bar 
Med havet för dina fötter är det bara logiskt att skaldjur och sushi står högst i kurs på Bettans Bar. Inte hungrig? Njut av en sval drink i baren. På vintern dukar vi upp det stora marina julbordet för dig som föredrar hummer, pilgrimsmusslor och ostron snarare än julskinka och prinskorv.
Öppet på sommaren och för julbord
Mer om Bettans Bar

Titus Tapas
Intill Restaurang Tylöhus och pianobaren med sin uppskattade kvällsunderhållning väntar Titus Tapas på att stilla sommarsuget efter något lätt och läckert. Konceptet är klassiskt: utsökta smårätter med crossoverkänsla i en avslappnad och livfull atmosfär.
Öppet på sommaren.
Mer om Titus Tapas
Production by Cityweb and Hotel Tylösand