Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

40+ disco

Det är dags för årets händelse för alla som älskar disco, glitterkulor och högsta tryck på dansgolvet – 40+klubben är tillbaka på Leif’s Lounge i Tylösand.

White Party! De som vill klär sig i vitt.

Tisdagen den 18 juli klockan 20 spinner vi igång skivspelarna för ännu en afton under temat ”Nightlife 40+disco” där alla som har passerat 40-strecket (35-åringar är välkomna i målsmans sällskap) kan frossa i oemotståndliga hits med DJ Madeleine Alm och Papa Dee vid spelarna på varsitt dansgolv.
 
Dessutom : Gästartist Tess Merkel från Alcazar som kommer att framföra ett medley av deras oförglömliga hits.

Madeleine  lovar grymt tryck på dansgolvet med sin känsla för bra partymusik och kommer att blanda 80 och 90-tal ända fram till våra dagar, i en skön mix. Papa Dee frestar å andra sidan med grymt svängig soul, funk, reggae och annat som gör det svårt att sitta still.

DATUM
Tisdag 18 juli klockan 20.

MIDDAGSPAKET

Leif's Mixed Grill - kockarnas val från grillen ”to share” (ett urval av kött, fisk och skaldjur serveras med olika tillbehör) från klockan 19 på Leif’s Terrasser inklusive entré till klubben: 585 kr/person.

Boka bord via länken eller ring 035-333 05

HOTELLPAKET

Hotellrum inklusive frukost, entré till spa och klubben (innan klockan 23).

Boka rum via länken eller ring 035-305 05.

ENTRÉBILJETT

Entré: 180 kr
Biljetter köps via appen VIP Monkey som enkelt laddas ner kostnadsfritt via App Store eller Google Play eller via Tickster (i dörren 220 kr).