Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JUL I TYLÖSAND

Var hittar du bästa julkänslan i år? På Hotel Tylösand, såklart. Vi har bland annat laddat julshowen med partymästarna Rydell & Quick, i köket har kockarna överträffat sig själva med härlagade läckerheter, till julbordet i Restaurang Tylöhus blir det årets svängigaste underhållning från pianobaren med Trond Slyngstadli och mycket mer.
 
Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen och njut av alla härlagade läckerheter som våra kockar har lagt ner sin själ i. Det blir alla julens favoriter, serverade med den där lilla oväntade twisten som får smaklökarna att tindra lite extra.
 
Du missar väl inte årets tomtetåg? Boka plats idag!
 

JULSHOW MED RYDELL & QUICK

Julshow med partymästarna Rydell & Quick är en upplevelse du garanterat inte vill missa. Rydell & Quick är publikfavoriterna som blivit en av Sveriges flitigast turnerande liveattraktioner. Lägg till Hotel Tylösands klassiska härlagade julbord som dignar av julens alla läckerheter och vi vågar utlova en julshow att minnas långt in på det nya året.

JULBORD MED TROND SLYNGSTADLI

Välkommen till en riktig klassiker - det stora julbordet i Restaurang Tylöhus med härlagade läckerheter som får det att tindra lite extra i ögonen. Dessutom är det pianobarsartisten Trond Slyngstadli som står för underhållningen vid pianot i år. Räkna med härligt sväng och en stämning som får alla på extra gott humör. 

BETTANS JUL

Med Tylösandstranden som majestätisk fond är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang där våra matkreatörer förädlar havets läckerheter till en konstfull matupplevelse. Bettans Bar erbjuder ett exklusivt julbordsalternativ för dig som älskar sushi, hummer, havskräftor, ostron, räkor, pilgrimsmusslor och andra asiatiskt inspirerade julrätter.
 
DATUM: 24, 25 och 30 november, 1, 2, 7, 8, 9, 14, 15 och 16 december.
PRIS: 1 135 kr/person inkl moms, 1010 kr/person exkl moms

JULLUNCH I TYLÖHUS

Välkommen till Restaurang Tylöhus läckra jullunch, där våra kökschefer valt ut sina favoriter från vårt stora julbord. Helt enkelt det bästa av det bästa – och så havsutsikten på det. Perfekt som utgångspunkt för en mysig julträff med kunder, kollegor eller kompisgänget.
 
DATUM: 4-8 december och 11-15 december.
PRIS: 445 kr/person inkl moms, 389 kr/person exkl moms. 

FAMILJEJULBORD

Restaurang Tylöhus bjuder på sitt välkända och härlagade julbord för hela familjen med jultomte, livemusik och inte minst, ett frestande gottebord fyllt med sötsaker från vårt eget bageri. Tid: från kl 12.30.
 
DATUM: Söndagar 26 november – 17 december från klockan 12.30.
PRIS: 460 kr/person inkl moms, 411 kr/person exkl moms. 
Barn: 1-14 år 20 kr/år, 15 år och äldre ordinarie pris.

JULWEEKEND

Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen på en helg fylld av nöje och julstämning. Njut av våra kockars berömda julbord, en rockig julshow eller svängig pianobar, övernattning och stor frukostbuffé precis vid havet.
 
DATUM: Från 24 november.
PRIS: Julbord och pianobar i Restaurang Tylöhus: från 1 745 kr/person inkl moms. Julbord och julshow: från 2 180 kr/person inkl moms. 
Allt detta ingår: Övernattning, frukost, begränsad tillgång till spa* (läs mer nedan), vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb.

*Vårt spa under renovering. Arbetet görs i två omgångar mellan 20 november till 11 februari, vilket innebär att bara en av våningarna kommer att vara öppen medan den andra renoveras (OBS mellan den 11-17 december är hela vårt spa stängt!) – plus att det förstås kan låta lite från arbetet under tiden. Om antalet gäster som kan vistas samtidigt är nådd får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. Det kan förekomma störande ljud från renoveringen inne på spa. Åldersgräns 15 år på övre plan. Läs mer
HÄR