Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JUL I TYLÖSAND

Var hittar du bästa julkänslan i år? På Hotel Tylösand, såklart. Vi har laddat med en julshow i 80-talets tecken, i köket har kockarna överträffat sig själva med härlagade läckerheter och till julbordet i Restaurang Tylöhus blir det årets svängigaste underhållning från pianobaren.
 
Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen och njut av alla härlagade läckerheter som våra kockar har lagt ner sin själ i. Det blir alla julens favoriter, serverade med den där lilla oväntade twisten som får smaklökarna att tindra lite extra.
 
Du missar väl inte årets tomtetåg? Boka plats idag!
 

JULSHOW: 80-TALSNATT

Varför kommer tomten att ha stora axelvaddar och en pastellfärgad luva på sig i år? Därför att Hotel Tylösand från den 25 november till den 17 december brakar loss med en julshow i det färgstarka 80-talets tecken, såklart.
 
På scen står nämligen Micke Syd från Gyllene Tider, Tommy Ekman från Freestyle samt Lili & Susie, som tillsammans med toppmusikerna i Lemnells Kapell har slagit in ett extra glittrande julklappspaket av sin hyllade show ”80-talsnatt”.

JULBORDET DET SVÄNGER OM

Välkommen till en riktig klassiker - det stora julbordet i Restaurang Tylöhus med härlagade läckerheter som får det att tindra lite extra i ögonen. Våra kockar sätter alltid en ära i att kunna erbjuda allt ett klassiskt julbord kan fresta med – gärna med den där lilla oväntade twisten som får smaklökarna i extra bra stämning.
 
Och på tal om riktigt skön julkänsla. I år är det låtskrivaren och artisten Josephine Hansson som står för underhållningen i pianobaren. Räkna med härligt sväng, klassisk julmusik och en stämning som får alla på extra gott humör. 

BETTANS JUL

Med Tylösandstranden som majestätisk fond är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang där våra matkreatörer förädlar havets läckerheter till en konstfull matupplevelse. Bettans Bar erbjuder ett exklusivt julbordsalternativ för dig som älskar sushi, hummer, havskräftor, ostron, räkor, pilgrimsmusslor och andra asiatiskt inspirerade julrätter.
 
DATUM: 25-26 november, 2-3 december, 8-10 december och 15-17 december.
PRIS: 1 055 kr/person inkl moms, 942 kr/person exkl moms. 

JULLUNCH I TYLÖHUS

Välkommen till Restaurang Tylöhus läckra jullunch, där våra kökschefer valt ut sina favoriter från vårt stora julbord. Helt enkelt det bästa av det bästa – och så havsutsikten på det. Perfekt som utgångspunkt för en mysig julträff med kunder, kollegor eller kompisgänget.
 
DATUM: 5-9 december och 12-16 december.
PRIS: 430 kr/person inkl moms, 384 kr/person exkl moms. 

FAMILJEJULBORD

Restaurang Tylöhus bjuder på sitt välkända och härlagade julbord för hela familjen med jultomte, livemusik och inte minst, ett frestande gottebord fyllt med sötsaker från vårt eget bageri. Tid: från kl 12.30.
 
DATUM: Söndagar 27 november – 18 december från klockan 12.30.
PRIS: 450 kr/person inkl moms, 402 kr/person exkl moms. 
 

HOTELLPAKET

Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen på en helg fylld av nöje och julstämning. Njut av våra kockars berömda julbord, en fartfylld julshow eller stämningsfull pianobar, övernattning, stor frukostbuffé och fri tillgång till två våningar spa precis vid havet.
 
DATUM: Från 25 november.
PRIS: Julbord och pianobar i Restaurang Tylöhus: från 1 745 kr/person inkl moms. Julbord och show: från 2 210 kr/person inkl moms. Allt detta ingår: Övernattning, frukost, entré till spa, vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb.