Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

VÄLKOMMEN TILL VÅRT GÄNG!

Vad kan vara bättre än att få checka in på ett hotell och njuta av god mat, avslappning, fantastiska utsikter, nöjen och så vidare?
 
Att få vara en del av det härliga gäng som gör allt detta möjligt, såklart.
 
På Hotel Tylösand är vi stolta över att gå till ett jobb där vi med gemensam energi bidrar till nöjda gäster som trivs, återkommer och tipsar andra om vår halländska pärla vid Kattegattstranden.  
 
DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG 
Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen (för sommartjänsterna gäller särskilda förmåner).
 
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.
 
Läs mer om tjänsterna nedan och välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

SÄSONGSJOBB

Välkommen till ett spännande och omväxlande säsongsjobb på västkustens mest nytänkande upplevelseresort.
Under sommaren går Hotel Tylösand in i högtryck med gäster från världens alla hörn. Ett team på ca 400 medarbetare jobbar för att ge varje gäst en oförglömlig upplevelse. Vill du bli en av oss?

Vi söker kockar, bartendrar, serveringspersonal, receptionister, terapeuter, städ- och fastighetspersonal. Du är flexibel, ansvarsfull, har servicekänsla och minst två års erfarenhet av liknande arbete. Du bör vara minst 18 år - om du inte kan övertyga oss om att du klarar jobbet ändå.
 

KOCKAR

Vi söker fler kompetenta kockar till vårt härliga köksteam. Du har relevant arbetslivserfarenhet, är kvalitetsmedveten och kan leverera på en hög nivå i alla situationer. Vi ser att du är stresstålig, flexibel och du har givetvis ett genuint intresse för matlagning. Som person är du noggrann, ambitiös, har en positiv inställning och god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.❤

BAGARE/KONDITOR

Just nu söker vi en bagare/konditor som är kreativ, vill vara delaktig i utvecklingen och ta fram nya bakverk och kreationer.

Hos oss är det viktigt att arbeta med närproducerade och kvalitativa råvaror. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag.
 
Välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

HOVMÄSTARE


Vi söker en hovmästare med stor passion för service, mat och dryck. Som hovmästare på Hotel Tylösand har du hög servicekänsla, tydliga ledaregenskaper och ett bra ordningssinne. Du trivs med att ha många bollar i luften och har erfarenhet av hotell- och restaurangverksamhet. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, stresstålig och att du behärskar svenska och engelska.  

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

SERVITÖR/SERVITRIS

Vill du arbeta i en spännande och kreativ miljö? Vi söker nu en glad och kunnig servitör/servitris. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har minst två års yrkesvana. Mötet med nya människor och gästkontakt är en del av din vardag vilket ställer höga krav på din sociala kompetens och din anpassningsförmåga.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

UTESÄLJARE

Vill du få möjligheten att växa och utvecklas inom försäljning i ett företag med ett starkt varumärke? Har du en god kommunikativ förmåga och gillar att skapa, vårda och utveckla långvariga kundrelationer? Då är rollen som utesäljare mot konferens och event hos oss på Hotel Tylösand något för dig!