Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Vill du bli en av oss?

Vi håller alltid utkik efter dig som vill bli en del av västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter. Med inspiration, välbefinnande och modern popkultur som ledord välkomnar vi nyfikna gäster från hela världen. Lusten att förnya och förändra driver oss ständigt till att utforska nya möjligheter.

Hos oss är alla medarbetare nyckelspelare. Vill du också bli en i laget?

Välkommen med din ansökan till Team Hotel Tylösand ❤
 

SOMMARPERSONAL 2019

Var med och gör sommarsäsongen 2019 till en höjdpunkt för våra gäster. Till Restaurang Tylöhus, Titus Tapas, Bettans Bar, Leif’s Bar & Grill, after beach och nattklubb söker vi serveringspersonal, kockar och bartendrar. Till hotellet söker vi städpersonal, fastighetspersonal, hotellreceptionister, hotellvärdar, personal till vår barnklubb, spareceptionist och spaterapeuter.
Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha servicekänsla. Minst två års erfarenhet av liknande arbete och 18 års ålder är krav (såvida du inte kan övertyga oss om annat). Tjänsterna gäller sommaren 2019.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤

konferensvärd

Som konferensvärd på Hotel Tylösand har man som huvuduppgift att finnas till hands för hotellets gäster och erbjuda service i världsklass samt vara lyhörd, kunnig och engagerad. Läs mer om tjänsten via knappen nedan.

Välkommen med din ansökan till Team Hotel Tylösand ❤

instruktörer

Med en mängd träningspass i veckan prickar vi in formtoppen året om. För oss är träningen en central del i vårt spaerbjudande. Vi har mängder av träningspass som yoga, aqua, spinning, zumba, booty mm. Just nu söker vi extra instruktörer.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤