Hitta hit!
WEBBKAMERA & VÄDER
arbeta hos oss

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Sedan dess har hotellet förvandlats till västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på inspiration, välbefinnande och modern popkultur. Här kombineras designledande hotellboende och konferensrum med innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför. Och ett leende på läpparna.


LEDIGA JOBB JUST NU  

SUSHI KOCK

Med Kattegatt som närmast oändligt panorama är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang som sommar efter sommar förvandlar havets läckerheter till konstfulla matupplevelser.  på Bettans Bar står nämligen sushi och skaldjur högst i kurs. 


Nu söker vi en sushikock som vill arbeta i vårt härliga team sommarsäsongen 2018. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av yrket, gärna internationellt. Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. Vi förutsätter också att du är självgående och stresstålig med en hög känsla för service. Intervjuer sker löpande, boende finns. 

Välkommen med din ansökan till köksmästare Henrik Andersson på henrik.andersson@tylosand.se 


SPACHEF 

Vi söker en spachef med totalansvar för The Spa. 
Vi vänder oss till dig som har en bred erfarenhet av spa och vill utveckla vår spa-anläggning.

Du har god kunskap om behandlingar, träning, försäljning och en gedigen erfarenhet som ledare.

Som person har du en förmåga att se helheten, vara lyhörd och utåtriktad och som inspirerar våra medarbetare. Hög grad av integritet och en god analytisk förmåga är viktiga egenskaper. Intervjuer sker löpande. Välkommen med ansökan till Elisabeth Haglund, elisabeth.haglund@tylosand.se


KOCKAR

Vi söker kockar till vårt köksteam på hotellet. Du är noggrann, ansvarsfull, ambitiös, positiv, samarbetsvillig och har servicekänsla. Minst tre års dokumenterad yrkesvana. Sommarsäsong med eventuell förlängning på hösten/vintern.

Ansök via vår jobbportal HÄR 


SERVERINGSPERSONAL TILL BETTANS BAR SOMMAREN 2018

Med Kattegatt som närmast oändligt panorama är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang som sommar efter sommar förvandlar havets läckerheter till konstfulla matupplevelser.

Här på Bettans Bar står nämligen skaldjur och sushi högst i kurs. Hummer, havskräftor, ostron, räkor, musslor, ljuvliga dippsåser och noga utvalda drycker därtill sätter stämningen i solnedgången.

Kockarnas kreativa utbud av sushi, smårätter, wraps, sallader och grillat kompletterar dessutom på ett sätt som garanterat ger smaklökarna en helkväll i havets tecken. 


Brinner du för service och vill göra våra gästers upplevelse hos oss till ett minne för livet. Minst två års erfarenhet av liknande arbete och 18 års ålder är krav

Ansök via vår jobbportal HÄR 


SOMMARPERSONAL 2018

Var med och gör sommarsäsongen 2018 till en höjdpunkt för våra gäster.

Till Restaurang Tylöhus,  Titus Tapas, Solgården, Leifs Lounge och Leifs Terrasser söker vi, bartendrar och serveringspersonal. Till hotellet söker vi städpersonal, fastighetspersonal och receptionister. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha servicekänsla. Minst två års erfarenhet av liknande arbete och 18 års ålder är krav (såvida du inte kan övertyga oss om annat). Tjänsterna gäller sommaren 2018.

Ansök via vår jobbportal HÄR 

Production by Cityweb and Hotel Tylösand