Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Vill du bli en av oss?

Vi håller alltid utkik efter dig som vill bli en del av västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter. Med inspiration, välbefinnande och modern popkultur som ledord välkomnar vi nyfikna gäster från hela världen. Lusten att förnya och förändra driver oss ständigt till att utforska nya möjligheter.

Hos oss är alla medarbetare nyckelspelare. Vill du också bli en i laget?

Välkommen med din ansökan till Team Hotel Tylösand ❤
 

RECEPTIONSCHEF

Som Receptionschef ansvarar du för att leda arbetet i receptionen och säkerställa att våra gäster får en förstklassig service och hög kvalitet. Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete i ledande befattning.

SOMMARPERSONAL 2019

Var med och gör sommarsäsongen 2019 till en höjdpunkt för våra gäster. Till Restaurang Tylöhus, Titus Tapas, Bettans Bar, Leif’s Bar & Grill, after beach och nattklubb söker vi serveringspersonal, kockar och bartendrar. Till hotellet söker vi städpersonal, fastighetspersonal, hotellreceptionister, hotellvärdar, personal till vår barnklubb, spareceptionist och spaterapeuter.
Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha servicekänsla. Minst två års erfarenhet av liknande arbete och 18 års ålder är krav (såvida du inte kan övertyga oss om annat). Tjänsterna gäller sommaren 2019.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤

instruktörer

Med en mängd träningspass i veckan prickar vi in formtoppen året om. För oss är träningen en central del i vårt spaerbjudande. Vi har mängder av träningspass som yoga, aqua, spinning, zumba, booty mm. Just nu söker vi extra instruktörer.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤
 

Galleripersonal

Vi söker galleripersonal med säljerfarenhet. Du har kunskap inom konstvetenskap/fotokonst samt säljerfarenhet, gärna inom konstbranschen. Du har god kännedom om material och tekniker, ett öga för bildkomposition samt är van att hantera och installera konst. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättande av tjänsten.