Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

VÄLKOMMEN TILL VÅRT GÄNG!

Vad kan vara bättre än att få checka in på ett hotell och njuta av god mat, avslappning, fantastiska utsikter, nöjen och så vidare?
 
Att få vara en del av det härliga gäng som gör allt detta möjligt, såklart.
 
På Hotel Tylösand är vi stolta över att gå till ett jobb där vi med gemensam energi bidrar till nöjda gäster som trivs, återkommer och tipsar andra om vår halländska pärla vid Kattegattstranden.  
 
DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG 
Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen (för sommartjänsterna gäller särskilda förmåner).
 
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.
 
Läs mer om tjänsterna nedan och välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

EXTRAJOBB SERVERINGSPERSONAL

Vi söker servitörer/servitriser och runners med passion för service som vill jobba extra hos oss. Tjänsterna innebär extra vid behov med tillträde omgående, arbetstiden innefattar kvällar och helger.

BARTENDERS

Är du en bartender med passion för service och cocktails? Vi söker dig som har arbetat minst två år i cocktailbar, har relevant bartenderutbildning och är minst 18 år. Du är positiv, effektiv och gillar att arbeta i ett högt tempo. Tjänsterna är både extra vid behov och tidsbegränsade anställningar. Arbetstiden innefattar dagar, kvällar och helger. Intervjuer kommer att ske löpande. 
 
Välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤