Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Vill du bli en av oss?

Vi håller alltid utkik efter dig som vill bli en del av västkustens mest personligt utformade upplevelseresort. Med inspiration, välbefinnande och modern popkultur som ledord välkomnar vi nyfikna gäster från hela världen. Lusten att förnya och förändra driver oss ständigt till att utforska nya möjligheter.

Hos oss är alla medarbetare nyckelspelare. Vill du också bli en i laget?

Välkommen med din ansökan till Team Hotel Tylösand ❤
 

hudterapeuter & massörer

Vi söker hudterapeuter och massörer som vill jobba extra hos oss. Vi är ett härligt Team som jobbar med glädje och entusiasm för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse på vårt Spa. 

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.
 

Bartender

​Vi söker just dig till vårt team och som har jobbat något år inom service och som Bartender. Du ska ha ett engagemang och vara kreativ att kunna skapa fantastiska drinkar och ge bra service till våra gäster både i vår cocktailbar och i vår nattklubb.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.
 

instruktörer

Just nu söker vi nya instruktörer till vårterminen hos oss på Hotel Tylösand! Med över 50 instruktörsledda pass i veckan prickar vi formtoppen året om. Brinner du för träning och tycker om att leda andra människor? Då är det dig vi söker!

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal

serveringspersonal

Vill du arbeta i en spännande och kreativ miljö? Vi söker nu en glad och kunnig servitör/servitris. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har yrkesvana från restaurangbranschen. Mötet med nya människor och gästkontakt är en del av din vardag vilket ställer höga krav på din sociala kompetens och din anpassningsförmåga.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.