Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

VÄLKOMMEN TILL VÅRT GÄNG!

Vad kan vara bättre än att få checka in på ett hotell och njuta av god mat, avslappning, fantastiska utsikter, nöjen och så vidare?
 
Att få vara en del av det härliga gäng som gör allt detta möjligt, såklart.
 
På Hotel Tylösand är vi stolta över att gå till ett jobb där vi med gemensam energi bidrar till nöjda gäster som trivs, återkommer och tipsar andra om vår halländska pärla vid Kattegattstranden.  
 
DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG 
Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen (för sommartjänsterna gäller särskilda förmåner).
 
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.
 
Läs mer om tjänsterna nedan och välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

SOUSCHEF & KOCK

Just nu söker vi både en souschef och en kock till vårt härliga köksteam. Vi siktar alltid framåt med både kreativitet, kvalitet och utveckling. Med våra fyra olika säsongsbetonade restaurangkoncept, finns det mycket goda möjligheter till variation och utveckling inom världens matlagning.

BARTENDER

Vi söker bartenders med stort intresse för service, dryck och cocktails. Du kommer att arbeta i någon av Hotel Tylösands barer med allt från klassiska cocktails till nattklubb. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger. 
 

SERVERINGSPERSONAL

Vi söker nu servispersonal med passion för service, mat och dryck. Vi är ett härligt team som tillsammans skapar livslånga minnen för varje gäst. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har minst två års yrkesvana från servering. 
 

HUDTERAPEUTER

Nu söker vi fler utbildade hudterapeuter.
Vi är ett härligt team som jobbar för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse på vårt spa. Vi söker dig som har ett självklart driv i ditt yrke och har känsla för kvalitet och service på hög nivå.

Teknik & Fastighetschef

Har du lätt att prioritera, planera och brinner för att skapa upplevelser i världsklass? Vi söker en Teknik & Fastighetschef till vårt härliga team på Hotel Tylösand! Hos oss är ingen dag den andra lik och det är det som gör det så roligt att arbeta just här.