Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Vill du bli en av oss?

Vi håller alltid utkik efter dig som vill bli en del av västkustens mest personligt utformade upplevelseresort. Med inspiration, välbefinnande och modern popkultur som ledord välkomnar vi nyfikna gäster från hela världen. Lusten att förnya och förändra driver oss ständigt till att utforska nya möjligheter.

Hos oss är alla medarbetare nyckelspelare. Vill du också bli en i laget?

Välkommen med din ansökan till Team Hotel Tylösand ❤
 

SYSTEMSPECIALIST

Till Team Hotel Tylösand söker vi nu en positiv, engagerad och målinriktad systemspecialist med ett genuint intresse för arbete med IT som påverkar processer och flöden.
Arbetet innefattar utveckling, drift och hantering av Hotel Tylösands alla system för digital försäljning. Detta avser i första hand självbetjäningslösningar för hotell- och konferensgäster med syfte om att öka transaktionsvolymen och samtidigt säkerställa högsta kvalitet och förstärka upplevelsen för hotellets gäster.
 

Lön- OCH ekonomiassistent

Du erbjuds ett omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter på en ekonomiavdelning där vi hjälps åt att lösa vardagens utmaningar. Du kommer vara en del av ekonomiavdelningen där du tillsammans med personalansvarig hanterar upp till 400 löner, både kollektivanställda och tjänstemän. 
 

SOMMARPERSONAL 2020

​Var med och gör sommarsäsongen 2020 till en höjdpunkt för våra gäster. Till Restaurang Tylöhus, Titus Tapas, Bettans Bar, Leif’s Bar & Grill, after beach och nattklubb söker vi serveringspersonal, kockar och bartendrar. Till hotellet söker vi städpersonal, fastighetspersonal, hotellvärdar, spareceptionist och spaterapeuter.
Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha servicekänsla. Minst två års erfarenhet av liknande arbete och 18 års ålder är krav (såvida du inte kan övertyga oss om annat). Tjänsterna gäller sommaren 2020.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤
 

Bartender

​Vi söker just dig till vårt team och som har jobbat något år inom service och som Bartender. Du ska ha ett engagemang och vara kreativ att kunna skapa fantastiska drinkar och ge bra service till våra gäster både i vår cocktailbar och i vår nattklubb.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.
 

hudterapeuter & massörer

Vi söker hudterapeuter och massörer som vill jobba extra hos oss. Vi är ett härligt Team som jobbar med glädje och entusiasm för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse på vårt Spa. 

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.
 

serveringspersonal

Vill du arbeta i en spännande och kreativ miljö? Vi söker nu en glad och kunnig servitör/servitris. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har yrkesvana från restaurangbranschen. Mötet med nya människor och gästkontakt är en del av din vardag vilket ställer höga krav på din sociala kompetens och din anpassningsförmåga.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.