Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

VÄLKOMMEN TILL VÅRT GÄNG!

Vad kan vara bättre än att få checka in på ett hotell och njuta av god mat, avslappning, fantastiska utsikter, nöjen och så vidare?
 
Att få vara en del av det härliga gäng som gör allt detta möjligt, såklart.
 
På Hotel Tylösand är vi stolta över att gå till ett jobb där vi med gemensam energi bidrar till nöjda gäster som trivs, återkommer och tipsar andra om vår halländska pärla vid Kattegattstranden.  
 
DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG 
Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen (för sommartjänsterna gäller särskilda förmåner).
 
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.
 
Läs mer om tjänsterna nedan och välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤

JOBBAUDITION 18 MARS


Lördagen den 18 mars klockan 08.00 anordnar vi en jobbaudition där vi berättar hur det är att jobba på Hotel Tylösand. Därefter sker korta intervjuer där du får chansen att berätta vem du är och varför vi ska anställa just dig!

Vi söker serveringspersonal, receptionister, barnklubbsvärdar, spa-terapeuter, kockar, bartendrar och städpersonal. Du är flexibel, ansvarsfull, har servicekänsla och är mellan 16-100 år. 

SÄSONGSJOBB

Välkommen till ett spännande och omväxlande säsongsjobb på västkustens mest nytänkande upplevelseresort.
Under sommaren går Hotel Tylösand in i högtryck med gäster från världens alla hörn. Ett team på ca 400 medarbetare jobbar för att ge varje gäst en oförglömlig upplevelse. Vill du bli en av oss?

Vi söker serveringspersonal, receptionister, barnklubbsvärdar, spa-terapeuter, kockar, bartendrar och städpersonal. 

NATTPORTIER

Som nattportier finns du till hands för hotellets gäster och brinner för att erbjuda service i världsklass. Arbetet sker nattetid varannan vecka onsdag-tisdag mellan klockan 21-07 vilket betyder att du är ledig varannan vecka.

RESTAURANGCHEF

Vi söker nu en restaurangchef som kommer leda och planera restaurangverksamheten på Hotel Tylösand. I den här tjänsten deltar du operativt i verksamheten och har ett nära ledarskap i driften. Du har personalansvar för restaurangernas medarbetare där du aktivt arbetar för att utveckla och coacha ditt team. Tillsammans med vår kökschef kommer du utveckla nya koncept och restaurangerna mot framtiden.

KOCKAR

Just nu söker vi både en kock och en 1:e kock till vårt härliga köksteam. Vi siktar alltid framåt med både kreativitet, kvalitet och utveckling. Med våra fyra olika säsongsbetonade restaurangkoncept, finns det mycket goda möjligheter till variation och utveckling inom världens matlagning.

HUDTERAPEUTER

Nu söker vi fler utbildade hudterapeuter.
Vi är ett härligt team som jobbar för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse på vårt spa. Vi söker dig som har ett självklart driv i ditt yrke och har känsla för kvalitet och service på hög nivå.

SERVITÖR/SERVITRIS

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har förmågan att växla upp när det krävs då tempot stundtals är högt. Du är minst 18 år och har minst 2 års yrkesvana från restaurangbranschen. Tjänsterna är både tidsbegränsade och extra vid behov med tillträde omgående, arbetstiden innefattar kvällar och helger. 

BARTENDER

Vi söker bartenders med passion för service och dryck. Vi söker dig som har arbetat minst 2 år som bartender i cocktailbar och har relevant bartenderutbildning. Du är positiv, effektiv, gillar att arbeta i ett högt tempo och minst 18 år. Tjänsterna är både extra vid behov och tidsbegränsade anställningar. Arbetstiden innefattar dagar, kvällar och helger. Intervjuer kommer att ske löpande. 
 
Välkommen med din ansökan via vår jobbportal. ❤