Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Vill du bli en av oss?

Vi håller alltid utkik efter dig som vill bli en del av västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter. Med inspiration, välbefinnande och modern popkultur som ledord välkomnar vi nyfikna gäster från hela världen. Lusten att förnya och förändra driver oss ständigt till att utforska nya möjligheter.

Hos oss är alla medarbetare nyckelspelare. Vill du också bli en i laget?

Välkommen med din ansökan till Team Hotel Tylösand ❤
 

utesäljare

Vill du få möjligheten att växa och utvecklas inom försäljning i ett företag med ett starkt varumärke? Har du en god kommunikativ förmåga och gillar att skapa, vårda och utveckla långvariga kundrelationer? Då är rollen som utesäljare mot konferens och event hos oss på Hotel Tylösand något för dig! 

SOMMARPERSONAL 2019

Var med och gör sommarsäsongen 2019 till en höjdpunkt för våra gäster. Till Restaurang Tylöhus, Titus Tapas, Bettans Bar, Leif’s Bar & Grill, after beach och nattklubb söker vi serveringspersonal, kockar och bartendrar. Till hotellet söker vi städpersonal, fastighetspersonal, hotellvärdar, spareceptionist och spaterapeuter.
Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha servicekänsla. Minst två års erfarenhet av liknande arbete och 18 års ålder är krav (såvida du inte kan övertyga oss om annat). Tjänsterna gäller sommaren 2019.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤

Sushikock – Bettans Bar

Med Kattegatt som närmast oändligt panorama är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang som sommar efter sommar förvandlar havets läckerheter till konstfulla matupplevelser.

På Bettans Bar står nämligen sushi och skaldjur högst i kurs. Nu söker vi en sushikock som vill arbeta i vårt härliga team sommarsäsongen 2019.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av yrket, gärna internationellt. Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. Vi förutsätter också att du är självgående och stresstålig med en hög känsla för service. Intervjuer sker löpande, boende finns. Välkommen med din ansökan till köksmästare Henrik Andersson på henrik.andersson@tylosand.se
 

HOVMÄSTARE

Vi söker en hovmästare med stor passion för service, mat och dryck.
Du trivs med att ha många bollar i luften och har erfarenhet av hotell- och restaurangverksamhet.

instruktörer

Med en mängd träningspass i veckan prickar vi in formtoppen året om. För oss är träningen en central del i vårt spaerbjudande. Vi har mängder av träningspass som yoga, aqua, spinning, zumba, booty mm. Just nu söker vi extra instruktörer.

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal ❤