Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Aktiviteter

Med enastående naturscenerier, världsunik popkonst, spa, träning och mängder av andra roliga aktiviteter är det enkelt att låta de goda idéerna flöda här på Hotel Tylösand. Se våra aktivitetstips nedan eller kontakta oss, så hjälper vi er att hitta det som passar bäst för er grupp.
 
Pssst!
Du vet väl att ni kan boka en lyxig trerätters supé, buffé med tema, brunch, middag att dela, underhållning till middagen, DJ och mycket mer som förgyller ert event. Utmana oss – vi älskar det!

Spa-aktivitet

På The Spa finns aktiviteter som triggar både kropp och själ efter en lång konferensdag. Testa till exempel vår sparitual med lyxiga produkter från Elemis, prova att tillverka egen skrubb tillsammans efter våra ekologiska recept eller njut av någon av våra avkopplande behandlingar som vi erbjuder.

Dryckesprovningar

Hotel Tylösand frestar med goda drycker och massor av kunnande som förhöjer upplevelsen ytterligare. Inled kvällen med en trevlig, lärorik och rolig kväll, där du lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär dig mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.

Gruppträning

Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför. Vi erbjuder en mängd olika utomhus- och inomhuspass.

Konstvisning

Hotel Tylösand är Sveriges största konstgalleri med ca 400 verk av högsta internationella klass. Vår gallerist guidar er genom konstens värld.

mataktivitet med kock

Skapa nya kulinariska läckerheter i köket under en trevlig och lärorik matlagningsaktivitet med kollegorna. 

TYLÖSAND BREAK

En paus är bra, men ett Tylösand Break är bättre. Boosta knoppen och kroppen med pausgympa under konferensen.

teambuilding

Aktiviteter som stärker relationerna och samarbetsförmågan i teamet.