{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Aktiviteter

Med enastående naturscenerier, världsunik popkonst, spa, träning och mängder av andra roliga aktiviteter är det enkelt att låta de goda idéerna flöda här på Hotel Tylösand. Se våra aktivitetstips nedan eller kontakta oss, så hjälper vi er att hitta det som passar bäst för er grupp.
 
Pssst!
Du vet väl att ni kan boka en lyxig trerätters supé, buffé med tema, brunch, middag att dela, underhållning till middagen, DJ och mycket mer som förgyller ert event. Utmana oss – vi älskar det!

THE JOYRIDE CAR COLLECTION

The Joyride Car Collection är en permanent utställning i The Front House med delar av Per och Åsa Gessles unika bilsamling, i de flesta fall Ferraribilar som är tillverkade i ytterst begränsat antal. Vi erbjuder guidade visningar med motorsport- och racingexperten Dick Jönsson Wigroth, som har jobbat med motorsport och racing i hela sitt liv. Det han inte kan om bilarna på utställningen, deras historia, prestanda och exklusivitet, är inte värt att veta.
 
De guidade visningarna sker i privata sällskap för max tio personer och kostar 4 000 kr inkl. moms. Boka genom att kontakta hotellet på 035-305 05 eller via bokning@tylosand.se.

Spa-aktivitet

På The Spa finns aktiviteter som triggar både kropp och själ efter en lång konferensdag. Testa till exempel vår sparitual med lyxiga produkter från Elemis, prova att tillverka egen skrubb tillsammans efter våra ekologiska recept eller njut av någon av våra avkopplande behandlingar som vi erbjuder.

Dryckesprovningar

Hotel Tylösand frestar med goda drycker och massor av kunnande som förhöjer upplevelsen ytterligare. Inled kvällen med en trevlig, lärorik och rolig kväll, där du lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär dig mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.

Gruppträning

Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför. Vi erbjuder en mängd olika utomhus- och inomhuspass.

Konstvisning

Hotel Tylösand är Sveriges största konstgalleri med ca 400 verk av högsta internationella klass. Vår gallerist guidar er genom konstens värld.

teambuilding

Aktiviteter som stärker relationerna och samarbetsförmågan i teamet.