Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

KONFERENSERBJUDANDE!

Konferens eller nöje. Eller både och. På Hotel Tylösand suddas många gränser ut med upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. 

Med enastående naturscenerier, möteslokaler för alla behov, högklassiga hotellrum, fun dining, världsunik popkonst, spa och massor av roliga aktiviteter är det enkelt att låta de goda idéerna flöda.

Just nu har vi ett extra bra pris till er som vill boka konferens hos oss i mars-maj 2019, dessutom bjuder vi på en aktivitet till hela gruppen!

ERBJUDANDE!
Konferens med helpension, allt detta ingår:
• Konferenslokal
• För- och eftermiddagskaffe
• Lunchbuffé
• 2-rätters middag
• Övernattning i delat dubbelrum
• Frukostbuffé
• Fri tillgång till två våningar spa
• En aktivitet för hela gruppen* 
*Välj mellan gruppträning, spalabb, dryckesprovning eller konstvisning. Läs mer nedan.
 
Pris från 1 795 kr/person i delat dubbelrum (Classic Design) exkl moms

Erbjudandet gäller utvalda dagar mars-maj 2019 i mån av plats. Endast nybokningar. Enkelrumstillägg 200 kr/person.
 
BOKA  
Gör en offertförfrågan online genom knappen nedan, ring oss 035-305 05 eller maila bokning@tylosand.se  
 

Alternativ 1: GRUPPTRÄNING

Träning är en viktig del i vårt spakoncept och våra härliga träningslokaler är placerade med en svårslagen utsikt över havet.
Ett träningspass är ett bra sätt att höja stämningen i gruppen, ladda batterierna och få nya krafter. Våra duktiga instruktörer erbjuder olika former av gruppträning där alla kan delta. Vi kan även skräddarsy efter era önskemål.
 

alternativ 2: spalabb

I vårt Spalabb mixar och tillverkar ni egen skrubb tillsammans med hela teamet efter våra ekologiska recept. Blanda, smaka, smörj och skratta – allt som ni tillverkar får ni självklart ta med och fortsätta njuta av hemma. En ny och mycket omtyckt aktivitet som sprider massor av glädje i gruppen.

Alternativ 3: Dryckesprovning

Välkommen till en trevlig, lärorik och rolig provning, där ni lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär er mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.

alternativ 4: konstvisning

Som om inte alla andra upplevelser hade räckt är Hotel Tylösand dessutom Sveriges största konstgalleri med några av världens mest intressanta fotografer. Under konstvisningen guidar vår gallerist er genom konstens värld och ni får bl a veta mer om den brittiska stjärnfotografen Terry O´Neills ikoniska bilder, hur det kommer sig att Kung Carl XVI Gustaf sitter vilande på en trappa i hotellets reception, Jacob Felländers resa runt jorden för att fånga hela världen på ett fotografi och mycket mer.