Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Konferenserbjudande - Let´s meet again!

Många av oss saknar det fysiska mötet och vi längtar efter att få ta hand om er igen. Samla och stärk teamet i en säker miljö med fantastiska möjligheter till kreativitet, inspiration och ny energi. Upplev makalösa naturupplevelser, storslagen konst och roliga aktiviteter tillsammans.
 
I juni har vi tre ovanligt bra erbjudanden för er som vill mötas igen och komplettera konferensen, sommaravslutningen eller kickoffen med en teambyggande aktivitet.

Let´s meet again! på Hotel Tylösand och blicka framåt med nya idéer och ett starkare team.

ERBJUDANDE
Se alla erbjudanden och priser nedan. Gäller utvalda dagar med ankomst söndag-torsdag fram till den 24 juni 2021 i mån av plats. Enkelrumstillägg 300 kr/person. Kostnad för konferenslokal tillkommer och aktiviteten måste bokas vid bekräftelse.

KONTAKT/OFFERT
Kontakta oss via knappen eller ring 035-309 44 så berättar vi mer.
 

1. Konferens & Barskola

I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, trerätters supé, boende i delat dubbelrum, frukost, entré till spa och 60 minuters barskola (min 6 deltagare) med en av våra barmästare.
Pris från 1 879 kr/person exkl. moms.
 
Vi inleder barskolan med en välkomstdrink i någon av hotellets barer, därefter följer en kort teorilektion om barkunskap och vilka arbetsverktyg som används till olika drinkar. Under handledning av vår barmästare får deltagarna blanda två drinkar var med olika metoder. Recepten tar ni självklart med hem för att fortsätta briljerandet.

2. KONFERENS & TRÄNING

I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, trerätters supé, boende i delat dubbelrum, frukost, entré till spa och ett eget 60 minuters gruppträningspass med en av våra instruktörer.
 Pris från 1 679 kr/person exkl. moms.

Gruppträning inomhus eller utomhus under ledning av er personliga instruktör. Välj mellan yoga, boot camp, body balance och spinning. Vi skräddarsyr passet så att det fungerar för alla i ert team. Minimum sex deltagare.

3. KONFERENS & IR-BEHANDLING

​​I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, treätters supé, boende i delat dubbelrum, frukost, entré till spa och en 25 minuters IR-behandling.
Pris från 1 695 kr/person exkl. moms.

Med vår IR-behandling tar du plats i en bastuliknande kabin där infrarött ljus värmer upp såväl luften i rummet som din kropp. Trots att värmen bara är medelhög höjs kroppstemperaturen så effektivt att både immunförsvaret och blodcirkulationen kickas igång. Resultatet är välmåendeprocesser på djupet. Läs mer HÄR

VI ÄLSKAR MÖTEN

På Hotel Tylösand älskar vi att arrangera inspirerande möten mellan människor. Våra toppmoderna och bekväma konferenslokaler är utformade för såväl små som större företag, laddade med den teknik som behövs och placerade i en miljö där det är enkelt att hålla säkert avstånd.
 
SJU KILOMETER SANDSTRAND
Miljön är som gjord för att väcka ny energi i ditt team. Västkustens mest hänförande naturupplevelser väntar utanför dörren, en av världens mest imponerande fotokonstsamlingar möter dig vart du än går och med två våningar topputrustat spa finns det alla möjligheter till avkoppling och träning.
 
HÄNFÖRANDE MATUPPLEVELSER
Maten är en central del i vårt erbjudande. Våra nytänkande matkreatörer Henrik Andersson och Andreas Nicklasson skapar menyer med råvaror från noga utvalda lokala producenter. Från het rock’n’roll till utsökt finlir kan ni räkna med matupplevelser utöver det ovanliga, allt med den vidsträckta sandstranden och Kattegatt som blickfång. 
 
SÄKER KONFERENS
Vi följer folkhälsomyndighetens och branschorganisationen VISITAS riktlinjer, som i vår rymliga miljö inte har någon begränsning på antalet deltagare. Läs mer i Visitas informationshäfte "Trygg konferens" HÄR eller läs mer på vår informationssida HÄR

KONTAKT
Prata med våra konferensspecialister om era behov, så hittar vi en skräddarsydd och säker lösning för er. Ring 035-309 44 eller klicka på knappen nedanför.