Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Konferenserbjudande - Come together i Tylösand

Trött på digitala möten? Samla teamet i säker miljö!

Webbmöten i all ära, men är det inte dags att ladda upp batterierna genom att samla teamet på riktigt – istället för att prata i mun på varandra i en skärm?
 
Därför är vårt upprop just nu Come together på Hotel Tylösand. För det är bara tillsammans som vi triggar varandras kreativitet och skapar förutsättningar för nya stordåd.

VÅRA "COME TOGETHER" -PAKET!
Just nu har vi dessutom tre ovanligt bra erbjudanden för er som vill komplettera konferensen med en teambyggande aktivitet. Come together på Hotel Tylösand och möt hösten 2020 med ny energi!

KONTAKT/OFFERT
Läs mer om våra konferenserbjudanden nedan, kontakta oss via knappen eller ring 035-309 44 så berättar vi mer.
 

1. Konferens och barskola

I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, tvårätters supé, boende i delat dubbelrum, frukost, entré till spa och barskola (min 6 deltagare) med en av våra barmästare 
 
Pris från 1 995 kr per person exkl. moms.
Erbjudandet gäller utvalda dagar söndag-torsdag 2020 i mån av plats. Enkelrumstillägg 300 kr/person. Kostnad för konferenslokal tillkommer och aktiviteten måste bokas vid bekräftelse.
 
BARSKOLA
Vi inleder med en välkomstdrink i någon av hotellets barer, därefter följer en kort teorilektion om barkunskap och vilka arbetsverktyg som används till olika drinkar. Under handledning av vår barmästare får deltagarna blanda två drinkar var med olika metoder. Recepten tar ni självklart med hem för att fortsätta briljerandet.
 

2. KONFERENS OCH TRÄNING

I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, tvårätters supé, boende i delat dubbelrum, frukost, entré till spa och ett eget gruppträningspass med en av våra instruktörer.
 
Pris från 1 795 kr per person exkl. moms.
Erbjudandet gäller utvalda dagar söndag-torsdag 2020 i mån av plats. Enkelrumstillägg 300 kr/person. Kostnad för konferenslokal tillkommer och aktiviteten måste bokas vid bekräftelse.
 
TRÄNINGSPASS
Gruppträning inomhus eller utomhus under ledning av er personliga instruktör. Välj mellan yoga, boot camp, body balance och spinning. Vi skräddarsyr passet så att det fungerar för alla i ert team. Minimum sex deltagare.
 

3. KONFERENS OCH GOLF

I paketet ingår lunch, tvårätters supé, boende i delat dubbelrum, frukost, entré till spa och en greenfee på Halmstad Golfklubb.
 
Pris från 2 095 kr per person exkl. moms.
Erbjudandet gäller utvalda dagar söndag-torsdag 2020 i mån av plats. Enkelrumstillägg 300 kr/person. Kostnad för konferenslokal tillkommer och aktiviteten måste bokas vid bekräftelse.
 
GOLF
Bara några hundra meter från Hotel Tylösand kan ni spela golf på Halmstad Golfklubb, en av Sveriges och Europas bästa banor med decenniers erfarenhet av internationella stortävlingar.
 
 

VI ÄLSKAR MÖTEN

På Hotel Tylösand älskar vi att arrangera inspirerande möten mellan människor. Våra toppmoderna och bekväma konferenslokaler är utformade för såväl små som större företag, laddade med den teknik som behövs och placerade i en miljö där det är enkelt att hålla säkert avstånd.
 
SJU KILOMETER SANDSTRAND
Miljön är som gjord för att väcka ny energi i ditt team. Västkustens mest hänförande naturupplevelser väntar utanför dörren, en av världens mest imponerande fotokonstsamlingar möter dig vart du än går och med två våningar topputrustat spa finns det alla möjligheter till avkoppling och träning.
 
HÄNFÖRANDE MATUPPLEVELSER
Maten är en central del i vårt erbjudande. Våra nytänkande matkreatörer Henrik Andersson och Andreas Nicklasson skapar menyer med råvaror från noga utvalda lokala producenter. Från het rock’n’roll till utsökt finlir kan ni räkna med matupplevelser utöver det ovanliga, allt med den vidsträckta sandstranden och Kattegatt som blickfång. 
 
FLER ÄN 50 ÄR VÄLKOMNA!
Vi följer folkhälsomyndighetens och branschorganisationen VISITAS riktlinjer, som i vår rymliga miljö inte har någon begränsning på antalet deltagare. Läs mer i Visitas informationshäfte "Trygg konferens" HÄR eller läs mer på vår informationssida HÄR. Prata med våra konferensspecialister om era behov, så hittar vi en skräddarsydd och säker lösning för er.

KONTAKT
Prata med våra konferensspecialister om era behov, så hittar vi en skräddarsydd och säker lösning för er. Ring 035-309 44 eller klicka på knappen nedanför.