Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Exotisk mangoinpackning - 50 minuter - Nyhet!

En välgörande behandling som inleds med dubbelverkande kroppsinpackning av mango som peelar och varsamt avlägsnar hudceller och samtidigt gör din hud härligt mjuk. Under tiden inpackningen verkar njuter du av en avslappnande skalp- och ansiktsmassage. Avslutningsvis en lättare ryggmassage med ekologisk lotion.
Pris 675 kr, fre-sön 795 kr

Tylösands lyxkur – 105 minuter

Vår alldeles särskilt ljuvliga behandling som ger dig lite av allt och får dig att glänsa av lyster från allt vad naturen kan erbjuda. Behandlingen inleds med en tranbärsskrubb och följs av avkopplande rygg- och nackmassage i ekologisk champagneolja. Därefter följer en närmast himmelskt skön och värmande päronsufflé som fyller din hud med näring och antioxidanter. Medan den verkar så njuter du av en ekologisk ansiktskur av färska frukter och bär. Avslutningsvis en halländsk specialitet, ansiktsmask med grönkål, som gör din hud strålande vacker.
Pris 1295 kr, fre-sön 1395 kr

Detox – 75 minuter

En riktig boost som renar kroppen och ökar din energi. Inleds med en torrborstning och därefter utrensande koppning. Efter det följer en inpackning, partiellt med detoxande örter och lera. Avslutningsvis en ekologisk chili-och kanelkräm som masseras in i huden.
Pris 875 kr, fre-sön 995 kr

Champagne och tryffel – 75 minuter

Som en mjukgörande inledning får du njuta av en rygg- och nackmassage i varm champagneolja som sedan appliceras över resten av kroppen. Därefter följer en närmast himmelskt skön och värmande kroppsinpackning med tryffel, som fyller din hud med näring och antioxidanter. När du vilar i inpackningen får du njuta av rogivande ansikts- och skalpmassage. Du lämnar behandlingen i harmoni och med förnyad kraft och vitalitet.
Pris 875 kr, fre-sön 995 kr

Skrubb och massage – 50/75 minuter

Välj en ekologisk sockerskrubb som faller dig i smaken och en massage som vi utformar efter ditt behov.
Pris 695/895 kr, fre-sön 795/995 kr

Vila - 75 minuter

Med vår unika, rogivande behandling får du lov att vila på riktigt. Njut av en inpackning i ekologisk blåbärssufflé, medan vi tar hand om dig med varma stenar och massage för rygg, skalp, händer och fötter.
Pris 875 kr, fre-sön 995 kr
 

Tillsammans - 75 minuter

En gemensam upplevelse där terapeuten tar hand om er växelvis.
Välj mellan följande behandlingar:
  • Duo bad och ansikte: rengöring, peeling, massage och mask
  • Duo bad och massage: kurbad och ryggmassage
Pris 550 kr/person/behandling (1100 kr/två personer) mån-tors
Pris 595 kr/person/behandling (1190 kr/två personer) fred-sön 

Blivande mamma

Som blivande mamma kan du få många underbara behandlingar. Välj mellan Vila, Exotisk mangoinpackning, Champagne och tryffel, Stilla massage, Klassisk massage, Ansiktsbehandling, Fotvård, Skrubb och Klassisk massage.