Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

KROPPSBEHANDLINGAR

Proteinkicken - 50 minuter 
En lyxig helkroppsbehandling när huden behöver extra mycket kärlek. Denna ljuvligt avkopplande behandling startar med att du får en avkopplande och varm massage med en mjölkproteinbas som är rik på vitaminer, aminosyror och mineraler och naturligt växtkollagen från japansk kameliaolja och havreextrakt. Du blir inpackad så att huden mättas med vårdande, närande och lugnande mjölkproteiner samtidigt som du får en rogivande ansikts- och skalpmassage. Efter dusch avslutas behandlingen med massage.

Pris: 995 kr
 
Olja och salt - 50 minuter
En rengörande och återfuktande exfolieringsritual som stärker och revitaliserar kroppen. Efter en lätt torrborstning droppas rikligt med varm olja över hela kroppen innan saltpeeling appliceras med svepande rörelser. Därefter blir du inpackad medan ansiktet rengörs, peelas och återfuktas för att uppnå rätt balans och lyster. Efter dusch avslutas behandlingen med applicering av en ljuvligt doftande kroppskräm som ger huden den där härliga silkeskänslan med fukt och lyster.
 
Pris: 895 kr
 
Te och alger - 75 minuter
En riktig kroppsrensning som maxar din energi. Inleds med torrborstning och därefter ett utrensande serum baserat på grönt te och marina alger. Vi följer upp med en inpackning och avslutningsvis masseras en silkeslen olja in över hela kroppen med extrakt från havtorn, citron och enbär. Du lämnar oss med ny kraft och härlig energi i kroppen. Efter behandlingen rekommenderar vi att du dricker rikligt med vatten.
 
Pris: 995 kr
 
Tylösand Deluxe – 80 minuter
Vår exklusiva behandling med extra allt får dig att glänsa. Här har vi valt de bästa och lyxigaste av alla våra produkter i en behandling som inleds med en polerande kroppspeeling för en sammetslen hud. Därefter en ljuvligt mjuk inpackning med närande mjölksyror och en ansiktskur som lockar fram lystern. Ångande varma handdukar avlägsnar inpackningen och avslutningsvis väntar en skön massage efter eget önskemål.
 
Pris: 1 395 kr
 
Mamma - 50 minuter
De månader du väntar ditt barn är en speciell tid. Denna behandling knyter samman mor och barn genom beröringens fantastiska kraft, där vi behandlar två hjärtslag som ett. Lätt kroppsskrubb, avslappnande massage med olja som verksamt motverkar hudbristningar och svalkande gelé för trötta och tunga ben och fötter. Avslutningsvis en skön skalpmassage. Total avslappning för en blivande mamma. Under behandlingen ligger du på rygg och vi anpassar såklart allt efter dina önskemål.
 
Pris: 895 kr