Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Leif’s Bar & Grill

Leif’s Bar & Grill är vår köttkrog med grillat och pizza i en avspänd miljö, där du omges av guldskivor, affischer och utmärkelser från Per Gessles fenomenala karriärer med Roxette, Gyllene Tider och som soloartist.
 
Utgångsläget i köket är att skapa smaksensationer och servera kötträtter man vill skriva poesi om. Inte minst eftersom vi mörar vårt eget kött till absolut perfektion. Allting är rustikt, fräckt, överraskande och smakrikt - rock’n’roll för gommen helt enkelt.
 
Men allt handlar självklart inte bara om kött. För dig som älskar mat som smakar lite mer, men inte äter kött, lägger vi ribban precis lika högt: vi har alltid en läcker stenugnsbakad vegetarisk pizza och vårt mål är att grilla den godaste vegetariska hamburgaren i Halmstad.
 
Så välkommen att slå dig ner i baren och ta en öl eller drink med lite goda tilltugg. Eller varför inte beställa bord för att äta en nygräddad pizza eller en saftigt grillad köttbit med dina favorittillbehör.
 
Och bara för att bevisa talesättet att inget är så bra att det inte kan bli ännu bättre — under det varma halvåret öppnar vi upp Leif’s mot Solgården, så då är det ett måste att njuta av god mat och dryck med svårslagen atmosfär och underbar utsikt på våra vädersäkra terrasser. 

ÖPPETTIDER 2022 
Alla dagar 1 juni - 27 augusti
8-27 augusti serveras pizza och caesarsallad.
2 juli - 7 augusti serveras Leif's à la carte klockan 12-22.

Se vår meny här:
À la carte 

Från den 28 augusti är Leif's Pizzeria öppet alla dagar.
Måndag-torsdag klockan 16-21
fredag-söndag klockan 12-21 Läs mer HÄR