Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Leif’s Bar & Grill

Leif’s Bar & Grill är vår köttkrog med grillat och pizza i en avspänd miljö, där du omges av guldskivor, affischer och utmärkelser från Per Gessles fenomenala karriärer med Roxette, Gyllene Tider och som soloartist.
 
Utgångsläget i köket är att skapa smaksensationer och servera kötträtter man vill skriva poesi om. Inte minst eftersom vi mörar vårt eget kött till absolut perfektion. Allting är rustikt, fräckt, överraskande och smakrikt - rock’n’roll för gommen helt enkelt.
 
Men allt handlar självklart inte bara om kött. För dig som älskar mat som smakar lite mer, men inte äter kött, lägger vi ribban precis lika högt: vi har alltid en läcker stenugnsbakad vegetarisk pizza och vårt mål är att grilla den godaste vegetariska hamburgaren i Halmstad.
 
Så välkommen att slå dig ner i baren och ta en öl eller drink med lite goda tilltugg. Eller varför inte beställa bord för att äta en nygräddad pizza eller en saftigt grillad köttbit med dina favorittillbehör.
 
Och bara för att bevisa talesättet att inget är så bra att det inte kan bli ännu bättre — under det varma halvåret öppnar vi upp Leif’s mot Solgården, så då är det ett måste att njuta av god mat och dryck med svårslagen atmosfär och underbar utsikt på våra vädersäkra terrasser.  

ÖPPETTIDER
12 april - 14 december: Onsdag - söndag från kl 18.30

MENY
Se meny HÄR (gäller tom 14/12)

BOKA BORD
Boka bord HÄR eller ring 035-333 05


Psst... Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort <3

take away pizza

Du kan även beställa våra lyxiga stenugnsbakade pizzor som take away. Ring vår pizzakock på tel 035-314 55 så är kvällens middag färdig på ett kick!

QUEEN OF RAIN • 95 
Variation på svamp, picklad rödlök, tryffelmajonnäs och krasse
HALLELUJAH • 95 
Handskalade räkor, rostad vitlök, röd chili, körsbärstomater och rucola
CHIKABOOM • 95 
Pulled chicken, picklad rödlök, spicy majo och rucola
BIG L • 95 
Prosciutto, pesto, rostad vitlök, pinjenötter och rucola