Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunchmeny Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 
Vår lunchbuffé serveras alla dagar klockan 12-13.30

MÅNDAG

  • Dagens soppa 
  • Friterad vegetarisk dumpling med soja smaksatt med yuzu, vitlök, vårlök och chili
  • Ljummen nudelsallad med strimlade grönsaker, kimchee och koriander  
  • Kryddsotad lax med wasabimajonnäs
  • Ugnsbakad kycklingsteak med sötsur sky
  • Stekt ris med kålrabbi, kålrot, ingefära och svart sesam
Menyn gäller t.o.m vecka 21 2019
_____________________________________
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling med soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Marinerad nudelsallad med shiitake, lime, ingefära, chili och koriander
  • Sesamwookade grönsaker, broccoli, edamame böna, purjolök och kålrabbi
  • Kryddig skaldjurssallad med ramslök och strimlade grönsaker 
  • Stekt Svensk kycklingklubbfilé med sötsur sky och wasabimajonnäs
  • Ångat ris med röd curry och svart sesam
Menyn gäller vecka 22-39 2019, med uppehåll för vecka 27-31 2019

Tisdag

  • Dagens soppa
  • Kryddiga tortillachips med majssalsa
  • Rostade rödbetor med honung, mandel och ruccola
  • Ångad kolja i fläder- och citronsås med råstekt broccoli
  • Ugnsstekt fläsksida-harissa med äpple- och gurkraita 
  • Kokt smörslungad potatis med persilja och libbsticka
Menyn gäller t.o.m vecka 21 2019
_____________________________________
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk krispig vårrulle med söt/syrlig gari och chilidipp 
  • Råstekt vitkål med rostade solrosfrön 
  • Rostade rödbetor med honung, mandel och rucola 
  • Kryddbakad norsk lax med rostad fänkål- och grönsaksslaw 
  • Ugnsstekt Svensk fläsksida-harissa med äpple och gurkraita 
  • Kokt färskpotatis med persilja, dill och gräslök 
Menyn gäller vecka 22-39 2019, med uppehåll för vecka 27-31 2019

onsdag

  • Dagens soppa 
  • Paj på skogssvamp, lök och cheddarost
  • Ugnsrostade morötter med apelsingremolata 
  • Krispig torskrygg med pepparrotsremoulade
  • Långbräserad högrev med rödvinssås och stekt pärllök 
  • Potatispuré med brynt smör
Menyn gäller t.o.m vecka 21 2019
_____________________________________
  • Dagens soppa
  • Friterad broccoli med dragonemulsion
  • Paj på skogssvamp, brynt lök och ost från Skottorp
  • Ugnsrostade rötter, persiljerot, morot och palsternacka med färska örter
  • Parmesanbakad sejrygg med pestoaioli
  • BBQ-glaserad kalvbringa med kryddig tomatsky
  • Potatispure med brynt smör
Menyn gäller vecka 22-39 2019, med uppehåll för vecka 27-31 2019

torsdag

  • Dagens soppa 
  • Friterad vegetarisk dumpling med soja smaksatt med yuzu, vitlök, vårlök och chili
  • Ljummen nudelsallad med strimlade grönsaker, kimchee och koriander  
  • Kryddsotad lax med wasabimajonnäs
  • Ugnsbakad kycklingsteak med sötsur sky
  • Stekt ris med kålrabbi, kålrot, ingefära och svart sesam
Menyn gäller t.o.m vecka 21 2019
_____________________________________
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling med soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Marinerad nudelsallad med shiitake, lime, ingefära, chili och koriander
  • Sesamwookade grönsaker, broccoli, edamame böna, purjolök och kålrabbi
  • Kryddig skaldjurssallad med ramslök och strimlade grönsaker 
  • Stekt Svensk kycklingklubbfilé med sötsur sky och wasabimajonnäs
  • Ångat ris med röd curry och svart sesam
Menyn gäller vecka 22-39 2019, med uppehåll för vecka 27-31 2019
 

fredag

  • Dagens soppa
  • Kryddiga tortillachips med majssalsa
  • Rostade rödbetor med honung, mandel och ruccola
  • Ångad kolja i fläder- och citronsås med råstekt broccoli
  • Ugnsstekt fläsksida-harissa med äpple- och gurkraita
  • Kokt smörslungad potatis med persilja och libbsticka
Menyn gäller t.o.m vecka 21 2019
_____________________________________
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk krispig vårrulle med söt/syrlig gari och chilidipp 
  • Råstekt vitkål med rostade solrosfrön 
  • Rostade rödbetor med honung, mandel och rucola 
  • Kryddbakad norsk lax med rostad fänkål- och grönsaksslaw 
  • Ugnsstekt Svensk fläsksida-harissa med äpple och gurkraita 
  • Kokt färskpotatis med persilja, dill och gräslök 
Menyn gäller vecka 22-39 2019, med uppehåll för vecka 27-31 2019

lördag

  • Champagnekokta blåmusslor 
  • Friterad ”Cajun”- minimajs med blomkålsaioli 
  • Smörstekt durumvete med lök och svamp
  • Ostgratinerad potatis med pimento
  • Helstekt Svenskt tuppbröst från Movitz gård med örtemulsion och marsalasås
  • Pulled pork-sandwich med kryddmajonnäs och picklad grön tomat
Menyn gäller t.o.m vecka 21 2019
_____________________________________
  • Dagens soppa
  • Vinkokta blåmusslor
  • Friterad ”Cajun”- minimajs med aioli 
  • Smörstekt kronärtskocka med kalamataoliver, vitlök och citron
  • Ostgratinerad potatis med marinerade semitorkade tomater 
  • Stekt Halländsk pluma med rucolaemulsion och sherryvinägersås 
  • Sandwich på kycklinglårfilé med kryddmajonnäs och picklad grön tomat
Menyn gäller vecka 22-39 2019, med uppehåll för vecka 27-31 2019

söndag

  • Dagens soppa 
  • Friterad halloumi med baba ganoush
  • Wokade grönsaker-BBQ
  • Sea food-paella med rostad tomat- och chiliaioli
  • Högrevs ”slider” med tryffelmajonnäs, syrad rödlök och cheddarost
  • Stekt Halländsk pluma med klassisk bearnaisesås och råsockerrostad Idaho-potatis
Menyn gäller t.o.m vecka 21 2019
_____________________________________
  • Dagens soppa
  • Friterad halloumi med spicy mayo 
  • Wokade grönsaker-BBQ 
  • Sallad på handskalade räkor med tomater, ananas, vårlök, chili och koriander
  • Högrevs ”slider” miniburgare med tryffelmajonnäs, syrad rödlök och cheddarost
  • Stekt kalvinnanlår med bearnaisesås och råsockerrostad Idaho-potatis
Menyn gäller vecka 22-39 2019, med uppehåll för vecka 27-31 2019