Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kock lagar mat på Hotel Tylösand.

LUNCH I RESTAURANG TYLÖHUS

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.

Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö.

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 undantag för vår sommarsäsong. Pris: 225 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år.

BOKA BORD

Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.

bOKA BORD

Visa mer
Visa mindre

MENY

Menyn gäller från och med 15 september-25 januari 2025.

MÅNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med bröd från vårt bageri, smör och rostade nötter
  • Sprödfriterade blomkålsbuketter med pepparrotsmajonnäs
  • Vinångad koljafilé med Sandefjordssås, handskalade räkor, dill och smörbrynta champinjoner
  • Biff à la Lindström med rödvinssås, saltgurka och ärtor
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TISDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med bröd från vårt bageri, smör och rostade nötter
  • Krispiga tomat- och mozzarellabollar med fetaost och chimichurri-dipp
  • Kryddig fisk- och skaldjursgryta med rostad krämig tomatsås
  • Svensk örtbakad rapsgriskarré med smörad gremolatasky och picklad zucchini
  • Tortellinipasta med ricotta i rucolapesto och ugnsbakade tomater
  • Patatas bravas med chiliaioli
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

ONSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med bröd från vårt bageri, smör och rostade nötter
  • Vegetarisk krispig gyoza-dumpling med koriander och rostad vitlöksdipp
  • Ponzu- och rödcurrybakad laxfilé med syrad vitkålssallad och salta jordnötter
  • Stekt kycklingclubsteak - teriyaki och wokade grönsaker, kimchi
  • Sesam- och ingefärsris
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TORSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med bröd från vårt bageri, smör och rostade nötter
  • Sprödfriterade blomkålsbuketter med pepparrotsmajonnäs
  • Vinångad koljafilé med Sandefjordssås, handskalade räkor, dill och smörbrynta champinjoner
  • Biff à la Lindström med rödvinssås, saltgurka och ärtor
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

FREDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med bröd från vårt bageri, smör och rostade nötter
  • Krispiga tomat- och mozzarellabollar med fetaost och chimichurri-dipp
  • Kryddig fisk- och skaldjursgryta med rostad krämig tomatsås
  • Svensk örtbakad rapsgriskarré med smörad gremolatasky och picklad zucchini
  • Tortellinipasta med ricotta i rucolapesto och ugnsbakade tomater
  • Patatas bravas med chiliaioli
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

LÖRDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med bröd från vårt bageri, smör och rostade nötter
  • Slider med skagenröra, picklad fänkål och rödlök
  • Krispig jalapeño- och färskostboll med aioli
  • Vinångad koljafilé med Sandefjordssås, handskalade räkor, dill och smörbrynta champinjoner
  • Rosastekt ryggbiff med vitlöksbakade tomater, syltlök och sockerärtor
  • Barbecuesås
  • Portvinssås
  • Tryffelbearnaise
  • Rostad potatis Provençale
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

SÖNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med bröd från vårt bageri, smör och rostade nötter
  • Vegetarisk krispig gyoza-dumpling med koriander och rostad vitlöksdipp
  • Ponzu- och rödcurrybakad laxfilé med syrad vitkålssallad och salta jordnötter
  • Stekt kycklingclubsteak - teriyaki och wokade grönsaker, kimchi
  • Sesam- och ingefärsris
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert
Visa mer
Visa mindre