Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunchmeny Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 
Vår lunchbuffé serveras alla dagar klockan 12-13.30

VECKA 32-39

MÅNDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling med soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Marinerad nudelsallad med shiitake, lime, ingefära, chili och koriander
  • Sesamwookade grönsaker, broccoli, edamame böna, purjolök och kålrabbi
  • Kryddig skaldjurssallad med ramslök och strimlade grönsaker 
  • Stekt Svensk kycklingklubbfilé med sötsur sky och wasabimajonnäs
  • Ångat ris med röd curry och svart sesam

TISDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk krispig vårrulle med söt/syrlig gari och chilidipp 
  • Råstekt vitkål med rostade solrosfrön 
  • Rostade rödbetor med honung, mandel och rucola 
  • Kryddbakad norsk lax med rostad fänkål- och grönsaksslaw 
  • Ugnsstekt Svensk fläsksida-harissa med äpple och gurkraita 
  • Kokt färskpotatis med persilja, dill och gräslök 

ONSDAG
  • ​Dagens soppa
  • Friterad broccoli med dragonemulsion
  • Paj på skogssvamp, brynt lök och ost från Skottorp
  • Ugnsrostade rötter, persiljerot, morot och palsternacka med färska örter
  • Parmesanbakad sejrygg med pestoaioli
  • BBQ-glaserad kalvbringa med kryddig tomatsky
  • Potatispure med brynt smör

TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling med soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Marinerad nudelsallad med shiitake, lime, ingefära, chili och koriander
  • Sesamwookade grönsaker, broccoli, edamame böna, purjolök och kålrabbi
  • Kryddig skaldjurssallad med ramslök och strimlade grönsaker 
  • Stekt Svensk kycklingklubbfilé med sötsur sky och wasabimajonnäs
  • Ångat ris med röd curry och svart sesam

FREDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk krispig vårrulle med söt/syrlig gari och chilidipp 
  • Råstekt vitkål med rostade solrosfrön 
  • Rostade rödbetor med honung, mandel och rucola 
  • Kryddbakad norsk lax med rostad fänkål- och grönsaksslaw 
  • Ugnsstekt Svensk fläsksida-harissa med äpple och gurkraita 
  • Kokt färskpotatis med persilja, dill och gräslök 

LÖRDAG
  • ​Dagens soppa
  • Vinkokta blåmusslor
  • Friterad ”Cajun”- minimajs med aioli 
  • Smörstekt kronärtskocka med kalamataoliver, vitlök och citron
  • Ostgratinerad potatis med marinerade semitorkade tomater 
  • Stekt Halländsk pluma med rucolaemulsion och sherryvinägersås 
  • Sandwich på kycklinglårfilé med kryddmajonnäs och picklad grön tomat

SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad halloumi med spicy mayo 
  • Wokade grönsaker-BBQ 
  • Sallad på handskalade räkor med tomater, ananas, vårlök, chili och koriander
  • Högrevs ”slider” miniburgare med tryffelmajonnäs, syrad rödlök och cheddarost
  • Stekt kalvinnanlår med bearnaisesås och råsockerrostad Idaho-potatis

VECKA 40-1

MÅNDAG
  • Dagens soppa
  • Krispig grönsaksrulle med koreansk BBQ dip 
  • Rödcurrymarinerad nudelsallad med strimlade grönsaker, koriander och svarta sesamfrön
  • Kryddbakad norsk laxkub med wasabi och skaldjursaioli 
  • Stekt svensk kycklingklubbfilé med rostad vitlökssky 
  • Örtbakad Halländsk potatis med syrad pärllök och sichuanpeppar 
 
TISDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad broccoli med dragonemulsion
  • Rostade svenska rötter med pumpafrön och kryddkrasse
  • Fisk- och skaldjursgryta med citron, Sandefjordssås och örtmarinerade blåmusslor
  • Kalvfärsjärpar med tomat och chili-remoulad 
  • Potatispuré med brynt smör 
 
 ONSDAG
  • Dagens soppa
  • Paj på rostad pumpa och Kvibille cheddarost
  • Råstekta grönsaker med söt/stark senapsvinägrett
  • Pankopanerad torskrygg med syrlig kaprismajonnäs
  • Helstekt karré med portvinssky och rostad rosenkål
  • Kokt potatis med gräslök och persilja 
 
TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Krispig grönsaksrulle med koreansk BBQ dip 
  • Rödcurrymarinerad nudelsallad med strimlade grönsaker, koriander och svarta sesamfrön
  • Kryddbakad norsk laxkub med wasabi och skaldjursaioli 
  • Stekt svensk kycklingklubbfilé med rostad vitlökssky 
  • Örtbakad Halländsk potatis med syrad pärllök och sichuanpeppar 

FREDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad broccoli med dragonemulsion
  • Rostade svenska rötter med pumpafrön och kryddkrasse
  • Fisk- och skaldjursgryta med citron, Sandefjordssås och örtmarinerade blåmusslor
  • Kalvfärsjärpar med tomat och chili-remoulad 
  • Potatispuré med brynt smör 

LÖRDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumplings med soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Råstekt blomkål med rostade solrosfrön
  • Kryddbakad norsk laxkub med skaldjursaioli 
  • Helstekt tuppbröst från Movitz gård med rödvinssås 
  • Pulled pork-sandwich med picklad rödlök och spicy mayo
  • Örtbakad halländsk potatis med syrad pärllök
 
SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad haloumi med tomatsalsa BBQ salsa
  • Wokad kålsallad med purjolök, vitlök och örter
  • Pankopanerad torskrygg med syrlig kaprismajonnäs
  • Högrevs ”slider” med dressing och cheddarost
  • Grillad fläskfilé med bearnaisesås och grillsky 
  • Råsockerrostad klyftpotatis