Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunch i Restaurang Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 
Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30

JULLUNCH
Vår härlagade jullunch i Restaurang Tylöhus är perfekt att bjuda med vännerna eller familjen på. Lyxigt och trevligt med en magisk utsikt över havet. Jullunchen serveras from 29/11. Läs mer HÄR 

BOKA BORD
Boka bord HÄR eller ring 035-333 05

Psst! Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

LUNCHMENY

Menyn gäller t.o.m 25 oktober

MÅNDAG
  • Dagens soppa
  • Sötpotatisfalafel med Asian BBQ-dipp
  • Varm sallad på broccoli, morot, fetaost och rostade pumpafrön
  • Pankofriterad torskrygg med rostad sesamaioli och citron 
  • Tandooristekt fläskkarré med kryddig Indisk raita 
  • Honungsrostad Halländsk potatis med limesyrad pärllök och Sichuanpeppar
     
TISDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad grönsaksrulle med nouc cham dippsås
  • Rostade Svenska rötter med gremolataaioli
  • Fisk- och skaldjursgryta ”Tom Kah Gai” med räkor, lime oc blåmusslor 
  • Pannbiff på kalv med brynt schalottenlöksky, rårörda lingon och pressgurka 
  • Potatispuré med rostat smör
 
ONSDAG
  • Dagens soppa
  • Italiensk paj med oliver och soltorkade tomater
  • Råstekta grönsaker med söt/stark senapsvinägrett
  • Ångad laxrygg med tartarsås
  • Stekt kycklingklubbfilé med portvinssky och wokad kålsallad
  • Kokt färskpotatis med gräslök och persilja

TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Sötpotatisfalafel med Asian BBQ-dipp
  • Varm sallad på broccoli, morot, fetaost och rostade pumpafrön
  • Pankofriterad torskrygg med rostad sesamaioli och citron 
  • Tandooristekt fläskkarré med kryddig Indisk raita 
  • Honungsrostad Halländsk potatis med limesyrad pärllök och Sichuanpeppar

FREDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad grönsaksrulle med nouc cham dippsås
  • Rostade Svenska rötter med gremolataaioli
  • Fisk- och skaldjursgryta ”Tom Kah Gai” med räkor, lime och blåmusslor 
  • Pannbiff på kalv med brynt schalottenlöksky, rårörda lingon och pressgurka 
  • Potatispuré med rostat smör

LÖRDAG
  • Dagens soppa 
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling med soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Rostad broccoli med sesamvinägrett och chilirostade mandlar
  • Pankopanerad torskygg med tartarsås
  • Helstekt tuppbröst från Movitz gård med rödvinssås
  • Pulled beef -sandwich med picklad silverlök och spicy mayo
  • Honungsrostad Halländsk potatis med limesyrad pärllök och Sichuanpeppar 

SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad haloumi med tomatsalsa-BBQ och aioli
  • Wokad kålsallad med purjolök, vitlök och örter
  • Kryddbakad lax med citrusmajonnäs 
  • Högrevsslider med dressing och cheddarost
  • Grillad fläskfilé med bearnaisesås, grillsky och råsockerrosta klyftpotatis 



 

lunch

Menyn gäller fr.o.m 26 oktober 2020 till 28 februari 2021

MÅNDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad grönsaksrulle och soja smaksatt med yuzu, sesam, vitlök och vårlök
  • Rostade svenska rötter med kikärtsaioli
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor
  • Viltfärslängd med kantarellsås och rårörda lingon
  • Potatispuré med rostat smör
 
TISDAG
  • Dagens soppa
  • Sötpotatisfalafel med Pad Thai-dipp
  • Sallad på broccoli, morot, fetaost och rostade pumpafrön
  • Friterad Stillahavs bleka med citrusmajonnäs
  • Currystekt fläsksida med kryddig indisk gurkraita
  • Vitlök- och chilirostad potatis med limesyrad pärllök 
 
ONSDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk slider med kryddaioli, picklad rödlök och cheddarost 
  • Halstrad kronärtskocka med parmesanost och rucoladressing. 
  • Ångad fänkålskryddad lax med tartarsås
  • Stekt kycklingklubbfilé med rostad schalottenlöksemulsion och portvinssky
  • Kokt potatis med gräslök och persilja 

TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad grönsaksrulle och soja smaksatt med yuzu, sesam, vitlök och vårlök
  • Rostade svenska rötter med kikärtsaioli
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor
  • Viltfärslängd med kantarellsås och rårörda lingon
  • Potatispuré med rostat smör

FREDAG
  • Dagens soppa
  • Sötpotatisfalafel med Pad Thai-dipp
  • Sallad på broccoli, morot, fetaost och rostade pumpafrön
  • Friterad Stillahavs bleka med citrusmajonnäs
  • Currystekt fläsksida med kryddig indisk gurkraita
  • Vitlök- och chilirostad potatis med limesyrad pärllök 

LÖRDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och soja smaksatt med yuzu, sesam, vitlök och vårlök
  • Rostad broccoli och mandel med chilimarinerade äggnudlar. 
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor 
  • Grillad fläskfilé med Café de Parisemulsion och grillsky 
     
SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk slider med kryddaioli, picklad rödlök och cheddarost 
  • Halstrad kronärtskocka med parmesanost och rucoladressing. 
  • Ångad fänkålskryddad lax med tartarsås
  • Stekt kycklingklubbfilé med rostad schalottenlöksemulsion och portvinssky
  • Kokt potatis med gräslök och persilja 
  • Pulled beef -sandwich med mango-och chilimarinerad silverlök och avokadokräm 
  • Råsockerrostad klyftpotatis och betor