Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunchmeny Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 
Vår lunchbuffé serveras alla dagar klockan 12-13.30

VECKA 40 2019 - vecka 1 2020

MÅNDAG
  • Dagens soppa
  • Krispig grönsaksrulle med koreansk BBQ dip 
  • Rödcurrymarinerad nudelsallad med strimlade grönsaker, koriander och svarta sesamfrön
  • Kryddbakad norsk laxkub med wasabi och skaldjursaioli 
  • Stekt svensk kycklingklubbfilé med rostad vitlökssky 
  • Örtbakad Halländsk potatis med syrad pärllök och sichuanpeppar 
 
TISDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad broccoli med dragonemulsion
  • Rostade svenska rötter med pumpafrön och kryddkrasse
  • Fisk- och skaldjursgryta med citron, Sandefjordssås och örtmarinerade blåmusslor
  • Kalvfärsjärpar med tomat och chili-remoulad 
  • Potatispuré med brynt smör 
 
 ONSDAG
  • Dagens soppa
  • Paj på rostad pumpa och Kvibille cheddarost
  • Råstekta grönsaker med söt/stark senapsvinägrett
  • Pankopanerad torskrygg med syrlig kaprismajonnäs
  • Helstekt karré med portvinssky och rostad rosenkål
  • Kokt potatis med gräslök och persilja 
 
TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Krispig grönsaksrulle med koreansk BBQ dip 
  • Rödcurrymarinerad nudelsallad med strimlade grönsaker, koriander och svarta sesamfrön
  • Kryddbakad norsk laxkub med wasabi och skaldjursaioli 
  • Stekt svensk kycklingklubbfilé med rostad vitlökssky 
  • Örtbakad Halländsk potatis med syrad pärllök och sichuanpeppar 

FREDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad broccoli med dragonemulsion
  • Rostade svenska rötter med pumpafrön och kryddkrasse
  • Fisk- och skaldjursgryta med citron, Sandefjordssås och örtmarinerade blåmusslor
  • Kalvfärsjärpar med tomat och chili-remoulad 
  • Potatispuré med brynt smör 

LÖRDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumplings med soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Råstekt blomkål med rostade solrosfrön
  • Kryddbakad norsk laxkub med skaldjursaioli 
  • Helstekt tuppbröst från Movitz gård med rödvinssås 
  • Pulled pork-sandwich med picklad rödlök och spicy mayo
  • Örtbakad halländsk potatis med syrad pärllök
 
SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad haloumi med tomatsalsa BBQ salsa
  • Wokad kålsallad med purjolök, vitlök och örter
  • Pankopanerad torskrygg med syrlig kaprismajonnäs
  • Högrevs ”slider” med dressing och cheddarost
  • Grillad fläskfilé med bearnaisesås och grillsky 
  • Råsockerrostad klyftpotatis