Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunch i Restaurang Tylöhus

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.
 
Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 och kostar 180 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år. 

BOKA BORD
Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.

MENY

 
Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny.
Menyn gäller till och med den 26 mars 2023

MÅNDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Djupfriterade vegetariska dumplings med kryddig röd currysås 
  • Rostad romanesco med picklad stjälkselleri och saltiga pumpafrön
  • Bakad kolja med skaldjurssås och picklade krispiga grönsaker 
  • Oxbringa i portvinssås med syrad pärllök, stekta champinjoner och varmrökt sidfläsk
  • Rotfruktsstomp med rostad jordärtskocka 
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert
TISDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Friterade vegetariska buffalobites med kimchidipp
  • Sallad på ugnsbakade örtdressade svenska rötter  med rostad Västerbottensost och honung
  • Ångpocherad fiskgryta med bouillabaisse och saffransaioli
  • Kalvfärsbiffar med kantarellsås, rårörda lingon och pressgurka
  • Kokt potatis med persilja och gräslök
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert 
ONSDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa:
  • Krispiga sötpotatis- och pumpakroketter med gremolataemulsion
  • Wokad kålsallad med chili och sesam
  • Halstrad lax med citronsås, sojabönor och fänkål 
  • Kryddigt kycklinglår med tryffelmajonnäs och stekt lök.
  • Örtrostad potatis
  •  Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert 
TORSDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Djupfriterade vegetariska dumplings med kryddig röd currysås 
  • Rostad romanesco med picklad stjälkselleri och saltiga pumpafrön
  • Bakad kolja med skaldjurssås och picklade krispiga grönsaker 
  • Oxbringa i portvinssås med syrad pärllök, stekta champinjoner och varmrökt sidfläsk
  • Rotfruktsstomp med rostad jordärtskocka 
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert
FREDAG 
  • Dagens soppa
  • Friterade vegetariska buffalobites med kimchidipp
  • Sallad på ugnsbakade örtdressade svenska rötter  med rostad Västerbottensost och honung
  • Ångpocherad fiskgryta med bouillabaisse och saffransaioli
  • Kalvfärsbiffar med kantarellsås, rårörda lingon och pressgurka
  • Kokt potatis med persilja och gräslök
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert 
LÖRDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa:
  • Djupfriterade vegetariska dumplings med kryddig röd currysås
  • Rostad romanesco med picklad stjälkselleri och saltiga pumpafrön
  • Bakad kolja med skaldjursssås och picklade krispiga grönsaker 
  • Klassisk fläskstek med brysselkål, dansk rödkål och äppelchutney 
  • Steambun med teriyakichunks, tandooriyoghurt och färsk koriander 
  • Örtrostad potatis och rotfrukter  
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert
SÖNDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa:
  • Krispiga sötpotatis- och pumpakroketter med gremolataemulsion
  • Wokad kålsallad med chili och sesam
  • Halstrad lax med citronsås, sojabönor och fänkål 
  • Kryddigt kycklinglår med tryffelmajonnäs och stekt lök.
  • Örtrostad potatis
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert