{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunch i Restaurang Tylöhus

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.
 
Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 och kostar 195 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år. 

BOKA BORD
Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.

MENY

Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny. Menyn gäller till och med 29 april 2024.

MÅNDAG
  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Sötpotatiskroketter med fetaost och mojo rojo dipp
  • Rostad brysselkål- och kålrotssallad med pumpafrön
  • Vinbakad kummel med hummersås och chilikokta blåmusslor
  • Portvinskokt oxkind med sidfläsk, champinjoner och syltlök
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
TISDAG
  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Vegetariska dumplings med ingefärsdipp
  • Senapsdressade bakade gulbetor
  • Krispig torsk med bouillabaissemajo, citron och fänkålcrüdité
  • Kryddiga kalvfärsbiffar med tomatsalsa och sesamwokade grönsaker
  • Örtrostad potatis
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
ONSDAG
  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Nätvårrulle med Kantonesisk sukisås
  • Rostade morötter med honung och hasselnötter
  • Halstrad lax med vitvinssås och picklade grönsaker
  • Coq au vin på Halländskt kycklingbröst från Knäred
  • Örtdressad kokt potatis
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Sötpotatiskroketter med fetaost och mojo rojo dipp
  • Rostad brysselkål- och kålrotssallad med pumpafrön
  • Vinbakad kummel med hummersås och chilikokta blåmusslor
  • Portvinskokt oxkind med sidfläsk, champinjoner och syltlök
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert 
FREDAG
  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Vegetariska dumplings med ingefärsdipp
  • Senapsdressade bakade gulbetor
  • Krispig torsk med bouillabaissemajo, citron och fänkålcrüdité
  • Kryddiga kalvfärsbiffar med tomatsalsa och sesamwokade grönsaker
  • Örtrostad potatis
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
LÖRDAG
  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Sötpotatiskroketter med fetaost och mojo rojo dipp
  • Rostad brysselkål- och kålrotssallad med pumpafrön
  • Vinbakad kummel med hummersås och chilikokta blåmusslor
  • Helstekt hjortinnanlår med lingonchutney, svenska rötter och rostad vitlökssky
  • Slider med krispig fläsksida, picklad gurka och tryffelmajo
  • Ugnsbakad körsbärspotatis med syltlök och kapris
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert
SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Nätvårrulle med Kantonesisk sukisås
  • Rostade morötter med honung och hasselnötter
  • Halstrad lax med vitvinssås och picklade grönsaker
  • Coq au vin på Halländskt kycklingbröst från Knäred
  • Örtdressad kokt potatis
  • Konditors lunchkaka eller dagens lunchdessert