Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunch i Restaurang Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 och kostar 180 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år. 
Under perioden 1 juli - 7 augusti serverar vi ingen lunch i Restaurang Tylöhus, men Leif's Bar & Grill och Bettans Bar har öppet för lunch under den perioden.

BOKA BORD
Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.


Psst! Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

MENY

 
Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny.
Menyn gäller 2 maj - 3 okt 2022 (med ett uppehåll mellan 1 juli - 7 augusti).

MÅNDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och Cantonese sukisås
  • Wokade vetenudlar med kimchikål, pak choi och rostade nötter
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörfrästa champinjoner och handskalade räkor 
  • Kryddbakad Svensk karré med chimichurri, tzatziki och rostade primörer
  • Örtbakad potatis och rotfrukter

TISDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad vegetarisk buffalo bites med bbqdipp
  • Sallad på ugnsbakade örtdressade morötter med Västerbottensost
  • Inkokt lax med romsås, dillpicklad gurka och fänkålscrüdité
  • Halstrad kalvbringa med skysås, senap- och pepparrotskräm och wokad kål med stjälkkapris 
  • Potatisstomp smaksatt med brynt smör, dill och gräslök

ONSDAG
  • Dagens soppa
  • Krispiga sötpotatiskroketter med mojo rojo
  • Rostad blomkål med picklad stjälkselleri och salta pumpafrön
  • Friterad sejrygg med curryremoulade
  • Stekt ingefärsmarinerad kycklingklubbfilé i soja
  • Ugnsbakad färskpotatis

TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och Cantonese sukisås
  • Wokade vetenudlar med kimchikål, pak choi och rostade nötter
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörfrästa champinjoner och handskalade räkor 
  • Kryddbakad Svensk karré med chimichurri, tzatziki och rostade primörer 
  • Örtbakad potatis och rotfrukter

FREDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad vegetarisk buffalo bites med bbqdipp
  • Sallad på ugnsbakade örtdressade morötter med Västerbottensost
  • Inkokt lax med romsås, dillpicklad gurka och fänkålscrüdite
  • Halstrad kalvbringa med skysås, senap- och pepparrotskräm och wokad kål med stjälkkapris 
  • Potatisstomp smaksatt med brynt smör, dill och gräslök

LÖRDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och Cantonese sukisås
  • Wokade vetenudlar med kimchikål, pak choi och rostade nötter
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor
  • Helstekt oxinnanlår med tryffelbearnaise, mörk pepparsky och råstekt broccoli 
  • Steamed bun med krispig fläsksida, chilimajonnäs, picklad sivri, koriander och morot 
  • Råsockerrostad klyftpotatis

SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Krispiga sötpotatiskroketter med mojo rojo
  • Rostad blomkål med picklad stjälkselleri och salta pumpafrön
  • Friterad sejrygg med curryremoulade
  • Stekt ingefärsmarinerad kycklingklubbfilé i soja
  • Ugnsbakad färskpotatis