Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunch i Restaurang Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 

Vår lunch serveras alla dagar (ej i juli) klockan 12-13.30 och kostar 180 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år. 

BOKA BORD
Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.


Psst! Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

MENY

Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny (gäller 9/8 - 31/10 2021). Önskar du hellre 2-rätters lunch vid bordet så går det bra, säg till vår hovmästare.

MÅNDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök 
  • Säsongens rostade Svenska rotfrukter med tzatziki på kålrabbi 
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor 
  • Helstekt oxinnanlår, sötsyrlig äppelsås, pressgurka och varm löksallad 
  • Potatispuré med rostat smör 

TISDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad grönsaksrulle med Cantonese sukisås- ingefära, sesam, vitlök och chili
  • Sallad på rostad broccoli, morot, fetaost och saltiga pumpafrön 
  • Skaldjurspaella med saffran och rostad tomataioli 
  • Tylösands Boeuf bourguignon på högrev med pärllök, brynt svamp och sidfläsk
  • Ört- och vitlöksbakad potatis och kålrot 

ONSDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk kryddig paj med Kvibille cheddarost och söt/syrlig rödlök 
  • Wokad kålsallad med parmesanost, rostade solrosfrön, rädisa och ruccoladressing 
  • Anis- och fänkålskryddad laxrygg med skaldjursremoulad 
  • Stekt kycklingklubbfilé med rostad schalottenlöksemulsion, picklade sultanrusin och portvinssky 
  • Kokt potatis med gräslök och persilja

TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök 
  • Säsongens rostade Svenska rotfrukter med tzatziki på kålrabbi 
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor 
  • Helstekt oxinnanlår, sötsyrlig äppelsås, pressgurka och varm löksallad 
  • Potatispuré med rostat smör 

FREDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad grönsaksrulle med Cantonese sukisås – ingefära, sesam, vitlök och chili
  • Sallad på rostad broccoli, morot, fetaost och saltiga pumpafrön 
  • Skaldjurspaella med saffran och rostad tomataioli 
  • Tylösands Boeuf bourguignon på högrev med pärllök, brynt svamp och sidfläsk
  • Ört- och vitlöksbakad potatis och kålrot

LÖRDAG
  • Dagens soppa:
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök 
  • Pad Thai-marinerade sötpotatisnudlar med rostad blomkål, edamamebönor, mandel, sticklök och svart sesam
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor 
  • Grillad fläskfilé med choronsås och grillsky 
  • Högrevsslider i soft bun med coleslaw och cajunketchup 
  • Råsockerrostad klyftpotatis och rödbetor
     
SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk kryddig paj med Kvibille cheddarost och söt/syrlig rödlök 
  • Wokad kålsallad med parmesanost, rostade solrosfrön, rädisa och ruccoladressing 
  • Anis- och fänkålskryddad laxrygg med skaldjursremoulad 
  • Stekt kycklingklubbfilé med rostad schalottenlöksemulsion, picklade sultanrusin och portvinssky 
  • Kokt potatis med gräslök och persilja