Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunch i Restaurang Tylöhus

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.
 
Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 och kostar 190 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år. 

BOKA BORD
Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.

MENY

Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny.

MÅNDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Djupfriterade vegetariska riskroketter med pestodipp 
  • Primörsallad med sparris, gulbeta, snacksmorötter, vaxbönor och sojabönor
  • Inkokt lax med skarpsås 
  • Helstekt hoisinglaserad Svensk duroc karré med yuzumajonnäs och asiatisk gurksallad
  • Rostad färskpotatis
  • Dagens lunchdessert
TISDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Vegetariska buffalo-bites med kimchidipp 
  • Wokad färsk minimajs med ört- och vitlöksolja 
  • Friterad torskrygg med ramslöksremulad 
  • Biff á la Lindström med vispat persiljesmör och skysås
  • Potatispuré
  • Dagens lunchdessert 
ONSDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk krokett på gråärta med tomat- och mangosalsa och tahinisås
  • Smörbakade morötter med citronvinägrett
  • Bakad kolja med skaldjursssås och picklade krispiga grönsaker 
  • Kalvbringa i sötsyrlig dillsås
  • Kokt färskpotatis 
  • Dagens lunchdessert 
TORSDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Djupfriterade vegetariska riskroketter med pestodipp 
  • Primörsallad med sparris, gulbeta, snacksmorötter, vaxbönor och sojabönor
  • Inkokt lax med skarpsås 
  • Helstekt hoisinglaserad Svensk duroc karré med yuzumajonnäs och asiatisk gurksallad
  • Rostad färskpotatis
  • Dagens lunchdessert
FREDAG 
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Vegetariska buffalo-bites med kimchidipp 
  • Wokad färsk minimajs med ört- och vitlöksolja 
  • Friterad torskrygg med ramslöksremulad 
  • Biff á la Lindström med vispat persiljesmör och skysås
  • Potatispuré
  • Dagens lunchdessert 
LÖRDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa:
  • Djupfriterad vegetariska riskroketter med pestodipp
  • Primörsallad med sparris, gulbeta, snacksmorötter, vaxbönor och sojabönor
  • Helstekt marinerad fläskfilé med äppelcidersky  
  • Inkokt lax med skarpsås 
  • Slider med kryddig pulled kycklinglårfilé, syrad rödlök, garimajonnäs och koriander 
  • Potatisstomp med färska örter  
  • Dagens lunchdessert
SÖNDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk krokett på gråärta med tomat- och mangosalsa och tahinisås
  • Smörbakade morötter med citronvinägrett
  • Bakad kolja med skaldjursssås och picklade krispiga grönsaker 
  • Kalvbringa i sötsyrlig dillsås
  • Kokt färskpotatis 
  • Dagens lunchdessert