Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunch i Restaurang Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 och kostar 180 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år. 

BOKA BORD
Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.


Psst! Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

MENY

Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny (gäller 1/3-30/6 2021). Önskar du hellre 2-rätters lunch vid bordet så går det bra, säg till vår hovmästare.

MÅNDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Säsongens rostade Svenska rötter med kikärtsaioli
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor
  • Helstekt kalkonbröst, sötsyrlig äppelsupremésås och päron-och lökchutney
  • Potatispuré med rostat smör

TISDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad grönsaksrulle med Cantonese sukisås – ingefära, sesam, vitlök och chili 
  • Sallad på broccoli, morot, fetaost och rostade pumpafrön 
  • Djupfriterad Stillahavs bleka med citrusmajonnäs 
  • Currystekt fläsksida med kryddig Indisk gurkraita
  • Vitlök- och chilirostad potatis med limesyrad pärllök 

ONSDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk kryddig paj med cheddarost och picklad rödlök
  • Halstrad kronärtskocka med parmesanost och ruccoladressing
  • Ångad fänkålskryddad lax med tartarsås
  • Stekt kycklingklubbfilé med rostad schalottenlöksemulsion och portvinssky
  • Kokt potatis med gräslök och persilja

TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Säsongens rostade Svenska rötter med kikärtsaioli
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor
  • Helstekt kalkonbröst, sötsyrlig äppelsupremésås och päron-och lökchutney
  • Potatispuré med rostat smör

FREDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad grönsaksrulle med Cantonese sukisås – ingefära, sesam, vitlök och chili 
  • Sallad på broccoli, morot, fetaost och rostade pumpafrön 
  • Djupfriterad Stillahavs bleka med citrusmajonnäs 
  • Currystekt fläsksida med kryddig Indisk gurkraita
  • Vitlök- och chilirostad potatis med limesyrad pärllök 

LÖRDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och soja smaksatt med yuzu, vitlök och vårlök
  • Pad Thai-marinerade sötpotatisnudlar med rostad broccoli, mandel och svart sesam
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor 
  • Grillad fläskfilé med Café de Parisemulsion och grillsky 
  • Pulled beefsandwich med mango- och chilimarinerad silverlök och aioli 
  • Råsockerrostad klyftpotatis och betor 

SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk kryddig paj med cheddarost och picklad rödlök
  • Halstrad kronärtskocka med parmesanost och ruccoladressing
  • Ångad fänkålskryddad lax med tartarsås
  • Stekt kycklingklubbfilé med rostad schalottenlöksemulsion och portvinssky
  • Kokt potatis med gräslök och persilja