Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunch i Restaurang Tylöhus

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.
 
Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 och kostar 190 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år. 

BOKA BORD
Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.

MENY

Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny.

MÅNDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Krispig vegetarisk dumpling med sojadipp 
  • Rostade svenska rötter med gremolata och rostad cheddar
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörfrästa champinjoner och handskalade räkor
  • Örtstekt svensk pluma med calvadossås och äppelchutney
  • Potatispuré med rostad jordärtskocka
  • Dagens lunchdessert
TISDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Vegetariska buffalo bites med bbqdipp 
  • Wokad kål med picklad pumpa och rostade pumpafrön
  • Fiskgryta med kryddig tomatsås, musslor och dillaioli
  • Kalvfärslimpa med smörstekt svamp, rårörda lingon och gräddsås
  • Örtrostad potatis
  • Dagens lunchdessert 
ONSDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Grönsaksvårrullar med grön curry
  • Rostad broccoli med saltbakad mandel
  • Havets Wallenbergare med dillpicklad gurka och fänkålscrüdité
  • Citronbakad kycklinglårfilé med rostade morötter
  • Potatisstomp smaksatt med brynt smör och gräslök 
  • Dagens lunchdessert 
TORSDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Krispig vegetarisk dumpling med sojadipp
  • Rostade svenska rötter med gremolata och rostad cheddar
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörfrästa champinjoner och handskalade räkor
  • Örtstekt Svensk pluma med calvadossås och äppelchutney
  • Potatispuré med rostad jordärtskocka
  • Dagens lunchdessert
FREDAG 
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Vegetariska buffalo bites med bbqdipp 
  • Wokad kål med picklad pumpa och rostade pumpafrön
  • Fiskgryta med kryddig tomatsås, musslor och dillaioli 
  • Kalvfärslimpa med smörstekt svamp, rårörda lingon och gräddsås
  • Örtrostad potatis
  • Dagens lunchdessert 
LÖRDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Krispig vegetariskt dumpling med sojadipp
  • Rostade svenska rötter med gremolata och rostad cheddar
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor
  • Helstekt oxinnanlår med tryffelbearnaise, ugnsstekta grönsaker och skysås  
  • BLT sandwich med tomat och bacon
  • Cajun rostad klyftpotatis  
  • Dagens lunchdessert
SÖNDAG
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Dagens soppa
  • Grönsaksvårrullar med grön curry
  • Rostad broccoli med saltbakad mandel
  • Havets Wallenbergare med dillpicklad gurka och fänkålscrüdité
  • Citronbakad kycklinglårfilé med rostade morötter
  • Potatisstomp smaksatt med brynt smör och gräslök
  • Dagens lunchdessert