Boka bord
Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. 

Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
4 RESTAURANGER
Maten är en viktig del av upplevelsen hos oss. Våra köksmästare och innovativa matkreatörer Henrik Andersson och Andreas Nicklasson, skapar menyer med härlagade delikatesser från noggrant utvalda råvaror. 
Hotellet stoltserar med fyra restauranger som bjuder på olika smakupplevelser i elitklass; Leif's Bar & Grill, Restaurang Tylöhus och sommarrestaurangerna Titus Tapas och Bettans Bar. Vi har även ett eget bageri.
Restaurang Tylöhus

Restaurang Tylöhus är Hotel Tylösands klassiska restaurang som är öppen året runt. Våra köksmästare Henrik Andersson och Andreas Nicklasson har skapat en meny med svenska klassiker från väl utvalda producenter. Restaurang Tylöhus serverar frukost, lunch och middag. 


Öppet året runt.


LEIFS BAR & GRILL

Leif’s Bar & Grill är vår köttkrog med grillat högkvalitets kött och lyxiga pizzor i skön miljö. 

Rustikt, fräckt och smakrikt - rock’n’roll för gommen helt enkelt.


Öppet april-december.

Bettans Bar
Med havet för dina fötter är det bara logiskt att skaldjur och sushi står högst i kurs på Bettans Bar. Inte hungrig? Njut av en sval drink i baren. På vintern dukar vi upp det stora marina julbordet för dig som föredrar hummer, pilgrimsmusslor och ostron snarare än julskinka och prinskorv.

Öppet på sommaren och under julen.
Titus Tapas
I anslutning till Restaurang Tylöhus och Pianobaren hittar du sommartid en opretentiös tapasbar där det spanska plockformatet sitter lika bra när småsuget sätter in som när du vill inta en social måltid – eller en extra god anledning att dricka lite vin med dina vänner. Ungefär som på de södra breddgraderna – livlig stämning, öppet kök och internationell atmosfär. Men även här hämtar vi inspiration från resten av världen med modern crossovertilltugg.

Öppet på sommaren.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand