Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

THE JOYRIDE CAR COLLECTION

The Joyride Car Collection är en permanent utställning i The Front House med delar av Per och Åsa Gessles unika bilsamling, i de flesta fall Ferraribilar som är tillverkade i ytterst begränsat antal.
 
Bilarna står i en inglasad del av den nya hotellbyggnaden och kan ses bra både från hotellets in- och utsida. Via en QR-kod utanför bilutställningen kan alla hotellgäster läsa mer om bilarna.  
 
För dig som vill veta ännu mer om hur Pers bilintresse startade och vad han tycker är så speciellt med just de här bilarna, finns dessutom magasinet ”The Joyride Car Collection” till försäljning på hotellet.
 
GUIDADE VISNINGAR
Utöver det erbjuder vi guidade visningar med motorsport- och racingexperten Dick Jönsson Wigroth, som har jobbat med motorsport och racing i hela sitt liv. Det han inte kan om bilarna på utställningen, deras historia, prestanda och exklusivitet, är inte värt att veta.
 
De guidade visningarna sker i privata sällskap för max tio personer och kostar 4 000 kr inkl. moms. Boka genom att kontakta hotellet på 035-305 05 eller via bokning@tylosand.se.
 
Ett stycke bilhistoria tar plats på västkustens pärla. Välkommen till ännu en exklusiv upplevelse som gör besöket på Hotel Tylösand till något du garanterat inte hittar någon annanstans.