Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

TYLÖHUS À LA CARTE-MENY

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder våra köksmästare och innovativa matkreatörer Henrik Andersson och Andreas Nicklasson en klassisk svensk à la carte-meny med egen twist från noggrant utvalda råvaror.

À LA CARTE-MENY

Menyn gäller till och med den 31 oktober 2022.

FÖRE
Snacksbricka  · 145
Oliver, kryddig ölkorv, Tylösands nötmix och rotfruktschips

Chark och ost  · 185
Tryffelssalami, Fuet, 18 mån Serrano Gran Reserva, Brillat Savarin, Halländsk ädelost, parmesanost, marinerade tomater, oliver och bageriets krispiga knäcke 

Löjrom  · 275
Löjrom, stekt cheddartoast, rödlök, syrad grädde, dill och citron

Tylösands Toast Skagen  · 225
Löjrom, pepparrot, dill och citron 
 
MELLAN
OMG! Tylösand  · 235
Räk- och laxsandwich med Skagenröra, kallrökt lax, ägg, handskalade räkor, syrad rödlök, citron, sallad, fänkåls- och dillpanini
 
Tylösands Caesarsallad  · 155
Romansallad, dressing, parmesan och krutonger 
Tillval: kryddiga tzay bits, handsskalade räkor eller kyckling och bacon · 65
 
Omelett  · 165
Cheddarost, gräslök, tomat, sallad
 
Pommes frites med bearnaise · 110
 
HUVUDRÄTT
Stekt gnocchi  · 275
Burrata, pesto, parmesan, ruccola och rostade pinjenötter 
 
Vegetarisk burgare  · 205
Friterad halloumi, cheddarost, cajunketchup, dijonnaise, rotfruktschips, romansallad, tomat, pommes frites och bearnaisedipp
 
Grillad högrevsburgare  · 205
Cheddarost, cajunketchup, dijonnaise, bacon, romansallad, tomat, pommes frites och bearnaisedipp
 
Oxfilé  · 385
Bearnaise, rödvinssås, grön och vit sparris, bakade kvisttomater och pommes frites

EFTER
Klassisk knäckig crème brûlée ·  125
Bourbonvanilj och färska bär

Konditorns chokladgateau  · 125

Köksmästarens ostar  · 130
Köksmästarens urval av ostar med marmelad och krispigt knäcke