{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lokal för 8-20 personer

RONNIE PETERSON LOUNGE

Ronnie Peterson Lounge är en hyllning till den legendariska racerstjärnan och knyter an till den nya utställningshallen i The Front House med Per och Åsa Gessles unika samling av Ferraribilar. Lokalen är topputrustad med ett sammanträdesbord för upp till 20 personer, 98-tums skärm, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en touchpanel.

Billgren

Designlokal med Ola Billgren som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 12 personer och utrustad med 60-tums tv, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en touchpanel. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

Åkerlund

Designlokal med Jonas Åkerlund som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 12 personer och utrustad med 60-tums tv, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en touchpanel. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

Avedon

Designlokal med styrelsebord. Plats för upp till 10 personer. Exklusivt designad lokal utrustad med whiteboard och trådlöst Internet. Block, pennor och isvatten ingår.

Petty

Standardlokal med Tom Petty som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 12 personer och utrustad med whiteboard och trådlöst Internet. Block, pennor och isvatten ingår.

Lennon

Designlokal med John Lennon som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 10 personer och utrustad med whiteboard och trådlöst internet. Block, pennor och isvatten ingår.

Mandl

Designlokal med Peter Mandl som tema i huvudbyggnaden. Plats för upp till 10 personer och utrustad med whiteboard och trådlöst Internet. Block, pennor och isvatten ingår.

Cohen

Standardlokal med Leonard Cohen som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 20 personer och utrustad med projektor och trådlöst internet. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.

Lemmy

Standardlokal med Lemmy Kilmister som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 10 personer och utrustad med whiteboard och trådlöst Internet. Block, pennor och isvatten ingår.

Grupprum Norr

Ljus och vacker lokal med högt till tak och hänförande utsikt över havet i anslutning till kongresshallen och ett café med 200 kvm utställningsyta. Plats för upp till 20 personer och utrustad med whiteboard och trådlöst Internet.