{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lokal för 80-700 personer

Kongresshallen


Designlokal med plats för upp till 700 personer i huvudbyggnaden. Ljus och vacker lokal med högt till tak och hänförande utsikt över havet. Passar till större konferenser, mässor, utställningar, seminarier och events. I anslutning till kongresshallen finns två större grupprum, egen entré och ett café med 200 kvm stor utställningsyta.
 

Michael Jackson

Standardlokal med Michael Jackson som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 80 personer och utrustad med projektor, tre trådlösa ljudsystem och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Hallbergska caféet ligger precis intill lokalen.

Möjlighet finns att kombinera Michael Jackson och Prince till en stor lokal med plats för 224 personer. 
 

prince

Standardlokal med Prince som tema i flygelbyggnad. Plats för upp till 80 personer och utrustad med projektor, tre trådlösa ljudsystem, dvd och trådlöst internet. Allt styrs smidigt via en pekskärm. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår. Hallbergska caféet ligger precis intill lokalen.
 
Möjlighet finns att kombinera Prince och Michael Jackson till en stor lokal med plats för 224 personer. 

 

watson

Exklusivt designad lokal utrustad med projektor alternativt 60 tums plasma TV, ljudanläggning och trådlöst Internet. Allt styrs smidigt via en touchpanel. Whiteboard, block, pennor och isvatten ingår.
Watson en lokal för mellan 40-100 personer.