{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

ANSIKTSBEHANDLINGAR

I våra längre ansiktsbehandlingar ingår alltid rengöring, hudanalys, ångpeeling (vid behov även med portömning), brynformning, ansiktsmassage, ansiktsmask, hand- eller skalpmassage. Vi ger råd och rekommendationer för din optimala hudhälsa.
 
Klassisk ansiktsbehandling – 50 eller 75 minuter
En klassisk djuprengörande behandling som anpassas efter din hudtyp. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring med ånga och vid behov portömning, brynformning, ansiktsmassage och ansiktsmask, skalp- eller handmassage. Avslutas med vårdande produkter för ansikte och ögon. 
 
Pris: 50 minuter 895 kr, 75 minuter 1 195 kr
 
Superfood glow ansiktsbehandling - 50 minuter
Denna veganska ansiktsbehandling stimulerar huden med näringsrika och essentiella mineraler från kraftfulla och närande produkter. Rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och skalpmassage. Avslutas med en skräddarsydd ledmask med ett ljus som anpassas efter dina behov. Detta är en behandling för dig som vill ha extra lyster och mer energi till din hud.
 
Pris: 895 kr
 
Enzympeeling - 25 minuter
Denna kraftfullt hudstrukturförbättrande behandling riktar sig mot de första tecknen på åldrande och motverkar en glåmig, trött och ojämn hudton. En enzympeeling som passar alla hudtyper. Huden blir klarare, fastare och smidigare med underbar lyster. I behandlingen fåår du en dubbelpeeling och medan den verkar njuter du av en skalpmassage. Behandlingen avslutas med en mask som ger ett extraordinärt partyglow på kort tid.
 
Pris: 700 kr
 
Slätare hud - 75 minuter
Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård för en strålande och porslinslik fräschör. Denna kraftfulla ansiktsbehandling slätar ut fina linjer och rynkor med synliga förbättringar av både fasthet och elasticitet. I behandlingen ingår förutom de vanliga momenten även två olika masker och serum, varav en specialmask. Dessutom en ljuvligt skön massage av ansikte, dekolletage och nacke. För optimal spänst åt din hud avslutas behandlingen med en ledmask som stimulerar din kollagenproduktion. Upplevelsen förstärks med massage av händer, armar och skalp.
 
Pris: 1195 kr