Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

ANSIKTSBEHANDLINGAR

I våra längre ansiktsbehandlingar ingår alltid rengöring, hudanalys, ångpeeling (vid behov även med portömning), brynformning, ansiktsmassage, ansiktsmask, hand- eller skalpmassage. Vi ger råd och rekommendationer för din optimala hudhälsa.
 
Klassisk ansiktsbehandling – 50 eller 75 minuter
En klassisk djuprengörande behandling som anpassas efter din hudtyp. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring med ånga och vid behov portömning, brynformning, ansiktsmassage och ansiktsmask, skalp- eller handmassage. Avslutas med vårdande produkter för ansikte och ögon. 
 
Pris: 50 minuter 895 kr, 75 minuter 995 kr
 
Vegansk ansiktsbehandling - 50 minuter
Denna helt veganska ansiktsbehandling stimulerar huden med näringsrika och essentiella mineraler från kraftfull och närande supermat. Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring med ånga och vid behov portömning, brynformning, ansiktsmassage och ansiktsmask, skalp- eller handmassage. Avslutas med vårdande produkter för både ansikte och ögon. Behandlingen förser utmattad hud med ny energi och hälsosam lyster.
 
Pris: 895 kr
 
Enzympeeling - 25 minuter
Denna kraftfullt hudstrukturförbättrande behandling riktar sig mot de första tecknen på åldrande och motverkar en glåmig, trött och ojämn hudton. Utformad för att fungera med hudens egen struktur och avlägsna döda hudceller med tre olika enzymer. En kraftfull enzympeeling som passar alla hudtyper och ger ett extraordinärt resultat på kort tid. Huden blir klarare, fastare och smidigare med underbar lyster.
 
Pris: 625 kr
 
Slätare hud - 75 minuter
Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård för en strålande och porslinslik fräschör. Denna kraftfulla ansiktsbehandling slätar ut fina linjer och rynkor med synliga förbättringar av både fasthet och elasticitet. I behandlingen ingår förutom de vanliga momenten även två olika masker och serum, varav en djupbehandlande peelingmask. Dessutom en ljuvligt skön massage av ansikte, dekolletage och nacke med ångbehandling och portömning vid behov. Upplevelsen förstärks med massage av händer, armar och skalp. Avslutas med exklusiva marina extraktprodukter.
 
Pris: 1195 kr