Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Dryckesprovningar

Hotel Tylösand frestar med goda drycker och massor av kunnande som förhöjer upplevelsen ytterligare. Välkommen till en trevlig, lärorik och rolig kväll, där du lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär dig mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.
 
Provningarna ingår i ditt Spa & Nöjespaket och anmälan görs i samband med bokning.

Begränsat antal platser och kom ihåg - våra dryckesprovningar är mycket populära, så glöm inte boka i god tid!

3-4 APRIL - VINPROVNING
Välkomna på vinprovning med Ward Wines. Vi provar ett antal viner från Ward Wines portfölj och fördjupar oss i ursprung, druvor och producenter. Ta med dig din nyvunna kunskap ut i matsalen och prova vinerna igen, den här gången i form av ett vinpaket i kombination med väl valda rätter från restaurangen.

17-18 APRIL - COCKTAILPROVNING
Prova drinkar inför vårens och sommarens lediga dagar. Svalka er med en modern cocktail eller en tidlös klassiker. Bacardi är på plats och lär er grunderna för att bli er egen bartender.

24-25 APRIL - ROSÉPROVNING
Hur gör man rosévin? Sanningen och myterna.
Rosévin har de senaste åren blivit otroligt populärt. Vilka passar att dricka till maten, vilka bör sparas och vilka ska man dricka nu? Sommelieren Fredrik Grönvall från Jakobsson & Söderström tar oss med på en spännande kväll där rosévinet står i centrum.

30 APRIL, 1 och 2 MAJ - ​VINPROVNING
Torbjörn Sandberg från Vingruppen guidar oss i en provning av ett av Italiens allra främsta vinhus, Masi. Idag omfattar Masi sjutton vingårdar i Valpolicella Classico-området, men man har även odlingar i Bardolino och Soave. Hela verksamheten leds av den dynamiske Sandro Boscaini, eller Mr Amarone som han brukar kallas. Vi provar bubbel, vitt och rött vin.


PSST... Vi har öppet som vanligt men har såklart gjort en hel del åtgärder hos oss med anledning av situationen som råder med Coronaviruset. LÄS MER HÄR

Wine & Dine

Du kan även delta i våra dryckesprovningarna som icke boende. Boka vår trerätters supé i Restaurang Tylöhus så ingår dryckesprovningen i din middag. 
Pris 595 kr/person. Boka på 035-333 05