Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Dryckesprovningar

Hotel Tylösand frestar med goda drycker och massor av kunnande som förhöjer upplevelsen ytterligare. Välkommen till en trevlig, lärorik och rolig kväll, där du lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär dig mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.
 
Provningarna ingår i ditt Spa & Nöjespaket och anmälan görs i samband med bokning.

Begränsat antal platser och kom ihåg - våra dryckesprovningar är mycket populära, så glöm inte boka i god tid!
15 SEPTEMBER - VINPROVNING MED THE WINEAGENCY - GESSLEPROVNING 
The Per Gessle Selection är samlingsnamnet på den serie viner som musikern och världsartisten Per Gessle tagit fram i samarbete med några av världens mest framstående vinmakare. I serien finns Champagne, röda, vita och alkoholfria viner. På provningen kommer ett urval av Per Gessles viner provas.
20 OKTOBER - VINPROVNING GALATEA ONTANON
Mer info kommer inom kort
 
26-27 OKTOBER - BUBBELPROVNING MED WARD WINES
Följ med på en rundvandring i de mousserande vinernas värld. Är det någon större skillnad på mousserande viner och champagne? Hur får vinet sina bubblor? Varför är det så stor skillnad i pris på Cava och champagne? 
Välkommen på en provning i bubblornas tecken där vi reder ut begreppen kring mousserande viner. Vi provar Cava, Prosecco, Cremant och Champagne.
2-3 NOVEMBER - COCKTAILPROVNING MED BACARDI
Bacardi är på plats och lär er grunderna för att bli er egen bartender till vinterns fester.
 
9-10 NOVEMBER - VINPROVNING MED BIBENDUM - ITALIEN
Vi dricker vin som aldrig förr från Italien. 26% av allt vin som säljs på Systembolaget kommer från Italien. Dock Inte så konstigt, vi älskar deras mat, oliver, viner, fiat m.m. Vi provar viner från olika delar av Italien.
 
16-17 NOVEMBER - BUBBELPROVNING MED DIVINE
Finns det något som förknippas mer med fest och firande än vin med bubblor?
Divine tar er med på en resa genom tre länder med starka traditioner när det kommer till mousserande vin, och avslutar i Champagne. Under tiden berättar vi om hur man gör bubbligt vin, vilka druvor som används, samt myter och skrönor om Champagne!