Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny fredag

Meny för vår trerätters supé, 1/11 2021-30/1 2022, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Potatiskaka med löjrom, picklad rödlök och vispad smetana
  • Ugnsbakad portabellosvamp med morotspuré, grönkålspesto, lingon och valnötter 

VARMRÄTT
  • Halstrad torskrygg med dillvelouté, pepparrotskräm, blekselleri, syrad polkabeta och krispig kavring
  • Helstekt hjortrygg med tryffelsmaksatt skogssvampkräm, sotade rötter, timjanssky och kantarellkrokett
  • Pumparisotto med pecorino, rostade pumpafrön och krispig kantarellkrokett 
     
DESSERT
  • Tylösands äppelpaj med vaniljglass, salt kolasås och mandelcrumble  
  • Peanutbutterfudge med mörk chokladganache, banan- och vaniljkräm, rostade jordnötter och hallon


Meny för vår trerätters supé, 1/2-1/5 2022, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  •  Minutgravad eldad röding med picklad kålrabi, forellrom och dillolja
  • Rökt rotsellerikräm med stekt kingoystersvamp, sockersaltade hasselnötter, lingon och krispig

VARMRÄTT
  • Stekt kummelrygg med smörad tryffelsky, rostad jordärtskocka, shiitake, svartkål och jordärtskockspuré
  • Smörstekt kycklingbröst från Knäred med krokett på kycklingrillette, potatisgratäng, rödvinssås, variation på betor och Västerbottensostkräm 
  • Krämig risotto med citron, rostade pumpafrön , parmesanost, edamebönor och rostade grönsaker

DESSERT
  • Semibakad chokladkaka med hallonkompott, vaniljglass och chokladcrumble
  • Kokospudding med limemaräng, granatäpple, mangomarmelad och rostad kokos