Meny för vår trerätters supé, 2 maj- 3 okt 2022. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Grillad kronärtskocka med kikärtsaioli, lättrökt kokoskrisp, örtvinägrett och kryddig Limaböna
- Carpaccio på sotad ryggbiff med krispigt sidfläsk, körvelmousse, vårlök och vinägrett på Marconamandel
VARMRÄTT
- Oliv- och rödbetsfritters med curryemulsion, grön sparris, pak choi, crosnes och sotad sivri
- Halstrad röding med vitvinssås, dilldressad potatis, crüdité på pepparrot, gurka, rädisa, äpple och forellrom
- Stekt kycklingbröst från Knäred med grön sparris, cidersås, pak choi, gremolataemulsion och rostad rattepotatis
DESSERT
- Litchipannacotta med passionsfruktscoulis, hallongelé, rostad kokos och färska hallon
- Konditorns chokladbrownie med cappuccinoglass, savoiardicrunch och kolasås