Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny fredag

Meny för vår trerätters supé. Gäller 7 augusti – 3 oktober 2022. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Grillad kronärtskocka med kikärtsaioli, lättrökt kokoskrisp, örtvinägrett och kryddig Limaböna
  • Carpaccio på sotad ryggbiff med krispigt sidfläsk, körvelmousse, vårlök och vinägrett på Marconamandel

VARMRÄTT
  • Oliv- och rödbetsfritters med curryemulsion, grön sparris, pak choi, crosnes och sotad sivri
  • Halstrad röding med vitvinssås, dilldressad potatis, crüdité på pepparrot, gurka, rädisa, äpple och forellrom
  • Stekt kycklingbröst från Knäred med grön sparris, cidersås, pak choi, gremolataemulsion och rostad rattepotatis

DESSERT
  • Litchipannacotta med passionsfruktscoulis, hallongelé, rostad kokos och färska hallon
  • Konditorns chokladbrownie med cappuccinoglass, savoiardicrunch och kolasås




MENY MIDSOMMARAFTON 24 JUNI:

FÖRRÄTT
Tylösand Skagen med löjrom, laxtartar med Halländsk pepparrot, picklad rödlök, citron och surdegscrostini

VARMRÄTT
Grillad kalvrygg med tryffelemulsion, portvinsås, råstekt grön sparris, örtmarinerade svenska tomater, krokett på bakad lök och saltrostad nypotatis

DESSERT
Jordgubbsmousse med rostad vit chokladglass, chokladdoppade jordgubbar, vaniljblondie och jordgubbscoulie