Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny fredag

Meny för vår trerätters supé, 5/3 - ‍25/6 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Paj på säsongens grönsaker, Västerbottensost, svensk tomat, babyspenat och ramslöksfärskost 
  • Dubbelmarinerad oxfilé, färsk örtsallad, vitlökskrutonger och dijon- och honungskräm 

VARMRÄTT
  • Örtstekt kyckling från Knäred med tryffelemulsion, sotad rotselleri, rödvinskokt lök och vit sparris 
  • Smörstekt röding med grönärtskräm, brynt smör och crudité på betor, morot och majrova 
  • Gratinerad getost med sotad rotselleri, pumpafrön, crudité på betor, morot och majrova och brynt smör 

DESSERT
  • Semibakad chokladkaka med hallonkompott, tonkaglass och chokladcrumble
  •  Kokospudding, granatäpple, ”pesto” på Thaibasilika, limemaräng och mörk chokladganache