Meny för vår trerätters supé, 5/3 - 25/6 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Paj på säsongens grönsaker, Västerbottensost, svensk tomat, babyspenat och ramslöksfärskost
- Dubbelmarinerad oxfilé, färsk örtsallad, vitlökskrutonger och dijon- och honungskräm
VARMRÄTT
- Örtstekt kyckling från Knäred med tryffelemulsion, sotad rotselleri, rödvinskokt lök och vit sparris
- Smörstekt röding med grönärtskräm, brynt smör och crudité på betor, morot och majrova
- Gratinerad getost med sotad rotselleri, pumpafrön, crudité på betor, morot och majrova och brynt smör
DESSERT
- Semibakad chokladkaka med hallonkompott, tonkaglass och chokladcrumble
- Kokospudding, granatäpple, ”pesto” på Thaibasilika, limemaräng och mörk chokladganache