Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JUBILEUMSJUL PÅ HOTEL TYLÖSAND

Hotel Tylösand, jul och kärlek har gått hand i hand i 100 år. Och i år är inget undantag, så välkommen till ett coronaanpassat julfirande med säkra avstånd, massor av härlig atmosfär, glada leenden och julmaten du har längtat efter.

BORDSSERVERING
Julbordet har i år ersatts med bordsservering av fyra delikata och julinspirerade rätter som inleds med Cecilias mandelpepparkaka och en julshot, innan det blir dags att reta aptiten med julens godaste smakupplevelser i form av sill, skinka och andra uppdaterade klassiker med tillbehör.
 
Lägg till en mästerlig oxfilé och finalen med kökets eget julgodis och ostdelikatesser, så är det upplagt för härlig julstämning och gott humör. Att vi i år dessutom firar att det är 100 jular sedan AB Tylösands Havsbad bildades får förstås Kattegatt att glittra lite extra. 
 
MER TID ATT NJUTA
För er som bokar boende har vi tidigarelagt incheckningstiden till klockan 13 så ni får möjlighet att njuta av Tylösands unika naturmiljöer och hotellets stora spa extra länge, oavsett om man kommer till hotellet för att fira jul eller ”bara” unna sig en lyxig spahelg.

Välkommen till en gyllene jubileumsjul i Tylösand.


OBS! Hotel Tylösand följer självklart alla restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR.
 
 

GYLLENE JULMIDDAG VID HAVET

Att Tylösand och julstämning går ihop som skinka och senap vet du kanske redan. Och i år vågar vi lova ett coronaanpassat julfirande med säkra avstånd, massor av härlig atmosfär, glada leenden och julmaten du har längtat efter.
 

JULLUNCH MED TOMTEN

Hotel Tylösands söndagsluncher sprider den rätta – och coronasäkrade - julstämningen med årstidens alla favoritsmaker i form av fyra delikata och julinspirerade rätter. Dessutom ryktas det om att tomten kommer och säger hej till alla snälla barn.
 

JUL PÅ HJUL

Våra köksmästare har tagit fram en exklusiv juldelikatesstallrik för avhämtning eller leverans direkt till ert företag eller lokal. För en godare jul, var ni än är.

PRIS: 196 kr/person exkl. moms.
DATUM: Efter förfrågan
BOKA: 035-333 05