Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JUBILEUMSJUL PÅ HOTEL TYLÖSAND

Hotel Tylösand, jul och kärlek har gått hand i hand i 100 år. Och i år är julen laddad med massor av avkoppling, skön musik och massor av god mat.

Vi har tagit fram tre exklusiva koncept för julfesten med företaget, Tylösandsfavoriten C-M Carlsson förgyller fredags- och lördagskvällarna vid pianot i Restaurang Tylöhus med temat ”100 år av kärlek” och på söndagarna tar tangentgudinnan Nicola med sin magiska röst över och sprider julglädje till hela familjen.

Men allt detta till trots väntar kanske den allra största underhållningen på de dukade borden med sina många härlagade läckerheter som våra kockar har lagt ner sin själ i. Slå dig ner med vännerna, givetvis på ett säkert sätt som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och njut av allt ett klassiskt julbord kan fresta med – fast med den där lilla moderna twisten som kommer att få dina smaklökar att tindra. 

Kort sagt, räkna med härlig julstämning och gott humör. Att vi i år dessutom firar att det är 100 år sedan AB Tylösands Havsbad bildades får Kattegatt att glittra lite extra. 

Välkommen till en gyllene jubileumsjul i Tylösand.


OBS! Vi har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. Bland annat har vi fler bufféer, delar av julbordet serveras vid borden och vi har även spridit ut sittningarna för att undvika trängsel. Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR

EN GYLLENE JULWEEKEND MED C-M CARLSSON

Att Tylösand och julstämning går ihop som skinka och senap vet du kanske redan. Och i år vågar vi lova ännu mer dignande julbord med härlagade läckerheter, mer mys, mer skratt, mer musik – kort sagt, mer jul.

Underhåller gör pianobarens mest lysande stjärna C-M Carlsson som förgyller våra fredags- och lördagskvällar i Restaurang Tylöhus med jubileumstemat ”100 år av kärlek”.
 

familjekul MED NICOLA

Söndagarna i Tylösand blir minst sagt magiska i år då Nicola underhåller vid pianot och sprider julglädje till hela familjen. 

Det blir julens alla musikfavoriter, familjequiz och ryktet säger att tomten kommer och säger hej till alla snälla barn.
 

Jullunch I RESTAURANG TYlöhus

Vår härlagade jullunch i Restaurang Tylöhus är perfekt att bjuda med vännerna eller familjen på. Lyxigt och trevligt med en magisk utsikt över havet. 

Sillen serveras vid borden och övriga delikatesser på buffé.

DATUM
30/11-4/12, 7-11/12. Måndag-fredag

PRIS
375 kr/person inkl moms. 335 kr/person exkl moms.

BOKA
Via knappen eller ring 035-305 05.
 

spa & jullunch

Gör jullunchen lite extra lyxig med spa och en härlig spabehandling. Samla ihop bästa kompisarna eller hela familjen och börja dagen på bästa sätt med vår kombo Spa & Jullunch. 

DATUM
29/11-4/12, 6-11/12. Måndag-fredag och söndag.

PRIS
1 295 kr/person inkl moms
Allt detta ingår: Jullunch i Restaurang Tylöhus, entré till spa och 50 min spabehandling.

BOKA
Via knappen eller ring 035-305 05.
 

våra julbord till företag

Fira julen tillsammans med kollegorna i egen rymlig lokal och njut av vad våra innovativa köksmästare har dukat upp på borden: en lång rad härlagade specialiteter som blandar de klassiska recepten med den där nutida touchen som garanterat får era smaklökar att tindra. 

I år har vi tagit fram tre olika julkoncept - vårt klassiska härlagade julbord, kockarnas favoriter och lyxig skaldjursplateau. Egen lokal, mat och garderob ingår i alla paket.
 

JUL PÅ HJUL​

”Om festen inte kan komma till Tylösand, får Tylösand komma till festen” 

Våra köksmästare har tagit fram en exklusiv juldelikatesstallrik för avhämtning eller leverans (minst 30 pers, inom Halmstad) direkt till ert julevent.

PRIS
196 kr/person exkl. moms.
 

julklappstips

​​​Köp ett presentkort hos oss och gör någon du tycker om riktigt glad. Ett Spa & Nöjespaket med ett besök på någon av våra restauranger, en underbar dag på The Spa och kanske en skön behandling. 

Vi har något för alla smaker. Bara att beställa, slå in i ett paket och vänta på att ögonen ska börja tindra.