Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Konferensgrupp på Hotel Tylösand.

Konferens i Tylösand, Halmstad

Välkommen till konferens i inspirerande miljö i Tylösand, Halmstad. Vi har anpassningsbara och välutrustade konferenslokaler för alla behov, ett välrenommerat kök och en atmosfär som triggar sinnena med fenomenala konstupplevelser och underbar naturmiljö.

BUSINESS AS UNUSUAL

Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. För det är bara tillsammans som vi triggar varandras kreativitet och skapar förutsättningar för nya stordåd.

SVERIGELEDANDE PÅ KONFERENSER

På Hotel Tylösand i Halmstad tror vi på kreativitet och inspiration som främsta drivkrafter för lyckade affärsmöten. Det genomsyrar hela vårt konferenserbjudande, från lokaler till teknik, aktiviteter och avkoppling.

Som eventspecialist hjälper vi dig alltid att skapa ett specialanpassat program. Och det är enkelt att låta de goda idéerna flöda när man befinner sig i en unik miljö på västkusten, omgiven av sensationell natur och med konst, underhållning, aktiviteter och läckra matupplevelser som extra krydda.

KONTAKT

Vill du ha personlig hjälp att ta fram en offert för din konferens i Tylösand, eller är du bara nyfiken på att veta mer om alla möjligheter hos oss? Klicka så hör vi av oss till dig direkt. Snabbt, enkelt och smidigt. Eller ring oss 035-305 05.

OFFERT

Alternativet för dig som redan vet hur ditt möte ska se ut och vill ha en offert direkt. Fyll i

formuläret så återkommer vi med prisuppgifter.

offert

Visa mer
Visa mindre
Konstgalleri på Hotel Tylösand.

KONSTGALLERI

Tres Hombres Art har samlat några av världens mest intressanta fotografer på en yta av 23 000 kvm.

Att Hotel Tylösand är delägt av en av Sveriges mest entusiastiska popkulturkonnossörer och

konstsamlare – vi behöver nog inte säga namnet - är såklart en bidragande orsak till alla hisnande upplevelser som bjuds.

Vart du än går väntar nämligen sensationella bilder på den ena världsartisten efter den andra, tagna av fotografer som Anton Corbijn, Mary McCartney, Albert Watson, Mick Rock och många fler. Du hittar helt enkelt inget liknande någon annanstans.

läs mer

Visa mer
Visa mindre

THE SPA

Med två våningar njutning suddar The Spa ut gränserna mellan inne och ute. Här väntar

upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där avslappning och njutning går hand i hand med att prata, skratta och ha kul.

Se en höjdarfilm i poolen, liva upp livsandarna med en ekologisk behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.

Läs mer

Visa mer
Visa mindre
Infinity pool på The Spa Hotel Tylösand.