Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Vad våra gäster säger

Varje år kommer tiotusentals gäster till Hotel Tylösand för att njuta av konferenser, restaurangbesök, avslappning i vårt spa och mycket mer. Här har vi samlat en del intryck från några av dem.

”Här sänker man garden”

Atea samlar årligen 700 beslutsfattare inom it-branschen till ”Atea Bootcamp” – ett it-toppmöte med tre dagar av strategi, trender och framtidsspaning på Hotel Tylösand. Sedan starten 2008 har intresset för att delta i evenemanget växt rejält. Magnus Sallbring, HR- och marknadsdirektör på ATEA, tror att miljön spelar en stor roll i succékonceptet.
 
– Hotel Tylösand är en fantastisk anläggning. Hemligheten har varit att förflytta gästerna från sin vardag och det här är en perfekt plats för att kunna slappna av och koncentrera sig på att utbyta erfarenheter, säger han.
 
Magnus Sallbring har arrangerat ”Atea Bootcamp” på Hotel Tylösand sedan starten 2008 och har inga planer på att byta plats. Kunderna trivs helt enkelt för bra vid de halländska sanddynerna.
 
– Vi vill vara i en miljö som bjuder in till avslappnande samtal och det har Hotel Tylösand lyckats skapa. Jag tror inte att vi hade fått samma intresse om vi hade lagt det här evenemanget i en storstad. Här sänker folk garden och det är alltid nära till skratt, avslutar Magnus.
 
Magnus Sallbring, HR- och marknadsdirektör på ATEA

”Inspirerande och trivsamt”

PGA Sweden anordnar varje år ett utbildningsseminarium för 250 av Sveriges bästa golftränare. Och det är ingen slump att de valt att återvända till Hotel Tylösand sedan 2003 (?).
 
– För oss är Tylösand det bästa som finns. Alla kollegor blir positiva och inspirerade här, säger Mikael Sorling, CEO på PGA Sweden.
 
– Det finns alla varianter som behövs när det gäller lokaler. Maten håller en fantastisk kvalitet – och trots att vi är 250 personer är det toppklass på varje rätt.
 
- Personalen på Hotel Tylösand är verkligen experter på att anpassa sig efter ens önskemål och få sina gäster att trivas. Det spelar ingen roll om det handlar om föreläsare eller liveband - allt fungerar utan några problem, säger en nöjd Mikael Sorling.
 
Mikael Sorling, CEO PGA Sweden
 

”Kan varmt rekommendera detta hotell”

- Jag och ett gäng tjejkompisar hade en riktig spahelg på Hotel Tylösand. Spaavdelningen är en av de bästa jag har varit på, med flera nya upplevelser som jag inte har stött på någon annanstans. Rummen kändes exklusiva, maten riktigt god och personalen var hjälpsam och trevlig. Tyvärr var det lite kallt så vi vågade oss inte i havet. Men utsikten levde vi länge på. Kan varmt rekommendera detta hotell.
 
Anneli, hotellgäst september 
 

”Hög klass hela vägen”

-Jag har besökt hotellet både privat och som konferensgäst. Maten håller alltid hög klass och hela konferenskonceptet är väl genomtänkt. Efter långa arbetsdagar ger spa och hotellets läge många möjligheter att koppla av. Att Halmstad Golfklubb är granne med hotellet är ett extra plus för oss golfare, jag återvänder gärna.
 
Jan, hotellgäst januari