Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

KVÄLLSSPA & PIZZA - VARDAG

Vad sägs om ett riktigt avslappnat och härligt kvällsnöje på Hotel Tylösand – njut av The Spa på kvällen, unna dig en skön spabehandling och följ upp det hela med en läcker nygräddad deluxepizza på Leif’s Pizzeria.

Just nu är det färre gäster än vanligt hos oss vilket tillsammans med vårt säkerhetsarbete gör det möjligt att komma hit och koppla av utan att riskera trängsel – givetvis under förutsättning att du känner dig frisk.

Samla ihop bästa kompisarna eller den du tycker allra mest om och gör dig redo för en magisk kväll vid havet.
 

SÅHÄR GÅR DET TILL

När ni checkat in i vår spareception från klockan 17 väntar The Spa med två våningar av ren njutning – till exempel filmvisning i stora poolen kl 18.30 och en skön spabehandling. När hunger och törst börjar sätta in tar ni på er badrockarna och glider in på Leif’s Pizzeria, som ligger i direkt anslutning till The Spa, där ni får välja bland våra lyxiga stenugnsbakade pizzor.

Mätta och belåtna är det bara att fortsätta njuta av The Spa med utsikt över ett stjärnglittrande Kattegatt.
 

ALLT DETTA INGÅR

  • Tillgång till spa, gym och träning klockan 17-21.
  • Spabehandling, 25 minuter.
  • Lån av badrock - tofflor att ta med hem.
  • Valfri pizza på Leif’s Pizzeria.
Pris 795 kr/person.

Paketet går att boka söndagar-torsdagar. Tillgång till The Spa klockan 17-22. OBS! Antalet platser per dag är begränsat, så missa inte chansen till en härlig kvällsupplevelse. Boka idag!
 

BOKA

Klicka på bokningsknappen för att boka. Eller kontakta oss på 035-333 75, spa@tylosand.se så hjälper vi dig.

OBS! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. Just nu är det färre gäster än vanligt hos oss vilket tillsammans med vårt säkerhetsarbete gör det möjligt att komma hit och koppla av utan att riskera trängsel. Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR.